Е гроші, пішли ще далі розсилають фотку дешевого Фотошоп у на вайбер,

• Автор теми Автор теми Drdartdart
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 59
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Drdartdart

Форумчанин
Дописи
106
Реакції
74
Бали
68
Drdartdart не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть, хто з цим стикався і як бути?? Розсилають фото по вайберу мені і мамі надіслали, сказали, що по розсилають сусідам, Фотошоп ну дуже дешевий, але трохи мене тим рознервували, підкажіть, як бути)

Підкажіть, хто з цим стикався і як бути?? Розсилають фото по вайберу мені і мамі надіслали, сказали, що по розсилають сусідам, Фотошоп ну дуже дешевий, але трохи мене тим рознервували, підкажіть, як бути)
О да!!!! Они это умеют, недавно и у меня такое было, дочке моей 20 лет, так взяли ее фото и мое, написали в соц сети от моего имени, что помогите спасти дочь с моря привезла СПИД потому что переспала с тремя мужиками, это нормальные люди? Разослали всем ее друзьям, все звонят ей на телефон и говорят что бы она заявила в полицию, а толку? Что полиция сделает? Ничего!!!!!!! Так и смирились она у меня молодец не падает духом, позвонила этому долбоебу и начала его выводить из себя, так он так кипел бедный что бросил трубку.

О да!!!! Они это умеют, недавно и у меня такое было, дочке моей 20 лет, так взяли ее фото и мое, написали в соц сети от моего имени, что помогите спасти дочь с моря привезла СПИД потому что переспала с тремя мужиками, это нормальные люди? Разослали всем ее друзьям, все звонят ей на телефон и говорят что бы она заявила в полицию, а толку? Что полиция сделает? Ничего!!!!!!! Так и смирились она у меня молодец не падает духом, позвонила этому долбоебу и начала его выводить из себя, так он так кипел бедный что бросил трубку.
Я теж з ним говорив, але це ж видно що це дешевий Фотошоп і лице не моє, на що вони розраховують???

Скільки у Вас просрочка? У мене 7 міс,фотошопа від них ще не було.

Ск у
Скільки у Вас просрочка? У мене 7 міс,фотошопа від них ще не було.
Ваш договір перепродали? Бо до цього в мене все тихо було. Після продажі теж саме і в мене:колажі і телефонний терор.

Можуть порозсилати, але на ділі то х*рня.
У них нема законних методів впливу на вас, от і вдаються до такого дебілізму.

Ск у

Ваш договір перепродали? Бо до цього в мене все тихо було. Після продажі теж саме і в мене:колажі і телефонний терор.
Я незнаю чи продали.У мене стоїть трукаллєр і я не з ким не спілкуюсь.Конкретно є гроші мені смс не присилали,що мене продали.А так мені дзвонить фінфорс,фактор,к.капітал ,єапб.єадр.Кому вони продають?І скільки у Вас просрочки?

Я незнаю чи продали.У мене стоїть трукаллєр і я не з ким не спілкуюсь.Конкретно є гроші мені смс не присилали,що мене продали.А так мені дзвонить фінфорс,фактор,к.капітал ,єапб.єадр.Кому вони продають?І скільки у Вас просрочки?
Прислали смс, передали Алурія. Просрочка з квітня. В чоловіка така ж просрочка, продали Капіталу чи якось так. Але в нього поки тихо

Мені теж сьогодні спочатку позвонив якись бидляк сказав що на вихідні приїде і буде мене ****** двома стволами якщо не віддам гроші , а потім прислав коладж і розіслав невідомим мені людям

Останнє редагування модератором:
Мені теж сьогодні спочатку позвонив якись бидляк сказав що на вихідні приїде і буде мене ****** двома стволами якщо не віддам гроші , а потім прислав коладж і розіслав невідомим мені людям
А стволами чпокать это как?
У него что есть два конца?
Так посочувствовали бы ему - он мутант!)

Останнє редагування модератором:
Написала в вайбер галина петровна моє фото і розшукується мошенницца така то тпка то . Шо робити ???

Vados2020, именно два ствола) один во рту, второй сзади припаркован)
Krisa, ничего. Абсолютно ничего. Ну либо заиметь её, что бы поставили отметку "конченый" и больше не трогали.

Krisa, если ответите и не дадите денег, то да. Или нет. Или да. Если дадите денег, то нет, но это не точно.
Там нет логики и последовательности. Как и правды в той писанине. Никто эти художества не воспринимает. Это никому не надо...

А якщо надішлють ці фотки сусідам? І друзям???
У меня отправляли пopнo коллажи по всему списку друзей в фб и отправили всем друзьям моей знакомой. Если люди адекватные,то они ещё вас поддержат,если нет,вам такие люди не нужны. Это все быстро забывается,после первой рассылки уже не страшно.

Написала в вайбер галина петровна моє фото і розшукується мошенницца така то тпка то . Шо робити ???
Отправьте ей это :
1600330817930.webp

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі