Працюю над справою і от бачу цей товарний чек:
Не знаю, чи зараз пристойну мобілку можна за ці кошти взяти...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Якщо в гривні бралися...Думаю, що це так само цікаво, як один клієнт більше 10 років не віддавав борги своєму кредитору і потім сплатити вже було значно легше, не такі й великі гроші виявились
А я бенз по 2,75...Чомусь згадав ход-дог по 1.50грн
Ех...
А я бенз по 2,75...
Ви давно в магазини ходили, за холодильник з морозилкою, а не щось готельне маленьке, то за 16 дуже зараз дешевоФігасі! Це і зараз 16к за холодильник дуже дорого! А тоді це була космічна сума! Він з золота?
Буквально вчора. Холодильники 2 метра з морозилкою коштують 10-12к. По акції можна і за 8к купити. 16 - це дуже дорого!Ви давно в магазини ходили, за холодильник з морозилкою, а не щось готельне маленьке, то за 16 дуже зараз дешево
а де? )) ну просто з цікавостіБуквально вчора. Холодильники 2 метра з морозилкою коштують 10-12к. По акції можна і за 8к купити. 16 - це дуже дорого!
На тій же розетці від 16к, по акції, і фактично ноунейм.Буквально вчора. Холодильники 2 метра з морозилкою коштують 10-12к. По акції можна і за 8к купити. 16 - це дуже дорого!
Ага. Нормальные от 17к...На тій же розетці від 16к, по акції, і фактично ноунейм.
За 8 тисяч можна хіба що б/в з Європи знайти.
Учитывая перебои в эл/энергии, пока обойдемся балконом или летней кухнейАга. Нормальные от 17к...
Блин, Сержио, друг мой, Вирпул всегда были одни из ведущих производителей. Одно время, где-то в те 2010е года, за ними гонялись. И в 2016 году 16000 грн - это не 16000 грн в 2026.Врахуйте, що Whirlpool - не найдешевший бренд)
ТА ну да...Учитывая перебои в эл/энергии, пока обойдемся балконом или летней кухней
Погода позволяет)
Зато его захочешь - не сломаешь)))))Admin, помню советский Днепр!
Ух, зверюга. Почти вечный агрегат. Металла не жалели)))
Только неподъемный и дрынчал как хреновый дизель![]()
Думаю, будет теплее.Даю задачку...
В закрытой полностью комнате (т.е. герметичной) включаем холодильник и открываем его дверцу.
Вопрос. В комнате станет холоднее и теплее?
Теплее. Иначе нарушится второй закон термодинамики)Думаю, будет теплее.
Или температура не изменится