ЕАПБ лист від приватного нотаріуса

• Автор теми Автор теми Ninel
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 1K

Ninel

Форумчанин
Дописи
32
Реакції
8
Бали
3565
Ninel не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ЕАПБ надіслав приватному нотаріусу накласти арешт на мої рах.Сказалали оплати повністю послуги приватного і якусь частину їм і спишуть якусь частину боргу.Но тіло я по манінево оплатила під час карантину повністю.но нарах. % і продали ЕАПБ.Зараз вели надзвичайний стан дохід тільки з/п чи можуть вони відтермінувати до літа

ЕАПБ надіслав приватному нотаріусу накласти арешт на мої рах.Сказалали оплати повністю послуги приватного і якусь частину їм і спишуть якусь частину боргу.Но тіло я по манінево оплатила під час карантину повністю.но нарах. % і продали ЕАПБ.Зараз вели надзвичайний стан дохід тільки з/п чи можуть вони відтермінувати до літа
Это ЕАПБ Вам такую чушь сказал?

реестр должников смотрите, платить не надо ничего

Но тіло я по манінево оплатила під час карантину повністю.но нарах. % і продали ЕАПБ.Зараз вели надзвичайний стан дохід тільки з/п чи можуть вони відтермінувати до літа
Во время карантина не насчитывают пени и штрафы, а % считают (но это не про МФО, они могут насчитать всё). Если Вы вносили оплату, то впервую очередь погашается % по кредиту и только потом тело.
По поводу отсрочки - им плевать. Не нужно ни с кем договариваться, просто не платите и ждите дальнейших действий от них

Это ЕАПБ Вам такую чушь сказал?
да
реестр должников смотрите, платить не надо ничего
в реєстрі я є приватний сказав якщо за 2 тижні невнесу якусь частину арештують рах.Думаю до адвоката звернутись а там йому теж платити потрібно но менше.Но така ситуація в Україні що коштами зараз нерозкидаєшся

то они в устной беседе сказали или как?

Назад
Угорі