ЕАПБ предложили закрыть за тело

• Автор теми Автор теми Marina1503
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 65
  • Перегляди Перегляди 5K
Тіло вони вважають скільки Ви брали ,тобто 5 тисяч буде десять.

В мене було так.
Не зрозуміла... Вони купили мої борги з накрученими відсотками. Тобто, якщо купили на 100000, то захочуть 200000?

Ничего себе

А они проценти тоже насчитивают?? И смисл с ними за 2 тела договариваться? Что б в суд не подали?
Я не зовсім правильно написав.
Тіло, якщо дійде до суду - будуть вимагати те, що купили у МФО (в моему випадку - більше 10к)
Тіло, якщо з ними домовлятись - вважають суму початкового займу у МФО (в моєму випадку - 3к)

Я писав вище тут, зараз просять 4к. Але я наполягаю на тілі
Не зрозуміла... Вони купили мої борги з накрученими відсотками. Тобто, якщо купили на 100000, то захочуть 200000?
Напишіть їм на пошту. Почуєте, чого вони хочуть і які варіанти пропонують.

Мені вони взагалі не дзвонять і не пишуть. 2 кредити в них. Взагалі жодних пропозицій ні в смс, ні на пошту. В листопаді буде вже пів року і мене це лякає, бо офіційно оформлена і маю нерухоме майно. Трохи лячно, але з листопада буду сама дзвонити і питатись.
До речі, через який термін вони подають до суду? Пів року, рік, до прикладу.

В мене вони купили кредит в Майкредіті в березні, тіло 6к з % все разом 20550. І також півроку вже пройшло, але пропонують 2 тіла. Офіційно працюю, але мені здається що то рандом, вони до суду падають коли захочуть і на кого захочуть

В мене вони купили кредит в Майкредіті в березні, тіло 6к з % все разом 20550. І також півроку вже пройшло, але пропонують 2 тіла. Офіційно працюю, але мені здається що то рандом, вони до суду падають коли захочуть і на кого захочуть
Вони дзвонили чи писали кудись?

Назад
Угорі