Дивна сума для пролонгації

• Автор теми Автор теми Я и мое второе Я
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 66
  • Перегляди Перегляди 2K
Та це взагалі якась фігня нездорова. Якщо була можливість пролонгації і Ви її зробили, то про яке порушення йде мова?

Була в мене якась контора, там де неможливо було пролонгації робити. 30 днів і все, плати всю суму. Там навіть варіантів оплати крім повної не було
Ну от навіть повідомлення яке мені на пошту надійшло, щось я не бачу жодної згадки що договір вже порушений. Вибачте звісно що нию за все це але мій шок в шоці

Вкладення

• IMG_1100.webp
    IMG_1100.webp
    91.4 Кб · Перегляди: 79
Ну от навіть повідомлення яке мені на пошту надійшло, щось я не бачу жодної згадки що договір вже порушений. Вибачте звісно що нию за все це але мій шок в шоці
Ну так, стандартне нагадування. Якби було «порушення» думаю що в перший же день обірвали б телефон.

Та це взагалі якась фігня нездорова. Якщо була можливість пролонгації і Ви її зробили, то про яке порушення йде мова?

Була в мене якась контора, там де неможливо було пролонгації робити. 30 днів і все, плати всю суму. Там навіть варіантів оплати крім повної не було
Так в мене такі ТОР1 були, так там і в кабінеті не було можливості пролонгації, але ж тут навіть якщо врахувати що минулого разу коли я подовжила кредит і підписала додаткову угоду ще на 30 днів,після якої наприклад мала б заплатити всю суму без права пролонгації то все одно б мала бути менша сума

Ну так, стандартне нагадування. Якби було «порушення» думаю що в перший же день обірвали б телефон.
Та може і обривали не знаю, стоїть блок на невідомі номери

Ну что же настал новый день,а моя эпопея с Алекскредит продолжается , дают стандартные( по скрипту) ответы и ни одного толкового ответа на конкретный вопрос

короче мой шок в шоке и это мягко говоря
При этом вот с их сайта информация о продлении кредита

Вкладення

• IMG_1101.webp
    IMG_1101.webp
    76.7 Кб · Перегляди: 76
  • IMG_1103.webp
    IMG_1103.webp
    71.7 Кб · Перегляди: 62
  • IMG_1102.webp
    IMG_1102.webp
    105 Кб · Перегляди: 60
Останнє редагування:
Интересно, а то, что штрафы начислять нельзя по закону, они не в курсе этого?)
Та там такая фuгня мутная, оказывается это продление от 10 до 30 дней влечет за собой эти штрафы( додаткова угода это у них). И что б оформить реструктуризацию я должна еще раз оформить эту угоду и тогда может быть они оформят реструктуризацию. Короче я в замешательстве особенно почитав о том что с ними тяжело договариваться о чем то

Та там такая фuгня мутная, оказывается это продление от 10 до 30 дней влечет за собой эти штрафы( додаткова угода это у них). И что б оформить реструктуризацию я должна еще раз оформить эту угоду и тогда может быть они оформят реструктуризацию. Короче я в замешательстве особенно почитав о том что с ними тяжело договариваться о чем то
Хочется вставить видео, где классик говорит, что ничего непонятно, но очень интересно...
Забавная, конечно, организация.

Хочется вставить видео, где классик говорит, что ничего непонятно, но очень интересно...
Забавная, конечно, организация.
Забавные не то слово, учитывая, что это второй мой кредит у них и ранее при оформлении этой угоды подобных сюрпризов не было. Ну что ж надеюсь кому-то будет полезна эта информация

В мене така сама ситуація з ними
А до цієї ситуації у Вас був кредит у них, який би Ви так само пролонгували?

Вкладення

• IMG_1106.webp
    IMG_1106.webp
    68.7 Кб · Перегляди: 68
Забавные не то слово, учитывая, что это второй мой кредит у них и ранее при оформлении этой угоды подобных сюрпризов не было. Ну что ж надеюсь кому-то будет полезна эта информация
Ну, я у них точно брать не буду)
Хоть и не собирался, но теперь твердо решил, что не буду))

Вдалось якось з ними домовитись, чи поки ігноруєте?
Ні. Послав в ліс.
Чесно кажучи я в не прикладав якихось зусиль. Вони як і більшість у мене в протермінуванні з липня місяця. Ніколи нічого мені не писали на вайбер, і один лист із якоюсь пропозицією на емейл, який я навіть не відкрив.

Ну, я у них точно брать не буду)
Хоть и не собирался, но теперь твердо решил, что не буду))
Надеюсь больше никогда в жизни ни у меня ни у Вас или у кого-то другого не возникает потребности влазить в эту кабалу. Просто классный подход у ребят вроде на первый взгляд ты можешь оформить продление как и в большинстве МФО, а потом вот вылазят такие вот сюрпризы, ну что ж нужно было читать договор

Ні. Послав в ліс.
Чесно кажучи я в не прикладав якихось зусиль. Вони як і більшість у мене в протермінуванні з липня місяця. Ніколи нічого мені не писали на вайбер, і один лист із якоюсь пропозицією на емейл, який я навіть не відкрив.
Та ото ж і в мене підуть вони в протермінування, вцілому маючи Бітів та Кріпсі в протермінуванні вже якось і не страшно

Просто классный подход у ребят вроде на первый взгляд ты можешь оформить продление как и в большинстве МФО, а потом вот вылазят такие вот сюрпризы, ну что ж нужно было читать договор
Класс, конечно. Вроде ты можешь оформить пролонгацию, но не можешь потому что её как бы и нет. Но подписать допсоглашение можешь, оплатив проценты, а потом тоже можешь, но оплатив кредит полностью, в противном случае будут проценты начислены и, внимание ☝️, штрафы🤦
Я так это понимаю

Надеюсь больше никогда в жизни ни у меня ни у Вас или у кого-то другого не возникает потребности влазить в эту кабалу.

Та ото ж і в мене підуть вони в протермінування, вцілому маючи Бітів та Кріпсі в протермінуванні вже якось і не страшно
Яке воно прекрасне життя, коли ти живеш без боргів.

Однозначно, якщо є ці нелюди, то треба закривати їх, а потім все інше

Ну шо ж « все панятна» з ними. Теж схожа ситуація, але я пролонгації не платила. Зараз закрити повністю не зможу. Тож теж підуть в прострочку.

Вот я не понимаю этого прикола. Пролонгация - это ж для них фактически деньги из воздуха. Странные

Ну шо ж « все панятна» з ними. Теж схожа ситуація, але я пролонгації не платила. Зараз закрити повністю не зможу. Тож теж підуть в прострочку.
та ото ж ну їх в дупу з тими пролонгаціями, платиш а тобі якісь штрафи ліплять

Вот я не понимаю этого прикола. Пролонгация - это ж для них фактически деньги из воздуха. Странные
Не ну классно же придумано, человек платит продление кредита о возможности которого как бы и указано на сайте в случае если не может закрыть полностью, не получает никаких уведомлений о том, что идут какие-то штрафы, и в целом когда я заходила неделю назад проверить когда платить в кабинете висела сумма та же которую я платила в предидущий раз и у меня даже в мыслях не было, что отказывается я нарушила договор подписавши это дополнительное соглашение. А в итоге на момент внесения платежа получаем бонус виде штрафов

Останнє редагування:
Назад
Угорі