Е гроші, пішли ще далі розсилають фотку дешевого Фотошоп у на вайбер,

• Автор теми Автор теми Drdartdart
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 59
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Написала в вайбер галина петровна моє фото і розшукується мошенницца така то тпка то . Шо робити ???
нам створювали колаж від крПлюс, після повного ігнору розсилка не відбулась.

Krisa, если ответите и не дадите денег, то да. Или нет. Или да. Если дадите денег, то нет, но это не точно.
Там нет логики и последовательности. Как и правды в той писанине. Никто эти художества не воспринимает. Это никому не надо...
Я їй нічого неотвічала вобще
нам створювали колаж від крПлюс, після повного ігнору розсилка не відбулась.
Я їй нічого невідповіла . Але переживаю щою дкра ця іншим нескинула . Та принципи мені вже пофіг жити нехочеся кожний бень я слухаю від інших мені дзвонять мені пишуть кожний день ????????

Я їй нічого невідповіла . Але переживаю щою дкра ця іншим нескинула . Та принципи мені вже пофіг жити нехочеся кожний бень я слухаю від інших мені дзвонять мені пишуть кожний день ????????
я жити не хотів приблизно 5 днів, а далі форум, відео Кузнецова в ютюбі веселило. після цього ніяких нервів. І ви справитесь, всі через це проходять.

я жити не хотів приблизно 5 днів, а далі форум, відео Кузнецова в ютюбі веселило. після цього ніяких нервів. І ви справитесь, всі через це проходять.
Я вже просто неможу
Я вже просто неможу
Да ще й уя д*pa мені у вайбер фото моє скинула . Боюсь шоб іншим нескинула

И что от этого меняется? Солнце перестаёт светить? Воздух заканчивается? Жизнь продолжается, ничего не меняется, только псевдорузья и псевдознакомые отсеются... Это и к лучшему, через это многие прошли, сейчас вспоминают об этом с улыбкой..

Krisa, выбрось это с головы. Ни к чему это. Из-за звонков ещё и переживать.

Vados2020, именно два ствола) один во рту, второй сзади припаркован)
Krisa, ничего. Абсолютно ничего. Ну либо заиметь её, что бы поставили отметку "конченый" и больше не трогали.
А что за отметка такая " конченый"?
Интересно, а у меня есть такая?)))

Ко мне после пopнoколажей пришло просветление(шантажистам не платят). Если до этого я считала, что долги нужно отдавать, то после присланых фото, очень плохого качества, аж обидно, хде тату на пятой точке.
Я поняла, порядочные женщины с всякой быдлотой не общаются, они выше этого, так что я с спокойной совестью перешла в режим снежинки.
И мне все равно посылают они, на столбах клеят, у себя на лбу, это их проблемы.

Divulya, Мы наверное под грифом - безнадёжные. :sarcastic:

Добрий день, в мене також Долг в є гроші, дзвонять мені всю ніч, рідним і незнайомим мені людям, що робити??? Кредит мій перепродажи в преміум актив, вони шлють фото колаж

Останнє редагування модератором:
Підкажіть, хто з цим стикався і як бути?? Розсилають фото по вайберу мені і мамі надіслали, сказали, що по розсилають сусідам, Фотошоп ну дуже дешевий, але трохи мене тим рознервували, підкажіть, як бути)
Сфотографируйте им свой детородный орган и отошлите в ответ.

Добрий день, в мене також Долг в є гроші, дзвонять мені всю ніч, рідним і незнайомим мені людям, що робити??? Кредит мій перепродажи в преміум актив, вони шлють фото колаж
Сколько у Вас просрочка

А якщо надішлють ці фотки сусідам? І друзям???
Написала в вайбер галина петровна моє фото і розшукується мошенницца така то тпка то . Шо робити ???
я тако чекаю коллаж ) маю надыю ,що напишуть щось типу в борделі працюю) все місто і так так думає. Що я алкоголічка мене також не лякає, що я шахрайка , також )головне ,щоб не рак приписали

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі