ЕАПБ подал в суд 2026

• Автор теми Автор теми лямуррр
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 116
  • Перегляди Перегляди 3K
В ЄСуді? Оу, це дивно. В мене все завжди починається із реєстрації позовної заяви із повним пакетом документів (основний документ позову плюс додатки всі), тобто "реєстраційної картки вхідного документу", тільки потім йде розподіл та інше. Схоже в вашому суді ще більший бардак.
Та мабуть так.

В ЄСуді? Оу, це дивно. В мене все завжди починається із реєстрації позовної заяви із повним пакетом документів (основний документ позову плюс додатки всі), тобто "реєстраційної картки вхідного документу", тільки потім йде розподіл та інше. Схоже в вашому суді ще більший бардак.
От і я дивуюся. Але ж це зрозуміло, бо майже усі суди із Донецької області змінили територіальну підсудність до Дніпра ще з лютого 2022 року.
Тож що мені все ж таки робити й чого чекати?

Tarass, щойно пришла Довідка про набрання судовим рішенням законної сили. Що робити?

Tarass, це все, що є в кабінеті. Відкрила додаток 1 - там тільки Довідка про набрання судовим рішенням законної сили.

Вкладення

• Screenshot_20260804-195421.webp
    Screenshot_20260804-195421.webp
    56 Кб · Перегляди: 8
  • Screenshot_20260804-200824.webp
    Screenshot_20260804-200824.webp
    84.9 Кб · Перегляди: 7
Останнє редагування:
Tarass, щойно пришла Довідка про набрання судовим рішенням законної сили. Що робити?

Tarass, це все, що є в кабінеті. Відкрила додаток 1 - там тільки Довідка про набрання судовим рішенням законної сили.
як, я і казав, писати заяву про дистанційне ознайомлення

Tarass, тобто це саме та ухвала, яку я чекала, вірно? Про відкриття провадження. І, якщо я правильно зрозуміла, з 3.08.2026 року провадження проти мене офіційно відкрито.

Себе перевірити)))

А чи можна десь взяти шаблон заяви на дистанційне ознайомлення (якщо він є)?
в електронному суді є.
зайдіть у свою справу, зверху жовта кнопка "створити заяву", натискаєте і у строчці пошуку пишите
1785865913658.webp

Чи, може, я така дурна, чи то в мене додаток на смартфоні не такий))) Я не можу знайти шаблон у додатку.(((
я не користуюст додатком, тому не можу скрін зробити. шукайте)) повинна бути

я не користуюст додатком, тому не можу скрін зробити. шукайте)) повинна бути
Я вже через браузер зайшла на сайт й знайшла й заповнила шаблон. Дякую за допомогу та поради

Tarass, коли надсилати клопотання про розгляд справи без моєї присутності? І в якому форматі завантажувати копію ІНН

Останнє редагування:
Я вже через браузер зайшла на сайт й знайшла й заповнила шаблон. Дякую за допомогу та поради

Tarass, а коли надсилати клопотання про розгляд справи без моєї присутності?
подавайте разом із відзивом, якщо будете писати його, звісно

Назад
Угорі