Директор хоче писати на мене заяву

• Автор теми Автор теми Nata555
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 129
  • Перегляди Перегляди 8K
Оффтоп
Похоже я тоже мальчик?
Напомнила старенький анекдот :
Сидит Машенька на лавочке и плачет.
Подходит Вовочка :
- Мань, а чё ноешь !??
- Я умру !
- ?????
Машенька :
- У меня из пипеньки кровь идёт... ( девочка повзрослела ))))
Вовочка :
- Дай гляну...
Машенька, стыдливо ... подняла подол... Вовка долго смотрел, затем почесав затылок :
- Я конечно не врач, но по-моему тебе яйца отрезали!

Напомнила старенький анекдот :
Сидит Машенька на лавочке и плачет.
Подходит Вовочка :
- Мань, а чё ноешь !??
- Я умру !
- ?????
Машенька :
- У меня из пипеньки кровь идёт... ( девочка повзрослела ))))
Вовочка :
- Дай гляну...
Машенька, стыдливо ... подняла подол... Вовка долго смотрел, затем почесав затылок :
- Я конечно не врач, но по-моему тебе яйца отрезали!
Оффтоп
Иногда таковой себя чувствую...по другому никак?

Після 20 років моєї роботи я вперше задумалась про звільнення, хоча зараз в декреті і ще 6 місяців буду дома.
берёте у директора скрины с телефона об входящих звонках и прочее пишите в полицию на 1545 по поводу нарушения закона 4241 за одно намекните директору за увольнение при декрете
Поднимите голову и живите гордо,с поднятой головой.

берёте у директора скрины с телефона об входящих звонках и прочее пишите в полицию на 1545 по поводу нарушения закона 4241 за одно намекните директору за увольнение при декрете
Поднимите голову и живите гордо,с поднятой головой.
Так закон ще не діє?завтра почне,сьогодні репетирують

Хай пише заяву якщо так хоче. Нічого йому це не дасть. На мене мій директор теж писав через Преміум Актив. Приїхали двоє поліцейських, сказали що на мене написали заяву, сказали хто і через що. Я їм все пояснила і на цьому все.
І Ваш директор заспокоївся? Що написано було в заяві?

Я по смыслу догадалась. У меня аналогично, звонили генеральному директору, а нонче он - царь и бог.)
И что Ваш директор? Какая реакция на Вас и звонилок?
Мой тоже царь,людей неугодных убирает, а тех кто приносит дань не трогает,даже если на них регулярно пишут жалобы.
это в гос учереждении??? да л0х он и всё! можно прямым текстом это сказать
Я где-то читала,что недавно премиум актив поставил на прозвон тоже гос.предприятие, лабораторию. Так там директор пожаловался в полицию. Я думала и мне так повезёт. Но нет,теперь мои коллеги поставят меня на прозвон)))

И что Ваш директор? Какая реакция на Вас и звонилок?
Мой тоже царь,людей неугодных убирает, а тех кто приносит дань не трогает,даже если на них регулярно пишут жалобы.
Я подозреваю, что моя ситуация была не первой и не второй.) У нас уже отдел кадров, как на секретном объекте - никому не отвечает по телефону, есть ли такой сотрудник, нет ... Навчені.) Наш директор в такие каки предпочитает не вмешиваться, за что респектую.)

