Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Взапасі - це на пенсії чи шо?адвокат взапасі
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Взапасі - це на пенсії чи шо?адвокат взапасі
думаю что речь идет о заначке!Взапасі - це на пенсії чи шо?
думаю что речь идет о заначке!Взапасі - це на пенсії чи шо?
Хай трохи одихне, потом її очіріть настанеВзапасі - це на пенсії чи шо?
Так точно, Більше зїми неяк неполучалось, а зара хоч толк покамість пошов , все менші списані придлагають, по мало але придлагаютьдумаю что речь идет о заначке!
Вот это сила!Хай трохи одихне, потом її очіріть настане
а если перестанут предлагать?что тогда делать будете?Так точно, Більше зїми неяк неполучалось, а зара хоч толк покамість пошов , все менші списані придлагають, по мало але придлагають
Ні спочатку я іім зателефонувала а потім пізніше вже за них тут прочитала, побачила рекламу ну думаю спробуюЧитали а потiм телефонували? Чи навпаки?
Нема корови нема забора нема нічого,Не ... тут заначек не должно быть ... нужно все активы и пассивы подключать!
Я бы корову и забор продал.
А в сусіда ?Нема корови нема забора нема нічого,
Вони бачать шо вмене нічого нема,їм тількі остається шоб я одав тіло, або опше нічого неполучатьа если перестанут предлагать?что тогда делать будете?
Я живу на 4 поверсі, сусіди тримають собак і котів,А в сусіда ?
Може буть, шо обше нічого неотримаютьлучше опше ничего не отдавайте!
Ну на крайняк опше с %.лучше опше ничего не отдавайте!
ну так опше так опше!Ну на крайняк опше с %.
Небуду забігати наперед, як далі буде відбуватись буде виднону так опше так опше!
вы главное пишите здесь что и как опше у вас!Небуду забігати наперед, як далі буде відбуватись буде видно