ЕАПБ предложили закрыть за тело

• Автор теми Автор теми Marina1503
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 65
  • Перегляди Перегляди 5K
Мій 6-річний займ оцінюють в (тіло + 1000 грн). На мої аргументи, що скільки вже років минуло - не реагують належним чином
Ну, почекаю тіла :)

Мій 6-річний займ оцінюють в (тіло + 1000 грн). На мої аргументи, що скільки вже років минуло - не реагують належним чином
За шість років не пішли до суду?Тіло велике ?

А хіба строки позовної давності вже не працюють?

Вітаю, думаю, може написати тим еапбешникам лист з пропозицією закрити за тіло+%, але чи не буде цей лист доказом в суді мого погодження з їх забаганками?

Вітаю, думаю, може написати тим еапбешникам лист з пропозицією закрити за тіло+%, але чи не буде цей лист доказом в суді мого погодження з їх забаганками?
Лучше не писать ничего.
Можно позвонить и предложить свои условия

Не пишіть нічого, самі напишуть і запропонують)

Хотіла зареєструватись в тих єпб, щоб побачити всю картину боргів, але щось помилку видає при реєстрації. Хтось з вас еєструвався?
Надіюся :) один в них плачу,другий поки не витягну... :(
А як Ви їм платите? Домовились поступово?

Хотіла зареєструватись в тих єпб, щоб побачити всю картину боргів, але щось помилку видає при реєстрації. Хтось з вас еєструвався?

А як Ви їм платите? Домовились поступово?
Домовилися одразу ,правда менше двух тіл не йдуть...дали гарантійку ,менеджер дала на вибір дату оплати
В мене так само в особистому кабінеті, видає помилку ,вони казали ,що технічний збій у них

Домовилися одразу ,правда менше двух тіл не йдуть...дали гарантійку ,менеджер дала на вибір дату оплати

В мене так само в особистому кабінеті, видає помилку ,вони казали ,що технічний збій у них
А тілом вони вважають скуплені з накрутками процентів борги? Чи більш адекватно?
І як домовились? Дзвонили, або написали?

Вкладення

• IMG_4474.webp
    IMG_4474.webp
    47.1 Кб · Перегляди: 64
Останнє редагування:
А тілом вони вважають скуплені з накрутками процентів борги? Чи більш адекватно?
І як домовились? Дзвонили, або написали?
Тіло вони вважають скільки Ви брали ,тобто 5 тисяч буде десять.
В мене було так.

Назад
Угорі