Доброго дня. Черговий раз прошу про пораду,бо сама не вивожу. Все було спокійно майже місяць(кредит єгроші з 8.2020 р 2к), я сьогодні знову терор але тепер ще й робота попала під роздачу. Директору телефонували на вихідні на мобільний, сьогодні він викликав мого зав.відділенням і сказав,щоб я щось вирішувала,бо буде на мене писати заяву до поліції і теж саме сказав калам. Після 20 років моєї роботи я вперше задумалась про звільнення, хоча зараз в декреті і ще 6 місяців буду дома. Мій директор людина,яка не вирішує проблеми а позбувається людей, які приносять проблеми. Я не хочу йти з роботи але розумію, що він не дасть спокійно працювати,буде шукати привід довести мене до звільнення. Порадьте, що мені робити? Я знаю,що тут я завжди знайду підтримку,бо більше немає в кого її просити,чоловік вже психує до мене. Зранку вже преміум актив ввічливо пише,що дає мені можливість закрити кредит за 2 тіла,ще з гарантійкою і т.п.,але після всього бажання щось віддавати немає, а якщо попросять з роботи піти то взагалі їх вичеркну. Вибачте, що знову рознилась,але ця чорна полоса дістала,ще й камінь в жовчному всю ніч жити не давав а зранку ще проблем добавилось. Дякую, що є форум і підтримка.
Подумайте сейчас про Здоровье ! Камень в жёлчном это плохо надо капельницу! У вас ребёнок ! Чтобы не разорвался и желчь не растеклась ! Сами знаете про медицину нашу! Берегите себя и ребёнка !

это в гос учереждении??? да л0х он и всё! можно прямым текстом это сказать
Ну, с зарплатой согласно договора, около 100 кусков и возможностью распоряжаться ресурсами, я бы не торопилась так категорично называть.)

Подумайте сейчас про Здоровье ! Камень в жёлчном это плохо надо капельницу! У вас ребёнок ! Чтобы не разорвался и желчь не растеклась ! Сами знаете про медицину нашу! Берегите себя и ребёнка !
Та знаю,эти приступы тоже как и калы жить не дают. И про медицину и стоимость тоже в курсе.
Та знаю,эти приступы тоже как и калы жить не дают. И про медицину и стоимость тоже в курсе.
Я думала,что здесь нет медиков а оказывается я тут не одна. Прикольненько)))

Можно колоть риобал он хорошо снимает спазм!

А что медики не могут вляпаться ?

Больше половины

І Ваш директор заспокоївся? Що написано було в заяві?
Заспокоївся. І я так само, працюю далі і тепер навіть не звертаю увагу якщо хтось йому дзвонить. І детектор почав розуміти і не відповідає на дзвінки з невідомих номерів, а якщо чує моє прізвище то тепер каже, що не знає таку)).

Доброго дня. Черговий раз прошу про пораду,бо сама не вивожу. Все було спокійно майже місяць(кредит єгроші з 8.2020 р 2к), я сьогодні знову терор але тепер ще й робота попала під роздачу. Директору телефонували на вихідні на мобільний, сьогодні він викликав мого зав.відділенням і сказав,щоб я щось вирішувала,бо буде на мене писати заяву до поліції і теж саме сказав калам. Після 20 років моєї роботи я вперше задумалась про звільнення, хоча зараз в декреті і ще 6 місяців буду дома. Мій директор людина,яка не вирішує проблеми а позбувається людей, які приносять проблеми. Я не хочу йти з роботи але розумію, що він не дасть спокійно працювати,буде шукати привід довести мене до звільнення. Порадьте, що мені робити? Я знаю,що тут я завжди знайду підтримку,бо більше немає в кого її просити,чоловік вже психує до мене. Зранку вже преміум актив ввічливо пише,що дає мені можливість закрити кредит за 2 тіла,ще з гарантійкою і т.п.,але після всього бажання щось віддавати немає, а якщо попросять з роботи піти то взагалі їх вичеркну. Вибачте, що знову рознилась,але ця чорна полоса дістала,ще й камінь в жовчному всю ніч жити не давав а зранку ще проблем добавилось. Дякую, що є форум і підтримка.
переживать не о чем. только дирехтор не избавится от проблем с обзвонами. а вы себе новую работу после декрета найдете. меняйте симку, окружение. из опыта: те кто любят, кому мы нужны, и через время нас не забудут. этот период хорошая проверка для всех. слабаки отвалятся.

Назад
Угорі