Щоденник Дзвінки родичам з МФО

• Автор теми Автор теми Forever1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 214

Forever1

✩ Premium ✩
Дописи
18
Реакції
4
Бали
2
Forever1 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір, прошу допомогти морально та поділитися своїми думками та пропозиціями.
Наразі маю певні заборгованості в таких компаніях як: ШвидкоГроші, CreditPlus, MyCredit, Moneyveo, Smartiway, CreditKasa, ТВОЯ ПОЗИКА, ClickCredit.В загальному 8 шт. Починаються дзвінки родичам, знайомим та навіть сусідам, читав багато разів на форумі за дану ситуацію, але хотів попросити щоб трохи більше зорієнтували в даному питанні, у вівторок маю влаштуватися на іншу роботу, та працювати без викидання грошей на проїзд до Києва, але як бути зараз? Що очікувати в подальшому через місяць чи два? До першої зарплатні, заборгованості висять місяців 4-5.
Можна буде взагалі вийти з цієї ситуації та як саме? Читав що запропонують закривати тіло без відсотків, та який шанс що не подадуть до суду, чи не закриють рахунки? Просрочка в мене вже місяців 4-5 як писав вище, є вихід із ситуації? Та як краще заспокоїти знайомих та близьких з оточення щоб не нервували? Під скажіть будь ласка.🙏

Добрий вечір, прошу допомогти морально та поділитися своїми думками та пропозиціями.
Наразі маю певні заборгованості в таких компаніях як: ШвидкоГроші, CreditPlus, MyCredit, Moneyveo, Smartiway, CreditKasa, ТВОЯ ПОЗИКА, ClickCredit.В загальному 8 шт. Починаються дзвінки родичам, знайомим та навіть сусідам, читав багато разів на форумі за дану ситуацію, але хотів попросити щоб трохи більше зорієнтували в даному питанні, у вівторок маю влаштуватися на іншу роботу, та працювати без викидання грошей на проїзд до Києва, але як бути зараз? Що очікувати в подальшому через місяць чи два? До першої зарплатні, заборгованості висять місяців 4-5.
Можна буде взагалі вийти з цієї ситуації та як саме? Читав що запропонують закривати тіло без відсотків, та який шанс що не подадуть до суду, чи не закриють рахунки? Просрочка в мене вже місяців 4-5 як писав вище, є вихід із ситуації? Та як краще заспокоїти знайомих та близьких з оточення щоб не нервували? Під скажіть будь ласка.🙏
Із швидко гроші краще домовлятися на реструктуризацію. Читав на форумі, що вони подають до суду одразу, після того як договір закінчився. Ну тобто після того, як у вас мав бути останній платіж. Ну і як я розумію, після суду в кращому випадку вийде 2 тіла. Тому, якщо ще ж можливість, то домовлятися
В мене в них протер 40 днів, на днях запропонували реструктуризацію на 3 платежі по 5333 та 1000 одразу, тобто 17000, при тілі в 10000. Але, як я розумію, то це ще добре

Кредит каси не мав, але знаю, що теж люблять судитися, тому їх в першу чергу, як і ШГ краще закривати

По інших конторах не скажу. Але в мене, наприклад, ж найвідбитіші- Є-гроші та топ1. Я писав їм на пошту, надсилав відзив на обробку контактів. Типу, що забороняю чіпати оточення, інакше напишу скаргу в НБУ. Протер в обох конторах вже під 45-50 днів, нікого взагалі не чіпали. Може і вам підійде такий варіант. Тільки заяву треба буде підписати через КЕП

MeCredit спокійні. Одразу підключили колекторську компанію НЕВІДКЛАДНА ПРАВОВА ДОПОМОГА, але вони спокійні, нікого не чіпають. Читав на форумі, що роками можуть лежати, тому за них я б не переймався. Але, от не знаю, на якому етапі можна за тіло домовитись

Читав на форумі, що роками можуть лежати, тому за них я б не переймався.
Вони через 3-4 місяці продають ЄАПБ а ті йдуть в суд через 6-9 місяців і менше ніж за 1,5-2 тіла в них не можливо закрити

Вони через 3-4 місяці продають ЄАПБ а ті йдуть в суд через 6-9 місяців і менше ніж за 1,5-2 тіла в них не можливо закрити
А на якому етапі з ними можна домовитись, поки не продали ? І чи робити це через колекторів, чи писати у їх телеграм бота з менеджерами?

То як краще діяти? Якщо кошти зʼявляється в наступному місяці?

