ЕАПБ в суд подають? Бо вже приходят від них повідомлення

• Автор теми Автор теми Пармезанчик
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 261
  • Перегляди Перегляди 31K
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка, можливо хтось стикався, ЕАПБ подали до суду про стягнення боргу, з 7000 хочуть 25000. Вирішила захищатись, є юрист написав відзив на їх позовну заяву. Чи є взагалі в мене шанси? В документах, що вони подали до суду не має платіжного доручення, що вони перерахувати мені кошти. Є хтось з позитивним результатом по судам з МФО? Дякую)

Они по договору факторинга работают. Юрист должен быть в курсе этого.

Доброго дня! Підкажіть будь-ласка, можливо хтось стикався, ЕАПБ подали до суду про стягнення боргу, з 7000 хочуть 25000. Вирішила захищатись, є юрист написав відзив на їх позовну заяву. Чи є взагалі в мене шанси? В документах, що вони подали до суду не має платіжного доручення, що вони перерахувати мені кошти. Є хтось з позитивним результатом по судам з МФО? Дякую)
Є))) і шанси, і позитивний досвід))

Доброго дня! Зайшла випадково можна так сказати та судові рішення і побачила, що ЄАПБ подали в суд. Заходжу по справі щоб переглянути , пише що інформація не відображається. Хто підкаже як діяти дальше

Доброго дня! Зайшла випадково можна так сказати та судові рішення і побачила, що ЄАПБ подали в суд. Заходжу по справі щоб переглянути , пише що інформація не відображається. Хто підкаже як діяти дальшепоп

Доброго дня! Зайшла випадково можна так сказати та судові рішення і побачила, що ЄАПБ подали в суд. Заходжу по справі щоб переглянути , пише що інформація не відображається. Хто підкаже як діяти дальше
Спробуйте зайти в електронний суд, можливо там щось є

можливо ще не відкрито провадження, або ще не оновилась інформація в реєстрі судових рішень.
ну....або дайте свої ПІБ в лс, подивлюсь

А через скільки приблизно часу вони подали до суду після того, як їм передали вашу заборгованість?

За 2020-2022 роки за аналогічними справами про стягнення заборгованості, де позивач - ЄАПБ, є близько 50 рішень суду, з яких: 40 рішень - позов задоволено повністю (в багатьох випадказ заочне рішення), 6 рішень - позов задоволено частково, 4 рішення - відмовлено у задоволенні позову.
Тому, в даному випадку, обирайте на головній сторінці форума юриста та захищайтесь у суді?

Ситуация такая: месяц назад на телефон пришло смс с повесткой в суд. Подал ЕАПБ от имени какой МФО не знаю (у меня оно не одно). От них самих ничего не было. Проверила в реестре, действительно на 20.09 назначен суд в Полтаве (сама я нахожусь в Харькове). Написала письмо в этот суд с просьбой предоставить материалы, письмо было заказным и суд его получил. Ответа нет, контактный телефон этого суда не отвечает. Может кто-то посоветует как правильно поступить. Боюсь что они там без меня все решат. Заранее спасибо.

Ситуация такая: месяц назад на телефон пришло смс с повесткой в суд. Подал ЕАПБ от имени какой МФО не знаю (у меня оно не одно). От них самих ничего не было. Проверила в реестре, действительно на 20.09 назначен суд в Полтаве (сама я нахожусь в Харькове). Написала письмо в этот суд с просьбой предоставить материалы, письмо было заказным и суд его получил. Ответа нет, контактный телефон этого суда не отвечает. Может кто-то посоветует как правильно поступить. Боюсь что они там без меня все решат. Заранее спасибо.
В електронном суде не смотрели наличие документов?

Там ничего конкретного нет. Только написано что ЕАПБ подал в суд. А вот от имени кого, загадка. Не хочется специально им звонить, выяснять.

Там ничего конкретного нет. Только написано что ЕАПБ подал в суд. А вот от имени кого, загадка. Не хочется специально им звонить, выяснять.
Да и смысла нет))
Это мало чем поможет.

У вас полтавская прописка? По прописке кто то есть из родственников/знакомых?

Нет прописка в Харькове. Нахожусь тут же. Просто в Харькове суды не работают, впрочем как и многие другие структуры.

Назад
Угорі