Дзвінок від слідчого Анатолія Івановича з Києва

• Автор теми Автор теми Райдуга
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 51
  • Перегляди Перегляди 2K
Він мені про письмовий виклик сказав, що відправляв лист. На мої слова, що я його не отримувала і щоб вислав ще раз, сказав, що бігати більше не буде. Я не збираюся нікуди їхати, завтра чоловік з ним буде говорити по - чоловічому, якщо подзвонить. А хіба поліція веде справи стосовно боргів? Дякую за інформацію.
Полиция не занимается кредитами, это гражданско правовые отношения, по этому забейте вы на того псевдо следователя, и все

Согласно ЗУ про нац. полицию, да, при обращении к гражданам полицейский обязан предъявить свое служебное удостоверение. но тут даже не понятно кто и зачем звонит, ведь по телефону невозможно идентифицировать звонящего, да и полиция никогда не вызывает по телефону, так что лес их слать
Я йому те саме говорила, що це не телефонна розмова, а він мені про лист, який він надсилав.

Полиция не занимается кредитами, это гражданско правовые отношения, по этому забейте вы на того псевдо следователя, и все
Я так і думала. І не переживаю, що посадять на три роки. Прикро лише,що директор ведеться та й не хочеться, щоб знову влаштовували терор невинних людей. Але нічого з цим не зробиш.
Я
Да нечего с ними вообще разговаривать. если полиций нужно, они сами к вам приедут.
Якби він знову до директора не дзвонив, то не говорила б.

Усім доброго дня! Допоможіть ,будь ласка, з'ясувати від якого МФО був дзвінок. Сьогодні подзвонила мені директор і сказала, що якийсь слідчий Анатолій Іванович шукав мене, бо я не відповідаю на дзвінки і щоб передзвонила йому.Він спочатку подзвонив в районо, звідти передзвонили директору, що він з нею зв'яжеться. Розшук конкретний. Потім мій директор знову мені телефонувала, тому що слідчий дзвонив і питав, чи передала мені інформацію. Хто це може бути? У мене Каса, Дінеро, Бистрозайм, Гоуфінгоу та Тіліон. Дякую. Боюся ,що від директора не відстане.
Да не перед ыпйте Вы так, они все сидят у телефонов и представляются судьями следаками, прокуратурой кем угодно. Это может быть кто угодно, скажите,что мошенники да и все. Украли данные
Я так і думала. І не переживаю, що посадять на три роки. Прикро лише,що директор ведеться та й не хочеться, щоб знову влаштовували терор невинних людей. Але нічого з цим не зробиш.
Я
Если директор будет игнорить то все ок, отстанут со временем

Я
скажите директору, что это пс*х звонит, ролевые игры у него в таком образе

Усім доброго дня! Допоможіть ,будь ласка, з'ясувати від якого МФО був дзвінок. Сьогодні подзвонила мені директор і сказала, що якийсь слідчий Анатолій Іванович шукав мене, бо я не відповідаю на дзвінки і щоб передзвонила йому.Він спочатку подзвонив в районо, звідти передзвонили директору, що він з нею зв'яжеться. Розшук конкретний. Потім мій директор знову мені телефонувала, тому що слідчий дзвонив і питав, чи передала мені інформацію. Хто це може бути? У мене Каса, Дінеро, Бистрозайм, Гоуфінгоу та Тіліон. Дякую. Боюся ,що від директора не відстане.
Вибачте, але хіба хтось ще реагує на "сказанное Антолий Ивановичем"?:

Вкладення

• notes_1530341112.webp
    notes_1530341112.webp
    64.8 Кб · Перегляди: 59
Да не перед ыпйте Вы так, они все сидят у телефонов и представляются судьями следаками, прокуратурой кем угодно. Это может быть кто угодно, скажите,что мошенники да и все. Украли данные

Если директор будет игнорить то все ок, отстанут со временем
Я не переживаю, просто неприємна ситуація. Із директором буду говорити, що вимагають гроші. У мене була неприємна ситуація. Ми в 2006 взяли в кредит машину, а через три місяці її просто вкрали з гаража. Ніхто не думав, що так буде. Звичайно, її міліція не шукала. Ще й виявилося, що від крадіжки вона не застрахована, ось і вийшло виплачувала 20% зі своєї зарплати дев'ять років. Після того як виплатила, дзвонили й погрожували, говорили, що цієї суми мало. Через суд знову хотіли здерти таку ж суму, але в них не вийшло. Директор про цю ситуацію знає, тому скажу, що знову з'явилися, щоб не спілкувалася з шахраями.

У мене було ще круче. Сиджу у дільничого, він мене запросив по заяві на урядову гарячу лінію. Мило бесідуємо а тут смс: " делегація з 4 осіб у складі якої дільничий вже виїхали до мене, через 1 год будуть за пропискою" показую йому. Разом посміялись. І тут дзвінок і такий страшний голос питає чи бачила я повідомлення. Кажу дільничий вже тут і хвилюється що вас так довго нема. Даю йому телефон. Він назвався надав всю інформацію про себе. Не знаю чи дослухали але десь пропали.

скажите директору, что это пс*х звонит, ролевые игры у него в таком образе
Маньяк мене розшукує.
У мене було ще круче. Сиджу у дільничого, він мене запросив по заяві на урядову гарячу лінію. Мило бесідуємо а тут смс: " делегація з 4 осіб у складі якої дільничий вже виїхали до мене, через 1 год будуть за пропискою" показую йому. Разом посміялись. І тут дзвінок і такий страшний голос питає чи бачила я повідомлення. Кажу дільничий вже тут і хвилюється що вас так довго нема. Даю йому телефон. Він назвався надав всю інформацію про себе. Не знаю чи дослухали але десь пропали.
Круто. Ох, вони й циркачі.
Вибачте, але хіба хтось ще реагує на "сказанное Антолий Ивановичем"?:
Директор реагує на все. Просто людина далека від цього всього. Це ми начитані, навчені, непогано вже в законах розбираємося.

Останнє редагування:
Господа, мне тоже названивал следователь. Правда из Майволлет. Обзвонил всю родню и соседей, которые жили рядом лет 20 назад. Которые даже не знают меня.

По опыту, стоит писать заявление на них? Они перестанут звонить?

Назад
Угорі