Если указано ложное место работы.

• Автор теми Автор теми Reward
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 112
  • Перегляди Перегляди 5K
Буду пробувати. Може є хто тут,хто кудись уже писав на Швидко гроші? Брали там не раз, і закривали нормально і з прострочками закривали,коротше покормили їх добре. Але ще маю писать на Є гроші, Кредитпроминвест і мабуть на кредит касу. Чи не скажуть нам що ми ох...ли,понабирали кредитів ,не платимо як треба, ще якісь претензії по всім шарагам висуваємо? Бляха,жесть яка я сц..уха?
Ще єврогроші напрягають, дамочка ділова така вся
На кожен сарай пишіть окрему заяву. Яка різниця скільки брали і т.д. і взагалі, що у вас за думки про те, що хтось щось там подумає??? З такими думками далеко не заїдите! Є закони які чітко вказують, що сараям не можна робити, незалежно від того скільки у вас кредитів і які прострочки...

На кожен сарай пишіть окрему заяву. Яка різниця скільки брали і т.д. і взагалі, що у вас за думки про те, що хтось щось там подумає??? З такими думками далеко не заїдите! Є закони які чітко вказують, що сараям не можна робити, незалежно від того скільки у вас кредитів і які прострочки...
Дуже дякую за поради)) Настрій хоч трохи покращується

Буду пробувати. Може є хто тут,хто кудись уже писав на Швидко гроші? Брали там не раз, і закривали нормально і з прострочками закривали,коротше покормили їх добре. Але ще маю писать на Є гроші, Кредитпроминвест і мабуть на кредит касу. Чи не скажуть нам що ми ох...ли,понабирали кредитів ,не платимо як треба, ще якісь претензії по всім шарагам висуваємо? Бляха,жесть яка я сц..уха?
Ще єврогроші напрягають, дамочка ділова така вся
І чого ви з тими єврогрошами взагалі спілкуєтесь??? Шарага ні про що... трохи повного ігнору і пропадуть... Не даремно вас всі клюють, якщо ви с діловими дамочками спілкуєтесь...

Ігнорила поки до роботи не добрались. А добрались :"бо не могли зв'язатись ні зі мною ні з чоловіком". Це інші шараги,то вирішила вже не морозитись,а якось пробувати добиватись перерахунків і помалу закривати. Знаю,що кращий вихід це мороз ,так і зробили б ,але нажаль зараз це буде не на нашу користь точно. Не добрались б до роботи,морозилась б далі .

)))
Валентін! (і тут у мене зразу асоціація з Валєнтіном із ізвєсного роліка)
Вам нельзя.
???
Те, що ти комік, всім відомо ))
Я тобі задав пряме запитання - дай відповідь.
Я можу до тебе звернутись щодо знесення ВНН?

Хочемо спробувати. Треба поритись трохи щоб знайти як правильно куди писати,щоб гірше не зробити

Зразків не знайшла поки. Взагалі сьогодні в істериці якійсь , це вже мабуть нервовий зрив. Перетерпіти прозвон під'їзду від Кредитпроминвест і через пару днів розпустить соплі ? Я б на всіх і скрізь писала, треба нарити як правильно щоб не облажатись
Я кругом пишу своими словами,даже не заморачиваюсь,главное в красках.И действует!

По моему, место работы проверяется. Когда указываешь, то нужно же и телефон указать

По моему, место работы проверяется. Когда указываешь, то нужно же и телефон указать
Да? С моих 27 помойок никто не проверял... Я и строитель, программист, менеджер и ещё пару профессий и собственный бизнес :ahaha: ... А где-то указал что зарплата 5 к, а подработка 25 к....
Если бы проверяли.... сидел бы я со своей картой универсальной и горя не знал...)

Хз... Никак наверное))
Ну вот и я о том же. Всегда можно сьехать на то,что на момент взятия займа,работал на испытательном по трудовому найму.и все,замахаются доказывать обратное))
Можно. А можно и свой второй что на сименсе а40 стоит,типа ,бухгалтерия завода?
Какое заявление???На что? Зачем? Объясните пожалуйста причину паники.
Какая причина у идейного?- идея!!!
В НБУ и побольше лирики, так что бы читающий слезу пустил ну разбавленую фактами: Я мати 5 дітей працюю за копійки на єдино можливій роботі в нашій місцевості, щоб хоч якось прокормити своїх дітей, але... і т.д.
Клали в нбу на лирику. Мои лирические поэмы там два раза завернули. Только по факту,только с пруфами,только сухим юридическим языком!а лирику врубать когда к ним на горячую звонишь и дергаешь чтоб ускорились с регистрацией твоей заявы.

Останнє редагування:
Назад
Угорі