ЕАПБ подал в суд 2026

• Автор теми Автор теми лямуррр
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 119
  • Перегляди Перегляди 4K
В ЄСуді? Оу, це дивно. В мене все завжди починається із реєстрації позовної заяви із повним пакетом документів (основний документ позову плюс додатки всі), тобто "реєстраційної картки вхідного документу", тільки потім йде розподіл та інше. Схоже в вашому суді ще більший бардак.
Та мабуть так.

В ЄСуді? Оу, це дивно. В мене все завжди починається із реєстрації позовної заяви із повним пакетом документів (основний документ позову плюс додатки всі), тобто "реєстраційної картки вхідного документу", тільки потім йде розподіл та інше. Схоже в вашому суді ще більший бардак.
От і я дивуюся. Але ж це зрозуміло, бо майже усі суди із Донецької області змінили територіальну підсудність до Дніпра ще з лютого 2022 року.
Тож що мені все ж таки робити й чого чекати?

Tarass, щойно пришла Довідка про набрання судовим рішенням законної сили. Що робити?

Tarass, це все, що є в кабінеті. Відкрила додаток 1 - там тільки Довідка про набрання судовим рішенням законної сили.

Вкладення

• Screenshot_20260804-195421.webp
    Screenshot_20260804-195421.webp
    56 Кб · Перегляди: 17
  • Screenshot_20260804-200824.webp
    Screenshot_20260804-200824.webp
    84.9 Кб · Перегляди: 16
Останнє редагування:
Tarass, щойно пришла Довідка про набрання судовим рішенням законної сили. Що робити?

Tarass, це все, що є в кабінеті. Відкрила додаток 1 - там тільки Довідка про набрання судовим рішенням законної сили.
як, я і казав, писати заяву про дистанційне ознайомлення

Tarass, тобто це саме та ухвала, яку я чекала, вірно? Про відкриття провадження. І, якщо я правильно зрозуміла, з 3.08.2026 року провадження проти мене офіційно відкрито.

Себе перевірити)))

А чи можна десь взяти шаблон заяви на дистанційне ознайомлення (якщо він є)?
в електронному суді є.
зайдіть у свою справу, зверху жовта кнопка "створити заяву", натискаєте і у строчці пошуку пишите
1785865913658.webp

Чи, може, я така дурна, чи то в мене додаток на смартфоні не такий))) Я не можу знайти шаблон у додатку.(((
я не користуюст додатком, тому не можу скрін зробити. шукайте)) повинна бути

я не користуюст додатком, тому не можу скрін зробити. шукайте)) повинна бути
Я вже через браузер зайшла на сайт й знайшла й заповнила шаблон. Дякую за допомогу та поради

Tarass, коли надсилати клопотання про розгляд справи без моєї присутності? І в якому форматі завантажувати копію ІНН

Останнє редагування:
Я вже через браузер зайшла на сайт й знайшла й заповнила шаблон. Дякую за допомогу та поради

Tarass, а коли надсилати клопотання про розгляд справи без моєї присутності?
подавайте разом із відзивом, якщо будете писати його, звісно

Tarass, вітаю! Підкажіть, будь ласка, чи знаєте Ви, скільки часу триває передача справи з одного суду до іншого? Бо через територіальну підсудність мою справу перенаправити до іншого суду Дніпропетровської області.

Tarass, вітаю! Підкажіть, будь ласка, чи знаєте Ви, скільки часу триває передача справи з одного суду до іншого? Бо через територіальну підсудність мою справу перенаправити до іншого суду Дніпропетровської області.
доброго дня.
думаю десь з місяць пройде, поки новий суд відкриє провадження

Назад
Угорі