Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Добрий день. Далі ТОВ "ФК "ЄАПБ" може звернутись до суду. Слідкуйте за судовою справою - Де слідкувати за судовою справою Звертайтесь, якщо виникне потреба у судовому захисті.Добрый день Сегодня Епаб скинул два долга,один тело 17200 с процентами 33000,другой 8000 готят 16000.предлодил закрывать за тело розбив на части,не хотят.Что будет дальше?
У мене в них 5 кредитів. Два вдалося закрити за тіло - 2900 грн тіло та 4900 грн тіло, але думаю це тому, що маленькі тіла. Всі інші 3 кредити там де вже побільші тіла, за тіло поки не вдається домовитися - пропонують 2 тіла і на тому все.Добрый день Сегодня Епаб скинул два долга,один тело 17200 с процентами 33000,другой 8000 готят 16000.предлодил закрывать за тело розбив на части,не хотят.Что будет дальше?
Питаю щоб знати: ці дуже обзвонюють оточення?У мене в них 5 кредитів. Два вдалося закрити за тіло - 2900 грн тіло та 4900 грн тіло, але думаю це тому, що маленькі тіла. Всі інші 3 кредити там де вже побільші тіла, за тіло поки не вдається домовитися - пропонують 2 тіла і на тому все.
Щось з ними не вгадаєш. Була тут історія, де навпаки було. Менші за два тіла. Більший за тілоУ мене в них 5 кредитів. Два вдалося закрити за тіло - 2900 грн тіло та 4900 грн тіло, але думаю це тому, що маленькі тіла. Всі інші 3 кредити там де вже побільші тіла, за тіло поки не вдається домовитися - пропонують 2 тіла і на тому все.
Моїм наче не дзвонили,ніхто не говорив.Питаю щоб знати: ці дуже обзвонюють оточення?
В мене теж не хочуть але по ідеї ще будуть пропозиції знижки.Я звертався до них казали поки неї йдуть на поступки.в мене fin bar 15 тис і нарахували взагалі 33 тис)Добрый день Сегодня Епаб скинул два долга,один тело 17200 с процентами 33000,другой 8000 готят 16000.предлодил закрывать за тело розбив на части,не хотят.Что будет дальше?
У вас довго протермінування?Добрый день Сегодня Епаб скинул два долга,один тело 17200 с процентами 33000,другой 8000 готят 16000.предлодил закрывать за тело розбив на части,не хотят.Что будет дальше?
А у вас долго просрочка? Перед продажей предлагалфинбар что то закрыть с нормально иными условиями?В мене теж не хочуть але по ідеї ще будуть пропозиції знижки.Я звертався до них казали поки неї йдуть на поступки.в мене fin bar 15 тис і нарахували взагалі 33 тис)
У вас довго протермінування?
Так тіло пропонують,я на встиг трохи.Пропонували менше тіла навітьА у вас долго просрочка? Перед продажей предлагалфинбар что то закрыть с нормально иными условиями?
Предлагают меньше тела один раз в смс, потом продажаА у вас долго просрочка? Перед продажей предлагалфинбар что то закрыть с нормально иными условиями?
Доброго дня. А пролонгації були? Фінбар тіло вже тиждень пропонує. Грошей поки немає, але не хочеться, щоб продали.Предлагают меньше тела один раз в смс, потом продажа
Кредисенд , аванс тоже самое
у мене фінбар їм передав після пропозиції тіла десь за 1,5 тижняДоброго дня. А пролонгації були? Фінбар тіло вже тиждень пропонує. Грошей поки немає, але не хочеться, щоб продали.
І чи погоджувались на реструктуризацію.
Дякую!у мене фінбар їм передав після пропозиції тіла десь за 1,5 тижня
Доброго дня. А пролонгації були? Фінбар тіло вже тиждень пропонує. Грошей поки немає, але не хочеться, щоб продали.
І чи погоджувались на реструктуризацію.
продали ЄАПБ, закрив за трішки менше тілаДякую!
Кому продали і що зараз пропонують?
Це коли було ,давно?)продали ЄАПБ, закрив за трішки менше тіла
ну закрив не давно, можливо у минулому місяці, але чекав близько 6-7 місяцівЦе коли було ,давно?)
Месяца 2. Пишут часто, со временем просят все меньше сумму. Сейчас настойчиво - тело.а какой срок уже просрочки?