Директор хоче писати на мене заяву

• Автор теми Автор теми Nata555
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 129
  • Перегляди Перегляди 8K
Та просто люди иногда берут на себя слишком большую ответственность. Если моим соседям навалят кучу под дверьми и оставят записку о том, что это будет продолжаться пока я не закрою займ, то я должен отвечать перед соседями за это? Аллегория плохая, но суть насчёт звонков окружению такая же.
Со временем пофигизм приходит, но есть люди которые считают себя виноваты во всём. Иногда я тоже завидую социопатам.

Не получается пока успокоиться. Куча звонков от сотрудников которых директор уже отчитал за меня. И главное он поверил когда калы ему сказали,что я утверждаю что он мой сосед и я сделала его поручителем.... Как,человек который меня никогда не видел может на такое вестись?
Шановні форумчани,я знаю, що вже набридло читати сльозні повідомлення, я теж такою була, думала як люди не можуть взяти себе в руки,а коли знову почалась атака на мене,не стрималась. От зараз полегшало і наче знову трохи розвинулось. Дякую, за підтримку.
У меня другой вопрос: как может руководитель фирмы верить подобному?.... Без работы, безусловно плохо, но у вас сейчас самое главное будущий ребеночек. Только об этом нужно думать.... А работа, я бы за такую да при таком отношении не держалась бы. Но это ваша жизнь и решать прежде всего вам!

Це вже добре, що підтримує.
А по оплаті. Я би зрозумів, якби це була одна шарага з не великою сумою, яку можна взяти і закрити на протязі тижня.
Інакше все одно будуть дзвонити довго і настирливо.
Якщо немає можливості закрити все і зразу, то треба змиритися і терпіти. Дзвонити будуть, треба це прийняти і виробити стратегію пояснення людям, чому так і чому нічого не можна з цим зробити. До речі, порадивши друзям і знайомим, звертатися в поліцію, ви частково очистите себе в очах цих людей. Так як вони зрозуміють, що якби ви за собою чули гріх, то не хотіли би смикати поліцію. З точки зору психології хороший хід. Крім того, абсолютно реальний варіант, що звернення до поліції може позитивно вплинути на дзвінки. Так з моїм сусідом було. Він дійсно звернувся до поліції і каже, що після того заспокоїлися. А іншого тероризували і далі.
дизлайк

Доброго дня. Черговий раз прошу про пораду,бо сама не вивожу. Все було спокійно майже місяць(кредит єгроші з 8.2020 р 2к), я сьогодні знову терор але тепер ще й робота попала під роздачу. Директору телефонували на вихідні на мобільний, сьогодні він викликав мого зав.відділенням і сказав,щоб я щось вирішувала,бо буде на мене писати заяву до поліції і теж саме сказав калам. Після 20 років моєї роботи я вперше задумалась про звільнення, хоча зараз в декреті і ще 6 місяців буду дома. Мій директор людина,яка не вирішує проблеми а позбувається людей, які приносять проблеми. Я не хочу йти з роботи але розумію, що він не дасть спокійно працювати,буде шукати привід довести мене до звільнення. Порадьте, що мені робити? Я знаю,що тут я завжди знайду підтримку,бо більше немає в кого її просити,чоловік вже психує до мене. Зранку вже преміум актив ввічливо пише,що дає мені можливість закрити кредит за 2 тіла,ще з гарантійкою і т.п.,але після всього бажання щось віддавати немає, а якщо попросять з роботи піти то взагалі їх вичеркну. Вибачте, що знову рознилась,але ця чорна полоса дістала,ще й камінь в жовчному всю ніч жити не давав а зранку ще проблем добавилось. Дякую, що є форум і підтримка.
"Чому не можна? Ці cyku звонять на роботу до директора і відправляють йому смс що я брала гроші на його лікування і що він мій співмешканець. Працюю(зараз декрет)в лікарні державній і саме через це хочу припинити цей дурдом. Може я і не те,щось розумію,просто нерви здають."

ваш допис?? що, ваше начальство нічого так і не зрозуміло??
А ви що, форум не вивчаєте, що до заяв в поліцію??
вам років скільки?
Мне всё больше нравятся ваши комментарии: на должницах не женятся, с должницами разводятся, с работы вас выгонят, а работодатель автоматически будет подозревать в воровстве и сливе информации... Какие у вас интересные фантазии, может ещё пару - тройку озвучите?
это токо мне "консервой" запахло?

