Е гроші тіло кредиту 55 тисяч

• Автор теми Автор теми myklvbn
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 840

myklvbn

Форумчанин
Дописи
11
Реакції
1
Бали
3
myklvbn не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт потрібна допомога маю кредит у егроші тіло 55 тисяч протермінування 30 днів, зараз прозвон рідних і відправлення смс близьким і рідних і ближайші два місяці грошей у мене не буде як поступити в даній ситуації ,

Привіт потрібна допомога маю кредит у егроші тіло 55 тисяч протермінування 30 днів, зараз прозвон рідних і відправлення смс близьким і рідних і ближайші два місяці грошей у мене не буде як поступити в даній ситуації ,
Привіт. Не спілкуватися з ними і рідним те саме скажіть. Закриєте за тіло як будуть гроші і бажання.

Блудник, а в суд не можуть подати ?)
За 2 місяці навряд.

А через який термін приблизно вони запропонують тіло кредиту
В темах почитайте кому вони продають і коли пропонують хороші умови.

55 тисяч це багато. Вони можуть намалювати суму x4. А то і більше. Кажуть з ними не спілкуватися але я маю іншу думку і досвід. Якщо ви не будете з ними спілкуватися вони дзвонитимуть усім кого знайдуть. Піднімайте слухавку і розмовляйте з ними на ваших умовах. Якщо гроші дійсно будуть через два-три місяці, тоді так і кажіть і наголошуйте що не ховаєтеся і хочете закрити заборгованість. Таким чином можна відтягувати напружену ситуацію. Просрочення буде це факт, але спілкування з компанією не відкидайте.

55 тисяч це багато. Вони можуть намалювати суму x4. А то і більше. Кажуть з ними не спілкуватися але я маю іншу думку і досвід. Якщо ви не будете з ними спілкуватися вони дзвонитимуть усім кого знайдуть. Піднімайте слухавку і розмовляйте з ними на ваших умовах. Якщо гроші дійсно будуть через два-три місяці, тоді так і кажіть і наголошуйте що не ховаєтеся і хочете закрити заборгованість. Таким чином можна відтягувати напружену ситуацію. Просрочення буде це факт, але спілкування з компанією не відкидайте.
Тело 59к. Протерминування 25 дней. с суммы в 59к нарисовали 144к. один раз заплатил плановый платеж и то просрочил на 35к. Предложили рекрутизацию и уменьшение суммы. щас долг у них 122к и хотят разделить на 5-6 платежей каждые 14 дней. но считаю еще подожду ибо один фиг много.

Правильно треба з ними домовлятися і чекати. Звичайно є ризик подання до суду але цим вони абсолютно відмовляються від грошей, бо жоден з судів ви не програєте.

Сьогодні зателефонували. Оформила реструктуризацію тіло+2000 тис. Погодилися на мої умови і на мої дати. Попався нормальний менеджер.

Сьогодні зателефонували. Оформила реструктуризацію тіло+2000 тис. Погодилися на мої умови і на мої дати. Попався нормальний менеджер.
Є контакти менеджера адекватного тіло 30 за 5 днів намалювали ще 20

100% підмазана контора, вони постійно беспеределом займались, а НБУ це ігнорують!

Назад
Угорі