Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Якщо,Ви і Ваша мама нікого не вбили і тд....Нехвилюйтесь.Добрий вечір, сьогодні був дзвінок з поліції. Рік просрочки. Дзвонили мамі почав говорити тіпа,мають явитися для дачі показань,і все таке.
Ну я спочатку і вправда подумала що з поліції....вже на форумі тепер прочитала...що шарахи дзвонятьЯкщо,Ви і Ваша мама нікого не вбили і тд....Нехвилюйтесь.
Вы уверены, что из полиции звонили?Добрий вечір, сьогодні був дзвінок з поліції. Рік просрочки. Дзвонили мамі почав говорити тіпа,мають явитися для дачі показань,і все таке.
Это они любят. Мне тоже звонили)) не волнуйтесь это бред,это не менты.Добрий вечір, сьогодні був дзвінок з поліції. Рік просрочки. Дзвонили мамі почав говорити тіпа,мають явитися для дачі показань,і все таке.
Саме вониНу я спочатку і вправда подумала що з поліції....вже на форумі тепер прочитала...що шарахи дзвонять
Шг и Кр+,тоже этим страдаетВы уверены, что из полиции звонили?
Если из полиции, пусть вызывают повесткой.
а телефонный звонок больше похож как раз не развод звонарей быстрозайма.
Перестань подкидывать идеи шарагамЕсли из полиции, пусть вызывают повесткой.
Та,да.Еще сами полицианты домой препрутсяПерестань подкидывать идеи шарагам![]()
![]()
Рабинович дома?мають явитися для дачі показань
Так Быстрозайм балуется давно.И следователи звонят ,и юристы....и полиция....Не обращайте внимание.Спрашивайте куда подойти для дачи показаний...Добрий вечір, сьогодні був дзвінок з поліції. Рік просрочки. Дзвонили мамі почав говорити тіпа,мають явитися для дачі показань,і все таке.
Добрий вечір, сьогодні був дзвінок з поліції. Рік просрочки. Дзвонили мамі почав говорити тіпа,мають явитися для дачі показань,і все таке.

Ну до тепер не дзвонили...вирішили згадати за мене.Странно слышать такой вопрос от человека с годом просрочек![]()
Странно слышать такой вопрос от человека с годом просрочек![]()
Не смешите,пора б уже форум почитатьНу до тепер не дзвонили...вирішили згадати за мене.
потом за вами прилетит междугалактический отряд летучих обезьян.