А подумайте як власнику ФОП на чоловік 10, дзвонять кажуть в тебе там людина працює а в неї боргів куча. І думаєш а чи не дожмуть цю людину так що вона забере кассу за тиждень і не пропаде десь, або якись конкурент запропонує злити за гроші якусь конфіденційну інформацію, базу клієнтів там і все таке. Це друга сторона питання.
О це у вас фантазія,її б у мирне русло.Як вам живеться в цьому світі,якщо кругом один негатив?

"Чому не можна? Ці cyku звонять на роботу до директора і відправляють йому смс що я брала гроші на його лікування і що він мій співмешканець. Працюю(зараз декрет)в лікарні державній і саме через це хочу припинити цей дурдом. Може я і не те,щось розумію,просто нерви здають."

ваш допис?? що, ваше начальство нічого так і не зрозуміло??
А ви що, форум не вивчаєте, що до заяв в поліцію??
вам років скільки?

это токо мне "консервой" запахло?
То був зам.директора,який зараз звільнився і перевівся на іншу роботу(не через дзвінки). А зараз добрались до самого директора і йому краще мене дістати і задовбати,на мене накатати заяву а не калам дати відсіч.
Форум читаю постійно,але в такому стані,як зараз просто хочу підтримку,яку тут маю завжди а не осуд з боку друзів.
Заяви писала кругом і змін ніяких не бачу,принаймні від єгроші. Маю 42 роки а мозг працює в стані паніки на 10.

Доброго дня. Черговий раз прошу про пораду,бо сама не вивожу. Все було спокійно майже місяць(кредит єгроші з 8.2020 р 2к), я сьогодні знову терор але тепер ще й робота попала під роздачу. Директору телефонували на вихідні на мобільний, сьогодні він викликав мого зав.відділенням і сказав,щоб я щось вирішувала,бо буде на мене писати заяву до поліції і теж саме сказав калам. Після 20 років моєї роботи я вперше задумалась про звільнення, хоча зараз в декреті і ще 6 місяців буду дома. Мій директор людина,яка не вирішує проблеми а позбувається людей, які приносять проблеми. Я не хочу йти з роботи але розумію, що він не дасть спокійно працювати,буде шукати привід довести мене до звільнення. Порадьте, що мені робити? Я знаю,що тут я завжди знайду підтримку,бо більше немає в кого її просити,чоловік вже психує до мене. Зранку вже преміум актив ввічливо пише,що дає мені можливість закрити кредит за 2 тіла,ще з гарантійкою і т.п.,але після всього бажання щось віддавати немає, а якщо попросять з роботи піти то взагалі їх вичеркну. Вибачте, що знову рознилась,але ця чорна полоса дістала,ще й камінь в жовчному всю ніч жити не давав а зранку ще проблем добавилось. Дякую, що є форум і підтримка.
А Вы напишите в налоговую ,от чужого имени,после этого он вообще о Вас забудет,ему будет чем заняться ближайшее время.И телефонные звонки от банков ему покажутся детским лепетом.Да,тяжело,и очень,но,никто о Вас не подумает ,кроме Вас самой,берите себя в руки и принимайте позицию не жертвы,а защищайтесь...Удачи.
И в полиции с него посмеются и заявление у него никто не приймет,полиция таким не занимается.Пусть сходит с ним в туалет.

Вы живете в большом городе?
Новую работу будет проблемно найти?
Может у частников, неофициально? Например стоматкабинет.
Київ. Ні,знайти не проблема, а от віддати в садок дитину проблема. На тій роботі в мене був майже вільний графік,принаймні не сильно контролювали відпрацьований час да і зав.віділенням дуже лояльним був до мене. Да все в житті вирішується і знаходяться варіанти і кругом є плюси та мінуси.

Я вірила в новий закон про мфо,думала хоч тепер буде спокійніше.... Тепер взагалі ні в що не вірю.
это только в сказках бывает - приняли закон и сразу стало все хорошо. вроде взрослые люди, а забываете в какой стране живете.

Київ. Ні,знайти не проблема, а от віддати в садок дитину проблема. На тій роботі в мене був майже вільний графік,принаймні не сильно контролювали відпрацьований час да і зав.віділенням дуже лояльним був до мене. Да все в житті вирішується і знаходяться варіанти і кругом є плюси та міну
Хай пише заяву якщо так хоче. Нічого йому це не дасть. На мене мій директор теж писав через Преміум Актив. Приїхали двоє поліцейських, сказали що на мене написали заяву, сказали хто і через що. Я їм все пояснила і на цьому все.

Пусть пишет кому захочет- в полицию, прокуратуру, Президенту!!! Вы делаете свою работу, я уверена, вы хороший работник!!! И не бойтесь ничего и никого!!

Назад
Угорі