ЕАПБ в суд подають? Бо вже приходят від них повідомлення

• Автор теми Автор теми Пармезанчик
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 261
  • Перегляди Перегляди 31K
на мене теж подали, у позовній сума не захмарна, та все ж величенька. тіло 7200, хочуть 25000, що навіть умовам їхнього договору суперечить. Написав відзив на позовну заяву, був на одному засіданні, суддя мене вислухав і назначив ще одне засідання, відповідно до протокольного доручення у ЄАПБ витребувано додаткові докази до позовної. Докази вони надали - стверждують, що електронний договір підписано і він прирівнюється до паперового, надали в підтвердження циферки, які я ніби-то отримував і ними підписав договір. Також додали витяг з реєстру про переказ коштів на банківську картку хоча в договорі сказано "кошти переведено на рахунок", також додали витяг з їхнього внутрішнього реєстру боржників. Завищення суми ніяк не мотивують, цей пунт взагалі ЄАПБ оминуло стороною. зараз чекаю наступного засідання.

на мене теж подали, у позовній сума не захмарна, та все ж величенька. тіло 7200, хочуть 25000, що навіть умовам їхнього договору суперечить. Написав відзив на позовну заяву, був на одному засіданні, суддя мене вислухав і назначив ще одне засідання, відповідно до протокольного доручення у ЄАПБ витребувано додаткові докази до позовної. Докази вони надали - стверждують, що електронний договір підписано і він прирівнюється до паперового, надали в підтвердження циферки, які я ніби-то отримував і ними підписав договір. Також додали витяг з реєстру про переказ коштів на банківську картку хоча в договорі сказано "кошти переведено на рахунок", також додали витяг з їхнього внутрішнього реєстру боржників. Завищення суми ніяк не мотивують, цей пунт взагалі ЄАПБ оминуло стороною. зараз чекаю наступного засі
А вы сами готовили отзов на позовну заяву?А что говорили судье?А когда следующее заседание?Был ли со стороны ЕАПБ адвокат на суде?Заранее спасибо за ответ!

А вы сами готовили отзов на позовну заяву?А что говорили судье?А когда следующее заседание?Был ли со стороны ЕАПБ адвокат на суде?Заранее спасибо за ответ!
Відзив готував сам, враховуючи досвід попередніх справ (рився на судовій владі) і коментарі юристів з форуму. На першому засіданні говорив практично те саме, що і у відзиві, наступне засідання через 3 тижні.Зі сторони ЄАПБ не було нікого, вони надали клопотання про розгляд справи без участі позивача.

Відзив готував сам, враховуючи досвід попередніх справ (рився на судовій владі) і коментарі юристів з форуму. На першому засіданні говорив практично те саме, що і у відзиві, наступне засідання через 3 тижні.Зі сторони ЄАПБ не було нікого, вони надали клопотання про розгляд справи без участі позивача.
Дякую,за відповідь)! А ви часом не поділитеся зразком відзову?!

Мониторы себя на суд. владе натыкаюсь на то что на меня подали в суд эти придурки. Ну давай уже строить планы защиты, жду доки что-бы начать войну. И тут облом на сайте написано '' Повернуто''))))
по подсудности переслали)))
так, что не расслабляйтесь))) есть уже ухваа на суд владе

В нас також з ними суд, їм продали плюси... Документи підробили, точніше копії паспорта підписали згідно з оригіналом, дату і підробили підпис, типу ми самі підписували....це їхні додатки до позову.... А у самому позові написано що підписано електронним підписом

В нас також з ними суд, їм продали плюси... Документи підробили, точніше копії паспорта підписали згідно з оригіналом, дату і підробили підпис, типу ми самі підписували....це їхні додатки до позову.... А у самому позові написано що підписано електронним підписом
Мене теж плюст ім віддали...що там нашухерять уй його знає.Тіло мля 17 тис....як нарахують своі бажання......

Теж повертали. Не надали вчасно усі необхідні доки. Через 20 з хвостиком днів з'явилась на владі інфо, що подали позов повторно.

Увидела сегодня. Вчера мониторила не было. Ну это ближе ко мне переслали. Хоть на билеты тратится не буду. )))

Сегодня от них тоже получила материалы дела по почте... Суд назначено 05.07.2021..Что делать не знаю!???
Подскажите, пожалуйста,.. Если ЄПАБ подали в суд по месту жительства, материалы дела получила сегодня, суд назначено на 05.07.2021. Что мне делать, какие мои действия???

Останнє редагування:
Сегодня от них тоже получила материалы дела по почте... Суд назначено 05.07.2021..Что делать не знаю!???

Подскажите, пожалуйста,.. Если ЄПАБ подали в суд по месту жительства, материалы дела получила сегодня, суд назначено на 05.07.2021. Что мне делать, какие мои действия???
готовить отзыв. или самостоятельно или с помощью юриста))

Пишіть відзив.... Краще якщо не має юр освіти то зверніться до юриста або адвоката!!!!

подскажите через сколько подали ?

Пишіть відзив.... Краще якщо не має юр освіти то зверніться до юриста або адвоката!!!!
Я ничего в этом не понимаю... трудно разобраться
Тогда к специалисту))
Если надо помощь, обращайтесь
Тогда к специалисту))
Тогда к специалисту))
Сколько времени у меня есть?
подскажите через сколько подали ?
Через 1 год

Назад
Угорі