Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я надеюсь что вы не хотите оформить следующий кредит.. Лучше не делайте этого.При подачі заявки на кредит у швидко гроші вони дзвонять контактним особам по номерах телефону залишені мною
вы случаем не в соседней теме фишку срисовали?При подачі заявки на кредит у швидко гроші вони дзвонять контактним особам по номерах телефону залишені мною
А євро гроші мфо одобряє з поганою кредитною історієюЯ надеюсь что вы не хотите оформить следующий кредит.. Лучше не делайте этого.
P.S.Со всей уверенностью могу сказать что Да!
Нетвы случаем не в соседней теме фишку срисовали?
Я не поняла, Вы рекламу шарагам решили сдать или что?А євро гроші мфо одобряє з поганою кредитною історією
Нет
Нащо ви лізете туди ,куди люди радять не влазити?Вам сумно живеться?Хочете гострих відчуттів?А євро гроші мфо одобряє з поганою кредитною історією
Нет
Якщо кредитна історія вже погана, то не робіть її ще гіршою. Зупиніться, обдумайте все. Кредит, мабуть, на пролонгації шукаєте? Чи якась життєва необхідність виникла?А євро гроші мфо одобряє з поганою кредитною історією
Життєва не обхідність ((( з поверненням коштівЯкщо кредитна історія вже погана, то не робіть її ще гіршою. Зупиніться, обдумайте все. Кредит, мабуть, на пролонгації шукаєте? Чи якась життєва необхідність виникла?
Шкода, але не влазьте ще глибше... ШГ дзвонять контактним обов'язково, а при прострочках всім і всюди. Спробуйте вирішити без кредитів. Із будь-якої ситуації завжди є два виходи, просто варто пошукати.Життєва не обхідність ((( з поверненням коштів
Да, я брал, мне звонили.При подачі заявки на кредит у швидко гроші вони дзвонять контактним особам по номерах телефону залишені мною
А мне сейчас перестали звонить, зато обзвонили всех сотрудников с моей прошлой работы, представились банком и сообщили каждому, что я их указала поручителями. А я там не работаю уже 8 лет как...Да, я брал, мне звонили.
Ещё и на работу звонят
який термін просрочки?А мне сейчас перестали звонить, зато обзвонили всех сотрудников с моей прошлой работы, представились банком и сообщили каждому, что я их указала поручителями. А я там не работаю уже 8 лет как...
может просто, осуждаю...Roman1704, решили кредит оформить? Не рекомендую.

Суть меньше 2 месяцев.який термін просрочки?
что давали реальные номера? Они звонят даже ро тем кого не указывал, по крайней мере моих всех нашлиПри подачі заявки на кредит у швидко гроші вони дзвонять контактним особам по номерах телефону залишені мною