Е гроші(в кого було так)?

• Автор теми Автор теми Love
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 81
  • Перегляди Перегляди 9K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Мне тоже списали, но я попросила закрыть в три платежа, согласились, слава Богу рассчитал ась.

Mi budemo zmusheni donositi do vidoma Vashih koleg, ridnih, znajomih informaciyu pro Vashu zaborgovanist'. Zv'yazhit'sya z nami! e-groshi.com, 0800300330
И такое было.

Находят родных, не только контактных.
Через какое время находят?

У меня только маму нашли через 2 месяца ....у нее пенсия в привате:scratch_one-s_head:
У мене за три місяця просрочки нікого не знайшли,хоча тато в Приваті, його кешю і манівео знайшли.
З є гроші розійшлися вже, хоч і переплатила

Мне прислали ответ на запрос договора и расчетов, что мол не могут меня идентифицировать, согласно закону о защите персональных данных, присылайте документы подтверждающие личности тогда типа будет говорить.... может им еще доверенность нотариально на имущество)))

Я сегодня в шоке.С 4000 тела,за месяц просрочки насчитали 16000 кусков!!!!!!!!!!Кааааааак??????

Я сегодня в шоке.С 4000 тела,за месяц просрочки насчитали 16000 кусков!!!!!!!!!!Кааааааак??????
В мене з 7000 - 60 000. Спочатку погрожували, я не піддавалась. Тепер просто смс присилають скільки я винна їм з пенями.

С 6 к уже 22к

Ну и как всем с ними расплачиваться кто подскажет? Может это я ничего не понимаю
Декілька разів з ними спілкувалась, нічого толкового не пропонують, а платити таку суму не збираюся, пропонували списати пеню, але сума теж не мала виходить з 4тис,треба було заплатити 20

Do Vas zaplanovanij vizit grupi kreditnih inspektoriv dlya provedennya besidi z Vashimi susidami i rodichami. e-groshi.com, 0800300330

У кого было так?
Приезжали?
да не приезжает никто,даже если и приедут что врядли ...на каком основании у них даже документов нет,

А через какое время после просрочки начали звонить родным? И кого находили? Или звонят только контактным, тем которых я давала? И если я на связь выхожу, будут ли дергать родных?
Вышли на маму на 35 день просрочки. Сначала была паника, мама давала деньги чтоб закрыть, принципиально не хочу. С 4к переплатила уже 12к. Теперь тётенька из грошей заваливает сообщениями-пугалками на вайбер и маму и меня.

Приезжают ли Є-Гроші домой ?
Минут 15 прислали смс. За вашим местом прописки, направлена выездная группа. При себе необходимо иметь квитанцию для подтверждения оплаты.
Жду месяц, не могут доехать

З ними можна договоритись, я сама їм подзвонила,списали до тіла +%і то не всі,пролонгацій не було, закрили як обіцяли,і довідку про закриття прислали. Просрочка 2 місяці з хвостиком
Здравствуйте, а какой процент они вам оставили?

Мені Магомед якийся пише, що ріши питання до 12 без лічних встрєч, от думаю що ж буде?
А то перед цим Вазген якийся дзвонив казав на джипах приїдуть
Роман якийсь двома мультіванами угрожав, в ітогі жду шо скажуть далі

Привіт,я маю борг в є-гроші,хочу вашої поради,бо тільки дякуючи даному форуму я почала знову жити.... Брала в даній шаразі 5000грн,захворіла дитина потім чоловік, відповідно пішли борги,але я вирішила помаленьку розраховуватись і тут дзвонять з є гроші ( Іван Вадимович)і сідає мені і чоловікові на вуха(після форуму це до мене дійшло),без "підписання" договору реструктуризації я платю їм частинками 13940грн ,потім натикаюсь на ваш форум і розумію що це перегиб,на той час від мене ще чекають 3000грн(уже пройшло більше місяця то не 3000,а 8220грн) я написала в Нацкомфінанс ... сьогодні до чоловіка подзвонили просили оплатити ще хоч 2400грн,а мені на вайбер з номера +380506327261 ось(Добрый день, Е-гроши, у Вас задолженность по реструктуризации, готовы рассмотреть варианты решения проблемы?) Як поступити????

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі