Еще одна надпись

• Автор теми Автор теми так себе
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 671

так себе

Форумчанин
Дописи
378
Реакції
78
Бали
5125
так себе не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сегодня пришло на работу такое письмо. Им раньше ничего не платила, от слова совсем, суд выйдет дороже чем взыскание. Кстати домашний адрес указали не мой

Сегодня пришло на работу такое письмо. Им раньше ничего не платила, от слова совсем, суд выйдет дороже чем взыскание. Кстати домашний адрес указали не мой
А чому ж суд вийде дорожче? Ви вже консультувались з адвокатом?

А чому ж суд вийде дорожче? Ви вже консультувались з адвокатом?
Адвокат ща свои услуги хочет 5000, +- говорила с разными, одно присутствие адвоката на суде от 1000 до 1500, за кредит не платила вообще ничего

Адвокат ща свои услуги хочет 5000, +- говорила с разными, одно присутствие адвоката на суде от 1000 до 1500, за кредит не платила вообще ничего
Нічого собі апетити))) радію, що в мого таких немає)) бо за два позови я заплатила менше ніж ваш за один хоче)) і для чого його присутність в суді, це не обов'язково зовсім)) раджу вам пошукати ще юристів)) одна голова добре, а дві краще))
А те, що не платили чи платили в даному випадку не має значення)) фінфорсу ви точно нічого не винні))

У всіх адреси вказані Київські,це так доречі...
Тіло яке?

Не выйдет Вам дороже, ибо самоуважение бесценно. А если по сути.....заработает юрист, Вы поимеете шарагу и все это абсолютно бесплатно в итоге, за ее, бедолаги, счет. :sarcastic: :f*ck::pardon:

А карты Вам не заблочили?И на каком сроке просрочки пришло такое письмо на работу?

Назад
Угорі