Щоденник Ещё один злостный неплательщик кредитов

• Автор теми Автор теми Маруська5
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 120
  • Перегляди Перегляди 5K
4 День протермінування закінчується. Дзвінків була маса, на якісь відповідала, але це ж тільки початок. Завтра вони ще збільшаться. Підскажіть будь ласка хто небудь що таке антиспам? Це якийсь додаток? І ще питання коли вони починають звонити по всим? Бо я залишала свій 2 номер, як номер третьої особи.

4 День протермінування закінчується. Дзвінків була маса, на якісь відповідала, але це ж тільки початок. Завтра вони ще збільшаться. Підскажіть будь ласка хто небудь що таке антиспам? Це якийсь додаток? І ще питання коли вони починають звонити по всим? Бо я залишала свій 2 номер, як номер третьої особи.
Є вбудований в андроіді або Truecaller.

Чёрный список или гетконтакт, ну в плей маркет скачать и установить

Чёрный список или гетконтакт, ну в плей маркет скачать

Гетконтакт не раджу. Ваші данні підуть гуляти по світу
Ой, дякую не знала!

Сьогодні в мене аншлаг. Одні дзвонять верни гроші, інші дзвонять візьми гроші, треті дзвонять з пропозиціями порішати за борги за невеликі гроші. Фух це треба, а сьогодні лише 5 день прострочок.

Сьогодні в мене аншлаг. Одні дзвонять верни гроші, інші дзвонять візьми гроші, треті дзвонять з пропозиціями порішати за борги за невеликі гроші. Фух це треба, а сьогодні лише 5 день прострочок.
І ви що всім відповідаєте😃

Сьогодні в мене аншлаг. Одні дзвонять верни гроші, інші дзвонять візьми гроші, треті дзвонять з пропозиціями порішати за борги за невеликі гроші. Фух це треш, а сьогодні лише 5 день прострочок.

І ви що всім відповідаєте😃
Трубку піднімаю, бо є настрій поспілкуватися
Адвокати теж цікаві пишуть

Адвокати теж цікаві пишуть
А чому б не послухати що радять ?
Не спілкуйтесь,тому що отой настрій поспілкуватись сприяє більшій кількості дзвінків. Поспілкуйтесь краще з подружкою.

А чому б не послухати що радять ?
Не спілкуйтесь,тому що отой настрій поспілкуватись сприяє більшій кількості дзвінків. Поспілкуйтесь краще з подружкою.
Послухати що радять адвокати?

Форумчан я слухаю, але перед тим як знайшла форум зверталася в юридичні кантори тепер щей вони мене одолівають
З юридичними конторами теж не варто говорити. Юридична допомога буде потрібна,коли матимете позов,тобто не скоро,і не з тих контор,які до Вас телефонують.

З юридичними конторами теж не варто говорити. Юридична допомога буде потрібна,коли матимете позов,тобто не скоро,і не з тих контор,які до Вас телефонують.
Я вже це зрозуміла. В мене є друг адвокат, але спочатку було соромно до нього звертатися, але поспілкувавшись з деякими конторами які просили за свої сумнівні послуги : 90к, 25к, 8к, звернулася до нього. Сказав набирайся терпіння, а все інше вирішимо.

Я вже це зрозуміла. В мене є друг адвокат, але спочатку було соромно до нього звертатися, але поспілкувавшись з деякими конторами які просили за свої сумнівні послуги : 90к, 25к, 8к, звернулася до нього. Сказав набирайся терпіння, а все інше вирішимо.
Що стосується терпіння ,так ,воно знадобиться. Якщо буде суд,то адвоката обирати тількі Вам. Бажано,щоб спеціалізувався на кредитних відносинах з МФО і банками

Що стосується терпіння ,так ,воно знадобиться. Якщо буде суд,то адвоката обирати тількі Вам. Бажано,щоб спеціалізувався на кредитних відносинах з МФО і банками
Дякую. Буде видно до чого я дійду
Дякую. Буде видно до чого я дійду
Я б з великим бажанням взагалі більше їм нічого не вертала вистачить з них і пролонгацій

Ось і почався мій шлях. Сказала чоловіку, сину, брат був в курсі, батькам поки нічого казати не буду, встановлю їм антиспам, а там видно буде. На душі стало легше, найважче було зізнатися чоловіку.

Назад
Угорі