Дивний дзвінок ,не знаю як реагувати

• Автор теми Автор теми Поліна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 58
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Поліна

Форумчанин
Дописи
472
Реакції
325
Бали
1925
Поліна не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Знову питання до досвідчених...
Вчора та сьогодні поступали дзвінки зі старого номеру подруги близької. Сімку вона втратила, попросила взяти трубку з того номеру, бо ж може хто знайшов шукає господаря(що дуже навряд).
Я здогадувалася, що це може бути, вже чула подібні історії, і все ж....
Щойно взяла трубку. Грубим чоловічим голосом "Полина, все номера и фотографии скопированы", повторив два рази я кинула трубку...
Що робити? Це правда чи що? Хто це???
Фото родини повно...номера пофіг ....я в шоці...

Вчора та сьогодні поступали дзвінки зі старого номеру подруги близької. Сімку вона втратила, попросила взяти трубку з того номеру, бо ж може хто знайшов шукає господаря(що дуже навряд).
Щойно взяла трубку. Грубим чоловічим голосом "Полина, все номера и фотографии скопированы", повторив два рази я кинула трубку...
У вас смартивей?Какие мфо

Вкладення

• IMG_20200610_125449.webp
    IMG_20200610_125449.webp
    45.3 Кб · Перегляди: 349
я бы на такие звонки ни как не реагировал))) ну фото ну и что? ну и номера что??? теперь начнется шантаж?))) киберполиция и конечно же наш родной форум в помощь если будет что то не так.

Смартівей також є, але про себе не нагадує. Ось цей фінфорс останнім часом зайо
При установки смартивея на телефон вы даете ему разрешение на доступ к телефонной книге и всем файлам на телефоне.Сколько просрочки на смарте?

І що, правда копіюють? Яким чином?
При установки смартивея на телефон вы даете ему разрешение на доступ к телефонной книге и всем файлам на телефоне.Сколько просрочки на смарте?
Та то коли було...взимку. і програми нема з тих пір!
А це зараз...
я бы на такие звонки ни как не реагировал))) ну фото ну и что? ну и номера что??? теперь начнется шантаж?))) киберполиция и конечно же наш родной форум в помощь если будет что то не так.
Дякую, все ж таки цікаво, це просто лякання словесні чи дзвінок взломує дійсно?

І що, правда копіюють? Яким чином?

Та то коли було...взимку. і програми нема з тих пір!
А це зараз...

Дякую, все ж таки цікаво, це просто лякання словесні чи дзвінок взломує дійсно?
О,Боги! Не звонок? А то что у вас нет уже проги никакой роли не играет,при загрузке любых прог есть определенные разрешения которые они требует при запуске в телефоне.И вообще если вы не собираетесь/не чем платить займы не говорите с ними от слова совсем,и поменяйте номер

О,Боги! Не звонок? А то что у вас нет уже проги никакой роли не играет,при загрузке любых прог есть определенные разрешения которые они требует при запуске в телефоне.И вообще если вы не собираетесь/не чем платить займы не говорите с ними от слова совсем,и поменяйте номер
Я не спілкуюсь, почитайте уважно чому я трубку взяла!

Никак на них не реагируйте да и всё.Удалите смс и забудьте,а ещё лучше смените симку

Тепер він знову подзвонив з номерів моїх бабусь, коханого, рже і каже "твой телефон взломан", з мого номеру дзвонить іншим.
Це не смішно.
Я йду за новою сім картою.
Що це я маю робити? Телефон перепрошивати??

Тепер він знову подзвонив з номерів моїх бабусь, коханого, рже і каже "твой телефон взломан", з мого номеру дзвонить іншим.
Це не смішно.
:dash1::swoon::hunter: где вы такие находитесь?

• Аха-ха-ха
Реакції: omg
Це не смішно.
Это что то из области фантастики.Впервые такое слышу.???

надо в полицию. пусть еще кражу телефона им еще добавят.
Это что то из области фантастики.Впервые такое слышу.???
родителей моего друга так на деньги кинули, позвонили им с его номера и страшилок понарассказивали. те отдали круглую суму. сам не знаю как так можно один номер у разных людей

Большой, друзья мои, привет!!!
Хочу один всем дать совет...
На всех коллекторов забить
И ни копейки не платить.

Слухай, я звідки знаю, хто до мене дзвонить? Якщо з моїх контактних йде дзвінок. Смішно?

Але це так(((
Финфорс, это сслоун.
А насчёт смены номера телефона, симки,это правильная идея. И давно пора было это сделать.

В поліції ,напевно, лише руками розведуть.
У фб зайти не можу пароль змінити, але видно виконано вхід з прихованого пристрою і локація видно з якого міста, не мого звісно

Вы переходили по ссылкам из сообщений, которые Вам приходят?
Только честно!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі