Если продали займ другой компании, то кому платить?

• Автор теми Автор теми Андрій
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 65
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Не тількі він всі, даже ті які незнали вже знають самі звонять доіх і условя ставлять, єслі неполучається розговор передають своїм друзям шоб вони їх напрягали шоб тількі тіло вернуть,,
можно узнать сколько людей на вашей стороне?

Не тількі він всі, даже ті які незнали вже знають самі звонять доіх і условя ставлять, єслі неполучається розговор передають своїм друзям шоб вони їх напрягали шоб тількі тіло вернуть,,
Хто дзвонить сам?Хто ставить умови?Хто передае чиiм друзям?Менi в черзi стояти чи нi?Оплата буде?Як вони всi Вас розумiють??? ?

можно узнать сколько людей на вашей стороне?
Дезь приблизно 30 щемось, точно нескажу, бо один одному передають шо я попав в таку ситуацію треба якось помохти і витягнуть від тих шахраів, собралось коло друзів і родичів

Дезь приблизно 30 щемось, точно нескажу, бо один одному передають шо я попав в таку ситуацію треба якось помохти і витягнуть від тих шахраів, собралось коло друзів і родичів
я думаю чем больше тем лучше!надо давать отпор этим ypoдам!

Хто дзвонить сам?Хто ставить умови?Хто передае чиiм друзям?Менi в черзi стояти чи нi?Оплата буде?Як вони всi Вас розумiють??? ?
Це старша сестра організувала такій підхід до їх, шоб вони ненас задовбували, а ми іх,, Моє діло було написать всі компанії якім я должен,

Я только неделю с ними сотрудничаю
Скiльки вже сплатили адвокатам?Чим вони Вам допомогли за тиждень?
Post automatically merged:

Це старша сестра організувала такій підхід до їх, шоб вони ненас задовбували, а ми іх,, Моє діло було написать всі компанії якім я должен,
Зрозумiло.Напевно.

креативный подход кстати!

Неее ... Катюха тут отдыхает ... пойду ка я отсюда от греха ...
остантесь я вас прошу!

Неее ... Катюха тут отдыхает ... пойду ка я отсюда от греха ...
остантесь я вас прошу!

Читали а потiм телефонували? Чи навпаки?
Скiльки вже сплатили адвокатам?Чим вони Вам допомогли за тиждень?

Зрозумiло.Напевно.
А шо саме незрозуміло, Я лічно з'іми неопщаюсь є вже кому опщатись, адвокату покамість нічого неплатив, адвокат взапасі

Ещё прикол)) мне Ваша Готивочка предложила еще займ забыли что ли что у меня просрочка у них )) хотел взять не получилось карту добавить на счёту не было так мне девушка с Готивочки позвонила предложила помочь оформить кредит))) вот де...лы!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі