ЕАПБ что за зверь?

• Автор теми Автор теми Marusyava
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 178
  • Перегляди Перегляди 15K
И
Я не розумію, яке тіло, які відсотки? Вони мають всі документи? На якій підставі їм платити? Про шо з ними можна домовлятись? Для чого? Заплатіть мені, можу зробити Вам за 50% від тіла, акція для вас. Дуже вигідно. Я маю на ваші гроші таке саме право як і ЄАПБ, тобто ніяке. Але хто хоче заплатіть мені, їм ж платите. Меценати. Через вас, вибачте ло.ів ці шараги процвітають. Але така вже ваша доля, так вам і треба. Тільки шкода шо через вашу тупість і безпорадність страдають інші люди.

Да повезе, і ви заплатите їм тіло.
Просто так. Благодійність.
Как по мне безпомощьны здесь Вы раз находите единственым выход оскорблять людей, тех что хотят быть свободными от долгов

Вам разве давали право оскорблять кого либо, сколько людей столько и мнений! Я брала в долг 5500 и готова их вернуть и мне без разницы кому я их заплачу если после оплаты перестану числиться в должниках, я хочу спокойно жить , а то что вы не готовы и не хотите решать проблемы с долгами это ваша тупость, а не моя или другого форумчанина
Та ви заплатите їм, через якийсь час позвонить інша кантора. Як можна платити просто так? Тільки шоб перестали дзвонити. Ви документи бачили? Вам їх надали? Ви їх після цього направили в нацком для перевірки?
Нє, краще просто заплатити. А це вже ваша, а не моя тупість.

Та ви заплатите їм, через якийсь час позвонить інша кантора. Як можна платити просто так? Тільки шоб перестали дзвонити. Ви документи бачили? Вам їх надали? Ви їх після цього направили в нацком для перевірки?
А вы читали выше сообщения? Вообщето я хочу добиться от них документов, а только после этого готова буду заплатить( и то только тело, а не сумму что они себе там придумали) просто со всеми остальными шарагами я успела договориться до продажи калам, вот и интересуюсь как поступать в такой ситуации
А от других контор не может быть звонков это мой последний кредит

Одно дело когда когда просто отдать им деньги и сидеть ждать, а другое если добиться от них гарантийного письма, что после уплаты Х суммы весь долг спишется, вот тогда можно что то предпринимать

Одно дело когда когда просто отдать им деньги и сидеть ждать, а другое если добиться от них гарантийного письма, что после уплаты Х суммы весь долг спишется, вот тогда можно что то предпринимать
Я так все свои кредиты закрываю только с гарантийным письмом

Вот это правильно, как говорится без бумажки ты какашка, а с бумажкой человек
Я может и не закрывала бя вообще, но мама за меня взяласб серьезно печатает постоянно мою кредитную историю с убки, может она и права что без долгов лучше жить будет, но жалко что форум поздно нашла, многих закрывала с их бешеными процентами, только с тремя уже повоевала благодаря форуму скостила почти все проценты.

Я может и не закрывала бя вообще, но мама за меня взяласб серьезно печатает постоянно мою кредитную историю с убки, может она и права что без долгов лучше жить будет, но жалко что форум поздно нашла, многих закрывала с их бешеными процентами, только с тремя уже повоевала благодаря форуму скостила почти все проценты.
Ну мое мнение такое если взял верни, у кого бы то ни было. Понятно что не с ихними сумашедшими процентами вечно жить в долгах тоже не выход

Та не гарантіного, бо то не документ, то текст набраний в Ворді і відправлений на Вайбер. А пакету документів, отриманого через Укрпошту, в якому має бути
1.Договір від кредитора.
2.Виписка всіх попередніх платежів.
3.Договір Факторингу, переступу з усіма МОКРИМИ печатками. Не загальний на суму 30000000000000грн. такий як вони всі шлють і купа додатків( це липа), а договір конкретно по Вас,з вашим фіо і так далі.
4. В договорі має бути також зазначено суму за яку фактори викупили Ваш договір.
Крім того перед продажом, за місяць, кредитор зобовязаний повідомити Вас про продажу, також офіційним листом по Укрпошті.
А це не реально, ні одні фактори цього не нададуть. Повторюю ні одні.
Після того що вам пришлють, тобто липу, набір макулатури, обовязково направляєте в нацком з листом зверненням, щоб вони перевірили чи ця горекомпанія має до Вас відношення.
А далі перевірка шараги і відповідь , що вони кали не мають до Вас відношення.
І шарага зливається.
І при бажанні, маючи писанину і листи шараг та відповідь від нацкому заява в поліцію, за шахрайство та вимагання.

Та не гарантіного, бо то не документ, то текст набраний в Ворді і відправлений на Вайбер. А пакету документів, отриманого через Укрпошту, в якому має бути
1.Договір від кредитора.
3.Договір Факторингу, переступу з усіма МОКРИМИ печатками. Не загальний на суму 30000000000000грн. такий як вони всі шлють і купа додатків( це липа), а договір конкретно по Вас,з вашим фіо і так далі.
4. В договорі має бути також зазначено суму за яку фактори викупили Ваш договір.
Крім того перед продажом, за місяць, кредитор зобовязаний повідомити Вас про продажу, також офіційним листом по Укрпошті.
Після того що вам пришлють, тобто липу, набір макулатури, обовязково направляєте в нацком з листом зверненням, щоб вони перевірили чи ця горекомпанія має до Вас відношення.
І шарага зливається.
І при бажанні, маючи писанину і листи шараг та відповідь від нацкому заява в поліцію, за шахрайство та вимагання.
Благодарю за четкое разьяснение теперь буду знать
Та я и не имел ввиду писульку написанной в ворде и уж тем более отправленной на вайбер

Я юрист, зараз з своїми друзями адвокатами ретельно вивчаєм питання по мфо та кол.компаніях. допомагаєм багатьом людям в нашому регіоні. Крім того зустрічаємось з депутатами, хочем цю тему розрухати, щоб людей почули.
Пишіть в приват, якщо потрібно консультацію. Я не роблю собі рекламу, це абсолютно безкоштовно, просто надоїв цей бардак в державі.

Я юрист, зараз з своїми друзями адвокатами ретельно вивчаєм питання по мфо та кол.компаніях. допомагаєм багатьом людям в нашому регіоні. Крім того зустрічаємось з депутатами, хочем цю тему розрухати, щоб людей почули.
Пишіть в приват, якщо потрібно консультацію. Я не роблю собі рекламу, це абсолютно безкоштовно, просто надоїв цей бардак в державі.
Та мне пока особо нечего консультировать, просрочки идут процентики капают,

1.Договір від кредитора.
І шарага зливається.
1.Договір від кредитора.
І шарага зливається.
А можете образец письма обращения в нацком сбросить на почту [email protected] , спасибо

vetal050, допустим, так и будет -они сами предложат закрыть за половину тела... но как им верить? Вы заплатите, а они вам скажут, что Вы ещё до фига должны.

vetal050, допустим, так и будет -они сами предложат закрыть за половину тела... но как им верить? Вы заплатите, а они вам скажут, что Вы ещё до фига должны.
Для этого нужно требовать от них гарантийное письмо

Назад
Угорі