Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Поперла акція,,,,, главне триматись, до останьогоМне швыдка Готивочка предложила закрыть за тело так уж и быть отдал им 2000 грн ))
можно узнать сколько людей на вашей стороне?Не тількі він всі, даже ті які незнали вже знають самі звонять доіх і условя ставлять, єслі неполучається розговор передають своїм друзям шоб вони їх напрягали шоб тількі тіло вернуть,,
Хто дзвонить сам?Хто ставить умови?Хто передае чиiм друзям?Менi в черзi стояти чи нi?Оплата буде?Як вони всi Вас розумiють??? ?Не тількі він всі, даже ті які незнали вже знають самі звонять доіх і условя ставлять, єслі неполучається розговор передають своїм друзям шоб вони їх напрягали шоб тількі тіло вернуть,,
так если она прет какой смысл до последнего!Поперла акція,,,,, главне триматись, до останього
Дезь приблизно 30 щемось, точно нескажу, бо один одному передають шо я попав в таку ситуацію треба якось помохти і витягнуть від тих шахраів, собралось коло друзів і родичівможно узнать сколько людей на вашей стороне?
Держимся у меня ещё займов 20 )) сейчас адвокаты с Защиты помогаютПоперла акція,,,,, главне триматись, до останього
я думаю чем больше тем лучше!надо давать отпор этим ypoдам!Дезь приблизно 30 щемось, точно нескажу, бо один одному передають шо я попав в таку ситуацію треба якось помохти і витягнуть від тих шахраів, собралось коло друзів і родичів
Я сьогодніі читала про цей Захист кажуть шо не дуже,але в день я їм теж телефонувалаДержимся у меня ещё займов 20 )) сейчас адвокаты с Защиты помогают
Я только неделю с ними сотрудничаюЯ сьогодніі читала про цей Захист кажуть шо не дуже,але в день я їм теж телефонувала
Читали а потiм телефонували? Чи навпаки?Я сьогодніі читала про цей Захист кажуть шо не дуже,але в день я їм теж телефонувала
Це старша сестра організувала такій підхід до їх, шоб вони ненас задовбували, а ми іх,, Моє діло було написать всі компанії якім я должен,Хто дзвонить сам?Хто ставить умови?Хто передае чиiм друзям?Менi в черзi стояти чи нi?Оплата буде?Як вони всi Вас розумiють??? ?
Скiльки вже сплатили адвокатам?Чим вони Вам допомогли за тиждень?Я только неделю с ними сотрудничаю
Зрозумiло.Напевно.Це старша сестра організувала такій підхід до їх, шоб вони ненас задовбували, а ми іх,, Моє діло було написать всі компанії якім я должен,
Неее ... Катюха тут отдыхает ... пойду ка я отсюда от греха ...я думаю чем больше тем лучше!надо давать отпор этим ypoдам!
креативный подход кстати!Це старша сестра організувала такій підхід до їх, шоб вони ненас задовбували, а ми іх,, Моє діло було написать всі компанії якім я должен,
остантесь я вас прошу!Неее ... Катюха тут отдыхает ... пойду ка я отсюда от греха ...
остантесь я вас прошу!Неее ... Катюха тут отдыхает ... пойду ка я отсюда от греха ...
Читали а потiм телефонували? Чи навпаки?
А шо саме незрозуміло, Я лічно з'іми неопщаюсь є вже кому опщатись, адвокату покамість нічого неплатив, адвокат взапасіСкiльки вже сплатили адвокатам?Чим вони Вам допомогли за тиждень?
Post automatically merged:
Зрозумiло.Напевно.
так и адвокат с вами !у вас все карты на руках!А шо саме незрозуміло, Я лічно з'іми неопщаюсь є вже кому опщатись, адвокату покамість нічого неплатив, адвокат взапасі
Датак и адвокат с вами !у вас все карты на руках!