А на якому етапі з ними можна домовитись, поки не продали ? І чи робити це через колекторів, чи писати у їх телеграм бота з менеджерами?
Раніше це були Целтіс.Я їм писала на пошту і там вже мені погодили тіло+1к

Вони ще не продали?ви давно були в кабінеті mycredit?

Якщо в першу чергу стоїть завдання зменшити тиск на оточення, то домовлятись з манівео, я так зрозумів вони вже встигли передати справу в таліон, бо таким обзвоном з цього списку по ідеї тільки вони можуть займатись

пишіть на пошту з вами звяжуться або в месенджері, або по телефону, як попросите

твоя позика шг кредиткаса - 3 контори які вже через 6 місяців можуть піти до суду
майкредит/клік тримають 3-4 місяці далі продаж, 2-3 місяці = суд
смартівей порядні люди, трешу робити не будуть ще й менше тіла можна буде закрити

Якщо в першу чергу стоїть завдання зменшити тиск на оточення, то домовлятись з манівео, я так зрозумів вони вже встигли передати справу в таліон, бо таким обзвоном з цього списку по ідеї тільки вони можуть займатись
Їх я планував закривати в першу чергу так як вже навіть самі пропонують закрити без відсотків та штрафів, далі Твоя позика розбити борг та швидко гроші. Але із них більш проблемні це Credit +

Та вони нормальні,пропонують тіло з розбиттям на платежі або навіть менше тіла
Але теж телефонують всім підряд. З одного боку добре що їх тільки 8 а не 15. З іншого не добре що вони взагалі є, якщо з ними домовлятися є шанс закрити все за 6 місяців? Там просрочень по кожному по 12к якщо не брати шг та твою позику де 25к тіло, але відсотки великі, та шг брав 14к а вісотків на 35к

Але теж телефонують всім підряд. З одного боку добре що їх тільки 8 а не 15. З іншого не добре що вони взагалі є, якщо з ними домовлятися є шанс закрити все за 6 місяців? Там просрочень по кожному по 12к якщо не брати шг та твою позику де 25к тіло, але відсотки великі, та шг брав 14к а вісотків на 35к
У вас не багато МФО,з часом закриєте на нормальних умовах.Щодо дзвінків то самий правильний варіант щоб ніхто з ними не спілкувався і взагалі не брали від них телефон

У вас не багато МФО,з часом закриєте на нормальних умовах.Щодо дзвінків то самий правильний варіант щоб ніхто з ними не спілкувався і взагалі не брали від них телефон
Я теж саме говорю родичам та знайомим, не чують, вони думають що то з банку звонять, вони навіть не знають що таке МФО та як вони працюють, з одного боку я за них радий, з іншого не чують що кажу, мене хвилює лиш те щоб не блокували рахунки, не приємна ситуація але у свій час теж треба було як і платити за навчання, так і за проїзд до Києва на роботу, тому така лажа, як мінімум мені не соромно що я у цьому гівні, як мінімум брав кошти на життя, а не на казіно чи на нарк…

пишіть на пошту з вами звяжуться або в месенджері, або по телефону, як попросите
А на яких умовах з ними можна домовитись? В мене тіло 7, хотілося б вкластися у 10 тисяч

Я теж саме говорю родичам та знайомим, не чують, вони думають що то з банку звонять, вони навіть не знають що таке МФО та як вони працюють, з одного боку я за них радий, з іншого не чують що кажу, мене хвилює лиш те щоб не блокували рахунки, не приємна ситуація але у свій час теж треба було як і платити за навчання, так і за проїзд до Києва на роботу, тому така лажа, як мінімум мені не соромно що я у цьому гівні, як мінімум брав кошти на життя, а не на казіно чи на нарк…
Чим більше вони будуть спілкуватися тим більше будуть дзвонити
Блокування рахунків відбувається після того як суд програєте.Тому потрібно закривати тих хто біжить скоро в суд
В мене каса через 8 місяців подали в суд

Чим більше вони будуть спілкуватися тим більше будуть дзвонити
Блокування рахунків відбувається після того як суд програєте.Тому потрібно закривати тих хто біжить скоро в суд
В мене каса через 8 місяців подали в суд
Скільки ви мали МФО? Як довго закривали?

Скільки ви мали МФО? Як довго закривали?
Я більше року в протермінуванні,закрила половину за тіло/пів тіла а все решта гуляє вже по факторингових компаніях
Був суд з ЄАПБ в них був mycredit і clickcredit,то я з адвокатом з форуму його виграла

Назад
Угорі