ЕАПБ предлагает лояльные условия и как на почту или смс или в суд сразу идут

• Автор теми Автор теми ivansus
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 58
  • Перегляди Перегляди 3K
Мне предлагали 2 по каждому из 2 мфо тела. Есессна были посланы. Суд присудил только тело+% за пользование за месяц по каждому мфо.
А відсоток за користування це 2-3 місяці чи кілька років?)

Никто не сталкивался с таким.прислали просто смс оплатите срочно суму долга.без каких либо скидок.ни реквизитов куда платить.что делать? Или ещё пришлют предложение

Никто не сталкивался с таким.прислали просто смс оплатите срочно суму долга.без каких либо скидок.ни реквизитов куда платить.что делать? Или ещё пришлют предложение
По договору это и есть вся сумма без скидок, платить нужно в личном кабинете а предложения будут не переживайте

Звичайна лялкалка, нічого дивного

Вибачте що не по темі, був суд , подали апеляцію, вск зробили як має бути, але чомусь на судовій владі пише досі що призначено склад суду, то виходить що по апеляції суду ще не було?
Документи з апеляційного суду отримала, те що подавала, знаю що заперечення можуть ті хто подав написати протягом 10 днів, але змін пока немає.

Вибачте що не по темі, був суд , подали апеляцію, вск зробили як має бути, але чомусь на судовій владі пише досі що призначено склад суду, то виходить що по апеляції суду ще не було?

Документи з апеляційного суду отримала, те що подавала, знаю що заперечення можуть ті хто подав написати протягом 10 днів, але змін пока немає.
У мене після призначення складу суду до ухвали про розгляд пройшло 2 тижні. Чому так сказати не можу. Мабуть дуже зайняті

У мене після призначення складу суду до ухвали про розгляд пройшло 2 тижні. Чому так сказати не можу. Мабуть дуже зайняті
То виходить значить ще суду не було?

Вкладення

• Screenshot_20240717-125527.webp
    Screenshot_20240717-125527.webp
    11.5 Кб · Перегляди: 46
Останнє редагування:
Чи може бути з ними спрощене позовне провадження?
Відкрийте Судову владу і подивіться самі.
Не може, а в основному так і є...

1721642067314.webp

Відкриваєте будь яку справу з позовом від ЄАПБ і дивитесь.
З тих що я декілька переглянув - всі по спрощеному.

Відкрийте Судову владу і подивіться самі.
Не може, а в основному так і є...

1721642067314.png

Відкриваєте будь яку справу з позовом від ЄАПБ і дивитесь.
З тих що я декілька переглянув - всі по спрощеному.
Поняв прийняв, данке шун)

ЕАПБ купили 3 моих мфо.и уже месяц тишина от них.раз только прислали смс что б заплатила.чего можно от них ожидать с такой тишиной.а с каких операторов они звонят вообще

ЕАПБ купили 3 моих мфо.и уже месяц тишина от них.раз только прислали смс что б заплатила.чего можно от них ожидать с такой тишиной.а с каких операторов они звонят вообще
Вони не особливо дістають дзвінками чи листами. У мене перший суд з ними був приблизно через рік

Назад
Угорі