Если указано ложное место работы.

• Автор теми Автор теми Reward
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 112
  • Перегляди Перегляди 5K
Я работаю не официально, работаю на себя, о чем в анкете везде и писала. И мфо мне давали без отказа, а значит им все равно кому давать, лишь бы возвращали средства. Не уполномочены они делать запрос на место работы, могут только позвонить якобы "работадателю" номер, которого Вы оставляли.

Я вот в одной дурной помойке написал реальную компанию (естественно я там не работаю)... Интересно их там прозванивают...?)
Вам неікалось:fffuuu:бо мабуть згадували вас та контора???,незлим тихим словом.

Это будет отображено в вашей трудовой или в пенсионном фонде.
Прикинь,я 24 года работала сама на себя и неофициально.какая нафик трудовая?какой пенсионный?? К слову,у на в стране каждый второй такой как я.как в таком случае шаражуленьки проверять будут?

Прикинь,я 24 года работала сама на себя и неофициально.какая нафик трудовая?какой пенсионный?? К слову,у на в стране каждый второй такой как я.как в таком случае шаражуленьки проверять будут?
В таком никак..Ну вы приувеличиваете ,нащет каждого второго,я бы сказал,один из 10. Из них ,5 официально,что б пенсия была и тд,2-3 не официально,и 1 на заработках и 1 как вы.

Суть темы же не в том, что у Вас нет трудовой, а в том возможны ли какие-то последствия, если Вы дали мфо ложную инфу о своём месте работы.

Суть темы же не в том, что у Вас нет трудовой, а в том возможны ли какие-то последствия, если Вы дали мфо ложную инфу о своём месте работы.
Так чел на момент оформления займа мог быть на испытательном,например,по трудовому найму. И как они докажут обратное?

Просто интересно,на том форуме,на девушку действительно компания Смарты,написала заявление о ложных данных при оформлении кредита, интересно у нас,в Украине,были случаи?

Та мне тоже,вот и заинтересовался,я не помню уже,что я там указывал ?
Пусть докажут, что это именно вы указали,равно как и что -то брали....

Я работаю не официально, работаю на себя, о чем в анкете везде и писала. И мфо мне давали без отказа, а значит им все равно кому давать, лишь бы возвращали средства. Не уполномочены они делать запрос на место работы, могут только позвонить якобы "работадателю" номер, которого Вы оставляли.
ШГ мужу и свекру на работу прислали,чуть не выперли. Сказали ещё хоть раз и вон на... Опять по ним прострочка неделю , стрёмно

Вы шо их пролонгируете?
Мусили,бо директор сказав або закриваєш і скидаєш довідку про закриття, або валиш на...н а я з зарплати твоєї заплачу. Опа така вийшла. Якщо звідти попруть,то вже ніде і не візьмуть. Там начальство таке...

Мусили,бо директор сказав або закриваєш і скидаєш довідку про закриття, або валиш на...н а я з зарплати твоєї заплачу. Опа така вийшла. Якщо звідти попруть,то вже ніде і не візьмуть. Там начальство таке...
А рот закрыть им не пробовали?
Я бы сразу послал начальство это и директора...

А рот закрыть им не пробовали?

Я бы сразу послал начальство это и директора...
З радістю , але зараз роботу втратити просто аж ніяк не можна,діти маленькі. А рот як закрить їм щоб гірше не зробить? Бо зараз у такому лайні ,що капець,якби тільки шараги то ложили б на них і з роботою не так напряжно було б,а так ще банки і знайомим винні під %. Коротше у ямі з ...ном і як звідти вибратись х/з.

З радістю , але зараз роботу втратити просто аж ніяк не можна,діти маленькі. А рот як закрить їм щоб гірше не зробить? Бо зараз у такому лайні ,що капець,якби тільки шараги то ложили б на них і з роботою не так напряжно було б,а так ще банки і знайомим винні під %. Коротше у ямі з ...ном і як звідти вибратись х/з.
Напишите на ШГ всюду, мо утихнут на время

Напишите на ШГ всюду, мо утихнут на время
Хочемо спробувати. Треба поритись трохи щоб знайти як правильно куди писати,щоб гірше не зробити
Хочемо спробувати. Треба поритись трохи щоб знайти як правильно куди писати,щоб гірше не зробити
Зразків не знайшла поки. Взагалі сьогодні в істериці якійсь , це вже мабуть нервовий зрив. Перетерпіти прозвон під'їзду від Кредитпроминвест і через пару днів розпустить соплі ? Я б на всіх і скрізь писала, треба нарити як правильно щоб не облажатись

В НБУ и побольше лирики, так что бы читающий слезу пустил ну разбавленую фактами: Я мати 5 дітей працюю за копійки на єдино можливій роботі в нашій місцевості, щоб хоч якось прокормити своїх дітей, але... і т.д.

Зразків не знайшла поки. Взагалі сьогодні в істериці якійсь , це вже мабуть нервовий зрив. Перетерпіти прозвон під'їзду від Кредитпроминвест і через пару днів розпустить соплі ? Я б на всіх і скрізь писала, треба нарити як правильно щоб не облажатись
пишіть!
у цьому дєлі не важно про що. головне писати а краще чим більше!!!!!!!!!!!!!!!
і главне про соплі вказать!

Буду пробувати. Може є хто тут,хто кудись уже писав на Швидко гроші? Брали там не раз, і закривали нормально і з прострочками закривали,коротше покормили їх добре. Але ще маю писать на Є гроші, Кредитпроминвест і мабуть на кредит касу. Чи не скажуть нам що ми ох...ли,понабирали кредитів ,не платимо як треба, ще якісь претензії по всім шарагам висуваємо? Бляха,жесть яка я сц..уха?
Ще єврогроші напрягають, дамочка ділова така вся

пишіть!
у цьому дєлі не важно про що. головне писати а краще чим більше!!!!!!!!!!!!!!!
і главне про соплі вказать!
Діма, а можно до тебе звернутись щодо знесення ВНН, чи ти тільки про шмарклі "вказать" ?))

Назад
Угорі