Дзвінки контактному

• Автор теми Автор теми Olena0491
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 832

Olena0491

Форумчанин
Дописи
79
Реакції
57
Бали
5090
Olena0491 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
На який день почали телефонувати контактному? І як правельно з ними себе поводити. Вони підчас карантину стали ще агресивнішими. Сьогодні перший день прострочення а вони вже задовбали більше ніж інші.

На який день почали телефонувати контактному? І як правельно з ними себе поводити. Вони підчас карантину стали ще агресивнішими. Сьогодні перший день прострочення а вони вже задовбали більше ніж інші.
кредіт касса??з 1 контактним 2 м

Так кредит каса з двома 1 контактним

З одним контактним
вони дзвінками за день мозгі винесуть ,на форумі є інфа по кассі,а так то вроді безобідні в мене кудась пропали після 3 місяців не дзвонять

Я контактных не указывала, но через 2 недели нашли сестру, позвонили ей и попросили, чтобы она передала мне информацию о моей задолженности. Больше ей не звонили, а меня задалбывают звонками и письмами по адресу прописки

Касса те ещё заебучки
А ваше поведение зависит от того, собираетесь вы им платить или нет

вони дзвінками за день мозгі винесуть ,на форумі є інфа по кассі,а так то вроді безобідні в мене кудась пропали після 3 місяців не дзвонять
А контактного ви вказували? І чи телефонували йому?

Если нет денег платить, тогда игнорить их, и не общаться с ними

На 5 день уже повним ходом задовбують контактних...
У мене уже 4 місяць, то досі щодня по 5 дзвінків контакнтному, то щотижня 2-3 листа за адресою прописки

На 5 день уже повним ходом задовбують контактних...
У мене уже 4 місяць, то досі щодня по 5 дзвінків контакнтному, то щотижня 2-3 листа за адресою прописки
Ну да, они любители слать макулатуру ?

чего они к вечеру проснулись. днем не до меня было

Ооооо касса звонилки еще те. Мне помню звонили почти каждый час. Контактного набрали как-то сразу. И вот уже больше года просрочки, они ему до сих пор звонят.

Назад
Угорі