Е-гроші мутить з Кредитпромінвест і Преміум Актив

• Автор теми Автор теми Zloj rock
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 83
  • Перегляди Перегляди 6K

Zloj rock

Форумчанин
Дописи
446
Реакції
337
Бали
3725
Zloj rock не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Є-гроші начебто продали було Кредитпромінвест, ті фантазували собі різні суми, а почавши перед новим роком до недавнього часу постійно присилали повідомлення з пропозицією закрити за тіло+ маленький відсоток. Грошей не було, тож я просто забив до кращих часів.
Але сьогодні здивували перші, прислали повідомлення, що право вимоги відсьогодні у Преміум Актив.
Тобто через Кредитпромінвест хотіли розвести на рівному місці, чи як це розуміти?

В мене те саме.Тільки Кредитпромінвест пропонували тільки тіло без відсотків.А зараз вже пише Преміум Актив.Запросила договір по Укрпошті.Чекаю.

Дик тут справа в тому, що преміум активу продали є-гроші, а кредитпромінвест де в цій схемі подівся?

Є-гроші начебто продали було Кредитпромінвест, ті фантазували собі різні суми, а почавши перед новим роком до недавнього часу постійно присилали повідомлення з пропозицією закрити за тіло+ маленький відсоток. Грошей не було, тож я просто забив до кращих часів.
Але сьогодні здивували перші, прислали повідомлення, що право вимоги відсьогодні у Преміум Актив.
Тобто через Кредитпромінвест хотіли розвести на рівному місці, чи як це розуміти?
Там своі закони.Була 2 місяця в євош,потім продали кредпрому,тепер у прєміума....Так цепочка у них ....нестабільна

А скіль просрочка була як продали, яке тіло? Пролонгації були?

Дик тут справа в тому, що преміум активу продали є-гроші, а кредитпромінвест де в цій схемі подівся?
Спочатку договір переходить до кредитпромінвесту, а потім якщо немає ніяких дій від вас, продають до преміум активу.
Там своі закони.Була 2 місяця в євош,потім продали кредпрому,тепер у прєміума....Так цепочка у них ....нестабільна
Що ті відбиті, що ті. Взагалі кончені. Я ще поки у кредитпромінвесту

А скіль просрочка була як продали, яке тіло? Пролонгації були?
Продали через місяць. Тіло здається 9000, самовільно зписали з карти ~3500. Кредитпромінвест пропонували закрити за 8500.
Можливо. Мені не має про що з ними говорити, хай курять бамбук)

Є гроші , преміум і кредитпроминвест ці компанії підпорядковуються одному холдингу Дніпро Максі груп. Не здивуюсь якщо вони в одному офісі тусуються.
Передача між компаніями не новина, бачте вони мають право не повідомляти Вас що договор факторингу є.(НБУ мені так написав)
Здається мені що в офісі працює не більше 5 -10 хлопчиків з тирсою в голові)
Які всіх дістають смс, і колажами.
Дивно, що після скількох скарг на них в кібер, не накрили ще.

Спочатку договір переходить до кредитпромінвесту, а потім якщо немає ніяких дій від вас, продають до преміум активу.

Я вже з ними простилася...прєміуму передали..Хоча просили тіло і невеликий %

Продали через місяць. Тіло здається 9000, самовільно зписали з карти ~3500. Кредитпромінвест пропонували закрити за 8500.

Можливо. Мені не має про що з ними говорити, хай курять бамбук)
В мене тіло 4000, одна прологація на 1500

Є гроші , преміум і кредитпроминвест ці компанії підпорядковуються одному холдингу Дніпро Максі груп. Не здивуюсь якщо вони в одному офісі тусуються.
Передача між компаніями не новина, бачте вони мають право не повідомляти Вас що договор факторингу є.(НБУ мені так написав)
Так і так зрозуміло що справа була у Васі з евош.Потім передали через стінку.Там сидить Пєтя із кредпрома.Пєтя здувся і через стінку одним махом руки передав якомусь Гришкі..А от Гришка .він з прєміум актива....А так всі вони тусуються в одному офісі.І іх розділяє перегородка як у м/ж.І от вони сидять і клипають колажики своіми куриними мозгами і уміють іхні ручки тільки по кнопочксм нажимать..Ібо не склалося у ни в суспільстві.І уявили вони себе всемогучими які тріпають людям нерви і не дають спокою....Дибіли..

Сегодня подала заявку в киберполицию на них. Тоже- играются с коллажами. Еще и ты кают. Сразу видно по манере- дэ малолетние. Поислали смс-Вика, с тобой пытались говорить об оплате- Ты не хочешь по хорошему, даешь трубку мужику неадекватному. Не тех кинула. (Вот же дятлы!)- они думали, че?!? На их хамство @уями их никто не обложит? Вах??? Затронули нежную нервную субстанцию((.

Были б Киеве- я б им визит лично устроила, по окончании рабочего дня; на аыходе из офиса! Мало этих твapeй кошмарит полиция!

О, вы тут упоминаете кредитпроминвест.
Это нечто. Займ брал друг брата (вдумайтесь!) моей двоюродной сестры.
Звонили всем вокруг, говорили что должен я. И более того - нашли мою троюродную сестру в Ивано-франковске, которую никто уже не видел 29 лет.

Мне звонили неведомые мне персонажи и спрашивали почему я должен какой-то конторе.
Но зато теперь у меня есть троюродная сестра, с которой я общаюсь.

Кредитпром, спасибо, что вернули родственника в семью. Передача Ищу тебя отдыхает.

У мене є гроші,були 3 місяці потім передали кредитпромінвест,на 1 місяць зараз вже 2 місяці преміум актив чого чекати далі ,автодозвін є,смс в вайбер з погрозами подадуд до суду?хто знає?

У мене є гроші,були 3 місяці потім передали кредитпромінвест,на 1 місяць зараз вже 2 місяці преміум актив чого чекати далі ,автодозвін є,смс в вайбер з погрозами подадуд до суду?хто знає?
Хто хоче йти в суд,той тихенько йде.

Назад
Угорі