Щоденник Ещё один злостный неплательщик кредитов

• Автор теми Автор теми Маруська5
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 120
  • Перегляди Перегляди 5K
Ось і почався мій шлях. Сказала чоловіку, сину, брат був в курсі, батькам поки нічого казати не буду, встановлю їм антиспам, а там видно буде. На душі стало легше, найважче було зізнатися чоловіку.
Значить не вбив раз пишете.

Останнє редагування:
Вибрала момент підходящий

З людьми, які були на війні не дуже легко жити і повідомляти про такі речі
Як би не було,Ви зробили важливий крок. Розказали перша,а не звонілкі.
Ще одне.. ні в якому разі не дозволяйте рідним оплатити все.
Все,що потрібно від рідних,це підтримка і розуміння,що Ви не одна.
І вихід є .

Як би не було,Ви зробили важливий крок. Розказали перша,а не звонілкі.
Ще одне.. ні в якому разі не дозволяйте рідним оплатити все.
Все,що потрібно від рідних,це підтримка і розуміння,що Ви не одна.
І вихід є .
Це теж важко пояснити чоловіку

Ось і почався мій шлях. Сказала чоловіку, сину, брат був в курсі, батькам поки нічого казати не буду, встановлю їм антиспам, а там видно буде. На душі стало легше, найважче було зізнатися чоловіку.
Молодець

З людьми, які були на війні не дуже легко жити і повідомляти про такі речі
Як на мене, якраз ті що побували там і вижили, мають свою систему життєвих цінностей і навпаки дивляться
на цих ушлих з гімношараг як на "маленьке прокисле пиво".

Якщо рідні і близькі не розуміють,це просіювання оточення. І часто відсіюються найближчі,на жаль ...
Чоловік нормально відреагував, важко зараз йому пояснити що потрібна пауза і зараз платити не потрібно

Дайте йому почитати форум,історії людей
Я думаю, він зараз звернеться до своїх юристів і вони йому це пояснять. Він хвилюється щоб його оточення не турбували. Бо з армії він звільнився, але продовжує свою діяльність в серйозній структурі

Я думаю, він зараз звернеться до своїх юристів і вони йому це пояснять. Він хвилюється щоб його оточення не турбували. Бо з армії він звільнився, але продовжує свою діяльність в серйозній структурі
Якщо юристи пояснять чоловіку,то по його проханню пояснять і керівництву серйозної структури . Не накручуйте себе. Все вирішиться поступово

Чоловік нормально відреагував, важко зараз йому пояснити що потрібна пауза і зараз платити не потрібно
Вы большая молодец, слава богу, что вы сделали этот шаг, все будет Хорошо и образуется, все вопросы решаться, берегите себя!

Сил вам і успіху! Все буде добре

Доброго вечора. Цікава думка досвідчених: законопроект нацбанку 9422, про обмеження ставок мікрокредитувальників, і чи перивіряли свої відсоткові ставки при отриманні кредиту після 22 листопада 2023 року?

Доброго вечора. Цікава думка досвідчених: законопроект нацбанку 9422, про обмеження ставок мікрокредитувальників, і чи перивіряли свої відсоткові ставки при отриманні кредиту після 22 листопада 2023 року?
Про перехідний період читали?
Серйозні структури, і самі звонарі бояться трогати.
То які наприклад? Були і поліцейські на форумі

Назад
Угорі