Дивна сума для пролонгації

• Автор теми Автор теми Я и мое второе Я
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 66
  • Перегляди Перегляди 2K
Та отож і я читала що тугі вони. Може б і погодилася, так вони перший платіж через тиждень хочуть. А мені таке не подобається. Бо в мене перша половина місяця по платежам розбита на всі вільні фінанси.
Та доволі часто нажаль так буває, наче і вигідна пропозиція, а грошей немає. А Ви взагалі робили якісь платежі по ним, чи відразу в просрочку пішли, бо мені вони трусили що тільки після другого платежу відсотки+штраф можливо дадуть реструктуризацію

Та доволі часто нажаль так буває, наче і вигідна пропозиція, а грошей немає. А Ви взагалі робили якісь платежі по ним, чи відразу в просрочку пішли, бо мені вони трусили що тільки після другого платежу відсотки+штраф можливо дадуть реструктуризацію
Я нічого не робила . Вони мені спочатку нічого й не пропонували. А потім про те , що для реструктуризації має бути 2 додаткових договори( пролонгації) хоть на який термін. Інакше ніяк. Ось тепер пропонують і без пролонгацій

Я нічого не робила . Вони мені спочатку нічого й не пропонували. А потім про те , що для реструктуризації має бути 2 додаткових договори( пролонгації) хоть на який термін. Інакше ніяк. Ось тепер пропонують і без пролонгацій
Дякую за відповідь, значить почекаю може і мене мені запропонують

Доброго вечора, вибачте що звертаюсь до Вас можливо зможете мені зрозуміти що вони мають на увазі, є кредит у Алексів була пролонгація, завтра теж дата платежу хотіла оформити знов пролонгацію, але там сума майже як тіло, в чаті якусь фігню втирають що я порушила умови, як це можна зрозуміти, можливо Ви або хтось стикався з таким
Ой,вони взагалі дивні.

Доброго времени суток всем форумчанам. Кредитов имею около 13-15 штук большинство в просрочке, некоторые закрываю.
Так вот имею займ у Алексов, несколько раз продлевала, все было ок, завтра день оплаты в целом планировала закрывать но судьба внесла свои коррективы и нужно было продлить еще на 10 дней и потом погасить.
Но каково было же мое удивление увидев сумму для продления почти как тело кредита, не передать словами, в поддержке такую фигню ответили и на этом их рабочий день был окончен. Кто сталкивался с такой ситуацией, что это за фuгня такая?
У меня было 6к тело, насчитало процентов за месяц 1300 в итоге сумма получилась 7300, я продлеваю на месяц плачу 1300 в итоге в конце месяца захожу а там 9600, я погасил все, но этот раз меня не обмануть😂🤣☝🏻

В мене була схожа ситуація, оформив пролонгацію був писало менше 1%,потім вийшло 2 Теж втирали якусь інфу про додатковий договір.Просто по закону не більше 1% має бути але їм все рівно.В мене вийшло що я з 6 тис заплатив потім 9 тис ,50% тіла за місяць.Сумніавюся чи взагалі законно нараховувати відсотки таким способом
Звісно,що не законно.

Назад
Угорі