Щоденник Ещё один злостный неплательщик кредитов

• Автор теми Автор теми Маруська5
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 120
  • Перегляди Перегляди 5K
Про перехідний період читали?

То які наприклад? Були і поліцейські на форумі
Стосовно перехідного періоду звісно читала, тому і питаю, чи застосовував це хтось на практиці.

Стосовно структур-взагалі промовчу....
Служба божа України, як приклад.
Не все вирішується в нашій країні службою божою🫣

А взагалі якщо чесно, зараз соромно писати, але я людина з вищою юридичною освітою, с досвідом роботи в судовій владі. Але ми всі земні, і можемо робити помилки в житті. Дуже багато залежить від обставин в яких ми перебуваємо.

Останнє редагування:
А взагалі якщо чесно, зараз соромно писати, але я людина з вищою юридичною освітою, с досвідом роботи в судовій владі.
В мене дві, економічна і технічна... це якось вберегло?))
Риторичне запитання.

5 день протермінувань. За день 102 дзвінки.😱 це жесть! Телефон не встигаю заряджати й щей світло вимикають.

5 день протермінувань. За день 102 дзвінки.😱 це жесть! Телефон не встигаю заряджати й щей світло вимикають.
Ого, это просто жесть!
Поставьте чёрный список и всё

Доброго дня. Можливо хтось тут стикався і можуть мені підсказати, чи може мені допомогти п.15 ст14 ЗУ "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей" в вирішені моїх проблем з мфо, якщо чоловік інвалід війни?

Доброго дня. Можливо хтось тут стикався і можуть мені підсказати, чи може мені допомогти п.15 ст14 ЗУ "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей" в вирішені моїх проблем з мфо, якщо чоловік інвалід війни?
Це треба до адвокатів, думаю, що так

Нема таких проблем, які ми не можемо собі створити. Хоча то вже не моя справа

Сьогодні в мене аншлаг. Одні дзвонять верни гроші, інші дзвонять візьми гроші, треті дзвонять з пропозиціями порішати за борги за невеликі гроші. Фух це треба, а сьогодні лише 5 день прострочок.
Настраивайтесь месяца на4-5 потом пойдет на спад с ноября просрочки ну щас уже 50-60 звонков всего лишь а там будет видно обзвонили много кому и на угат по телефонов книге и по оставленным контактам короче веселуха соц сети поудаляйте и телефон просмотрите а то как обычно у нас много номеров людей которые не нужны а трепать будут ойее ну то такое не самое страшное самое страшное уже случилось то что мы вляпались

Настраивайтесь месяца на4-5 потом пойдет на спад с ноября просрочки ну щас уже 50-60 звонков всего лишь а там будет видно обзвонили много кому и на угат по телефонов книге и по оставленным контактам короче веселуха соц сети поудаляйте и телефон просмотрите а то как обычно у нас много номеров людей которые не нужны а трепать будут ойее ну то такое не самое страшное самое страшное уже случилось то что мы вляпались
Дякую за пораду. Йде четвертий рік,2-3 дзвінка в тиждень

Напишу заяву, что жена военнослужащего, что бы перестали звонить, заодно и о процентах, штрафах и пене

Дякую за пораду. Йде четвертий рік,2-3 дзвінка в тиждень
А сумы по телам большие у Вас если не секрет у меня старфин 10000 и аванс кредит12000 а то все так поменьше намного просто так понимать как они твapu работают от сум или ...

А сумы по телам большие у Вас если не секрет у меня старфин 10000 и аванс кредит12000 а то все так поменьше намного просто так понимать как они твapu работают от сум или ...
Від 3 000 до 20 000. Логіку в їхніх діях шукати то дурна справа

Назад
Угорі