Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Хамка - это ее имя или фамилия? С большой буквы пишете...Секретарь у судьи Хамка и грубиянка,то нет то нету,ожидайте мы с вами свяжемся)

А вы сами готовили отзов на позовну заяву?А что говорили судье?А когда следующее заседание?Был ли со стороны ЕАПБ адвокат на суде?Заранее спасибо за ответ!на мене теж подали, у позовній сума не захмарна, та все ж величенька. тіло 7200, хочуть 25000, що навіть умовам їхнього договору суперечить. Написав відзив на позовну заяву, був на одному засіданні, суддя мене вислухав і назначив ще одне засідання, відповідно до протокольного доручення у ЄАПБ витребувано додаткові докази до позовної. Докази вони надали - стверждують, що електронний договір підписано і він прирівнюється до паперового, надали в підтвердження циферки, які я ніби-то отримував і ними підписав договір. Також додали витяг з реєстру про переказ коштів на банківську картку хоча в договорі сказано "кошти переведено на рахунок", також додали витяг з їхнього внутрішнього реєстру боржників. Завищення суми ніяк не мотивують, цей пунт взагалі ЄАПБ оминуло стороною. зараз чекаю наступного засі
Відзив готував сам, враховуючи досвід попередніх справ (рився на судовій владі) і коментарі юристів з форуму. На першому засіданні говорив практично те саме, що і у відзиві, наступне засідання через 3 тижні.Зі сторони ЄАПБ не було нікого, вони надали клопотання про розгляд справи без участі позивача.А вы сами готовили отзов на позовну заяву?А что говорили судье?А когда следующее заседание?Был ли со стороны ЕАПБ адвокат на суде?Заранее спасибо за ответ!
Дякую,за відповідь)! А ви часом не поділитеся зразком відзову?!Відзив готував сам, враховуючи досвід попередніх справ (рився на судовій владі) і коментарі юристів з форуму. На першому засіданні говорив практично те саме, що і у відзиві, наступне засідання через 3 тижні.Зі сторони ЄАПБ не було нікого, вони надали клопотання про розгляд справи без участі позивача.
по подсудности переслали)))Мониторы себя на суд. владе натыкаюсь на то что на меня подали в суд эти придурки. Ну давай уже строить планы защиты, жду доки что-бы начать войну. И тут облом на сайте написано '' Повернуто''))))
Мене теж плюст ім віддали...що там нашухерять уй його знає.Тіло мля 17 тис....як нарахують своі бажання......В нас також з ними суд, їм продали плюси... Документи підробили, точніше копії паспорта підписали згідно з оригіналом, дату і підробили підпис, типу ми самі підписували....це їхні додатки до позову.... А у самому позові написано що підписано електронним підписом
??Спасибо за ответы) у меня просто 22 мфо в просрочке, вот и интересуюсь, с какой стороны ждать подвоха ??![]()
Увидела сегодня. Вчера мониторила не было. Ну это ближе ко мне переслали. Хоть на билеты тратится не буду. )))по подсудности переслали)))
так, что не расслабляйтесь))) есть уже ухваа на суд владе
Сегодня от них тоже получила материалы дела по почте... Суд назначено 05.07.2021..Что делать не знаю!???В нас також з ними суд, їм продали плюси... Документи підробили, точніше копії паспорта підписали згідно з оригіналом, дату і підробили підпис, типу ми самі підписували....це їхні додатки до позову.... А у самому позові написано що підписано електронним підписом
Подскажите, пожалуйста,.. Если ЄПАБ подали в суд по месту жительства, материалы дела получила сегодня, суд назначено на 05.07.2021. Что мне делать, какие мои действия???по подсудности переслали)))
так, что не расслабляйтесь))) есть уже ухваа на суд владе
готовить отзыв. или самостоятельно или с помощью юриста))Сегодня от них тоже получила материалы дела по почте... Суд назначено 05.07.2021..Что делать не знаю!???
Подскажите, пожалуйста,.. Если ЄПАБ подали в суд по месту жительства, материалы дела получила сегодня, суд назначено на 05.07.2021. Что мне делать, какие мои действия???
Пишіть відзив.... Краще якщо не має юр освіти то зверніться до юриста або адвоката!!!!Сегодня от них тоже получила материалы дела по почте... Суд назначено 05.07.2021..Что делать не знаю!???
подскажите через сколько подали ?Сегодня от них тоже получила материалы дела по почте... Суд назначено 05.07.2021..Что делать не знаю!???
Подскажите, пожалуйста,.. Если ЄПАБ подали в суд по месту жительства, материалы дела получила сегодня, суд назначено на 05.07.2021. Что мне делать, какие мои действия???
Спасибо... Сама точно не справлюсь... Материалы дела 28 страниц... Что к чему, нужно голову сламать!!!готовить отзыв. или самостоятельно или с помощью юриста))
Тогда к специалисту))Спасибо... Сама точно не справлюсь... Материалы дела 28 страниц... Что к чему, нужно голову сламать!!!
Я ничего в этом не понимаю... трудно разобратьсяПишіть відзив.... Краще якщо не має юр освіти то зверніться до юриста або адвоката!!!!
Тогда к специалисту))
Если надо помощь, обращайтесь
Тогда к специалисту))
Сколько времени у меня есть?Тогда к специалисту))
Через 1 годподскажите через сколько подали ?