ЕАПБ предлагает лояльные условия и как на почту или смс или в суд сразу идут

• Автор теми Автор теми ivansus
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 58
  • Перегляди Перегляди 3K
ЕАПБ купили 3 моих мфо.и уже месяц тишина от них.раз только прислали смс что б заплатила.чего можно от них ожидать с такой тишиной.а с каких операторов они звонят вообще
Учитывая что они скупают ваши договора то через время можно ожидать иска в суд

Учитывая что они скупают ваши договора то через время можно ожидать иска в суд
А это МФО продаёт ЕАПБ или они сами выбирают у какой МФО купить?а если суд через какое время могут подать

А это МФО продаёт ЕАПБ или они сами выбирают у какой МФО купить?а если суд через какое время могут подать
в мене вони в кінці жовтня купили у Мілоану(Мілоан, Тенго) 2 кредити і рівно через 6 місяців у кінці квітня подали у суд.

А в який термін,після суду,треба оплатити це тіло?
Через 30 днів рішення суду набуває законної сили, якщо нема апеляції. Платити можете самостійно або ж шарага отримує виконавчий лист і відкриває провадження.

Через 30 днів рішення суду набуває законної сили, якщо нема апеляції. Платити можете самостійно або ж шарага отримує виконавчий лист і відкриває провадження.
То то,провадження,це блокування запплатного рахунку?

То то,провадження,це блокування запплатного рахунку?
Так. І не тільки зарплатного.
Я звертався до цих додіків щоб закрити питання за пару платежів але вони мої листи проігнорували і відкрили провадження
Почитайте якщо цікаво

Так. І не тільки зарплатного.
Я звертався до цих додіків щоб закрити питання за пару платежів але вони мої листи проігнорували і відкрили провадження
А як варіант,прив'язати картку родича,до зарплатного рахунку,щоб на неї надходили кошти?

А як варіант,прив'язати картку родича,до зарплатного рахунку,щоб на неї надходили кошти?
Ви ще не програли, а вже якісь махінації вигадуєте. Звісно якщо роботодавець не проти, то можете спробувати

Ви ще не програли, а вже якісь махінації вигадуєте. Звісно якщо роботодавець не проти, то можете спробувати
Я просто,навіть послуги адвоката,не зможу оплатити,якщо блокануть)

Назад
Угорі