Есть хоть кто то кому простили)) долг ?

• Автор теми Автор теми Элэнка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 74
  • Перегляди Перегляди 5K
Кто угодно может представиться участковым,вы уточнили фимилию имя отчество,выяснили есть ли такой,связалисл с ним?Или просто одна бабка звонила другой )) и кем то представилась ,они и папой римским могут представиться.
Ні в мене є записаний номер участкового і він мені телефонує і каже що його дістають моїми мфо

Ні в мене є записаний номер участкового і він мені телефонує і каже що його дістають моїми мфо
Нормальний участковий, який нічого не робить, щоб його не діставали. Але я не вірю, що це саме він. Ну і що, що дзвонили в сільську раду? Моєму начальнику теж дзвонив ніби слідчий і мене шукав, я зразу не повірила, що це саме він.

І він не може нічого з цим вдіяти? То запитайте його наступного разу, що потрібно від Вас - можливо, написати йому ж заяву про злочини зі сторони МФО, серед яких і втручання у приватне життя? Щоб і він підписався як потерпілий і почав розслідувати цю справу...

І він не може нічого з цим вдіяти? То запитайте його наступного разу, що потрібно від Вас - можливо, написати йому ж заяву про злочини зі сторони МФО, серед яких і втручання у приватне життя? Щоб і він підписався як потерпілий і почав розслідувати цю справу...
Він мені сказав тіпа заплатіть

Він мені сказав тіпа заплатіть
Жалобу на него в прокуратуру! Ст355, примушування до виконання
чи невиконання цивільно - правових забов'язаннь. Ахренеть - участковый участвует в выбивании долгов МФО!

Жалобу на него в прокуратуру! Ст355, примушування до виконання
чи невиконання цивільно - правових забов'язаннь. Ахренеть - участковый участвует в выбивании долгов МФО!
Да вже сьогодні прийшла повістку до суду

Мне расказывала знакомая что ее сын взял 5к,неплатил 8мес.,и потом сделал запрос и ему опять дали 1тис.!!!Говорю ты брехло,она сказала клянусь!!!!Как ето понимать???Шаманка?)))))))
Просрочка 5 м. раз-два в неделю пытаюсь взять еще денег где нибудь. Но,увы... А предложения приходят пачками,даже от тех кому должен.

ТаНєчка, Это точно повестка? Не пугалка, здесь, на форуме уже выкладывали разные образцы повесток. Вы себя смотрели в реестрах на судовій раді?

ТаНєчка, Это точно повестка? Не пугалка, здесь, на форуме уже выкладывали разные образцы повесток. Вы себя смотрели в реестрах на судовій раді?
Привіт капітал написав
Привіт капітал написав
Профіт капітал

Назад
Угорі