Директор хоче писати на мене заяву

• Автор теми Автор теми Nata555
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 129
  • Перегляди Перегляди 8K
не имеет права. читайте закон и пока суть да дело, записывайте собачий лай, пакуйте материалы для жалобы в НБУ.
Я то всё это знаю,а вот тот кто давит больше чем калы,мой директор, не хочет этого понимать. Именно от моего окружения больше давления и нервотрепки чем от говорящих трубок.

Ну сегодня мне эта собака и сказала,что имеет право на обзвон,так как я не выхожу на связь.
Вас никто и ничто не обязывает выходить на связь, а тем более с вымогателями и мошенниками, коими они и являются.

Дякую. Я теж відразу на форум біжу,поплачу,витру сльози і знову в бій.

Тому і обідно,бо коли йшла в декрет то пів відділення ридало:"як ми без тебе", а як заступитись за мене то відразу тиша. Ну може і на краще,всерівно в медицині нічого не міняється, зарплата теж,а віддавати 1/4 за проїзд якось не хо. Єдине, що там половина мого життя пройшла і залишились люди,які багато значили для мене.

Ну сегодня мне эта собака и сказала,что имеет право на обзвон,так как я не выхожу на связь. Когда я напомнила про закон 4241 она ответила :"вы будете возмущается или договариваться о решении вопроса".
Ну тепер завдякі мфо ви зрозуміли які змії вас окружали ???в очі добрі добрі а спиною станеш ножа вставлять.Мені мфо принесло велику пользу в сортіровці моїх друзів????я їм безмежно вдячна,коли настали грозові дні для мене,лише 3людей прихистили під зонтом ☺☺☺,а вся решта змилась,а були друзі шо охохо.

Все дело в том, что если он Вас "позбудеться", это не решит проблему для него совсем)
Опять же, Вы звоните ему? Нет. Ну так пусть идет пишет заяву полицаям, что его терроризируют.
А вообще, с таким директором лучше найти другую работу, чем быть под руководством терпилы.

Мне вспомнилась Гузеева сразу)
Да,Вы правы, по поводу другой работы,всё не решалась а тут прям звезды сошлись.
Огромное Вам благодарю, за форум. Здесь люди которые всегда поддержат и никогда не осудят. Про родных не всегда можна такое сказать. Благодаря форуму я не совершила ошибок, о которых потом бы жалела.

Я то всё это знаю,а вот тот кто давит больше чем калы,мой директор, не хочет этого понимать. Именно от моего окружения больше давления и нервотрепки чем от говорящих трубок.
вы не поборете это ссыкливое chmo(руководителя) своими увещеваниями.
у моей бывшей начальник наоборот таким трёхэтажным матом поливал собак, что за два дня плотного контакта между ними уже не звонят вообще. а собаки не простые- очень борзые. но видимо желанная косточка в пасть не влезла.

Останнє редагування:
Nata555, Я розумію, що це важко, особливо коли друга половинка не розуміє і не підтримує. Але іншого шляху нема як забити і всіх "послати" а потім перетерпіти. Точно можу сказати, що далі все буде ок. Треба тільки трошки потерпіти.
У мене рік пройшов уже і зараз це вже в сто раз легше ніж тоді.
І головне - нікому нічого не платити, бо не відчепляться поки не витягнуть все.
Повний ігнор. Всім говорити, що по телефону брешуть і ви нічого не можете з цим зробити.

Тримайтеся, все буде дуже добре, трошки треба потерпіти. Згадаєте мої слова через декілька місяців, рік)))

Все дело в том, что если он Вас "позбудеться", это не решит проблему для него совсем)
Вот именно... независимо уволит или нет, звонки не прекратятся, пока сам это не оборвёт.
Опять же, Вы звоните ему? Нет. Ну так пусть идет пишет заяву полицаям, что его терроризируют.
Ага, о нарушении 4241 )))
А вообще, с таким директором лучше найти другую работу, чем быть под руководством терпилы.
Так то оно бро, но когда двацаху отмолотил на одном месте, более-менее нормас коллектив и денежный эквивалет не особо печалит - тяжко срываться и заново строить материальную часть быта. Тем более если двадцатка за плечами, соответственно возраст и семейное положение тоже корректировку вносят. Это не в 20-25 "пофуй мід і пофуй бджоли" ...
И самое противное в этом не столько возможное изменение зароботка, а что это происходит по такой откровенно тупой причине.

Останнє редагування:
Nata555, Я розумію, що це важко, особливо коли друга половинка не розуміє і не підтримує. Але іншого шляху нема як забити і всіх "послати" а потім перетерпіти. Точно можу сказати, що далі все буде ок. Треба тільки трошки потерпіти.
У мене рік пройшов уже і зараз це вже в сто раз легше ніж тоді.
І головне - нікому нічого не платити, бо не відчепляться поки не витягнуть все.
Повний ігнор. Всім говорити, що по телефону брешуть і ви нічого не можете з цим зробити.

Тримайтеся, все буде дуже добре, трошки треба потерпіти. Згадаєте мої слова через декілька місяців, рік)))
Дякую. Друга половинка не підтримує моїх істерик і переживань,а все інше такої ж думки як Ви-не платити і заспокоїтись. Але заставити себе важко,коли знову починають звонити і писати з роботи і друзі.

Дякую. Друга половинка не підтримує моїх істерик і переживань,а все інше такої ж думки як Ви-не платити і заспокоїтись. Але заставити себе важко,коли знову починають звонити і писати з роботи і друзі.
Це вже добре, що підтримує.
А по оплаті. Я би зрозумів, якби це була одна шарага з не великою сумою, яку можна взяти і закрити на протязі тижня.
Інакше все одно будуть дзвонити довго і настирливо.
Якщо немає можливості закрити все і зразу, то треба змиритися і терпіти. Дзвонити будуть, треба це прийняти і виробити стратегію пояснення людям, чому так і чому нічого не можна з цим зробити. До речі, порадивши друзям і знайомим, звертатися в поліцію, ви частково очистите себе в очах цих людей. Так як вони зрозуміють, що якби ви за собою чули гріх, то не хотіли би смикати поліцію. З точки зору психології хороший хід. Крім того, абсолютно реальний варіант, що звернення до поліції може позитивно вплинути на дзвінки. Так з моїм сусідом було. Він дійсно звернувся до поліції і каже, що після того заспокоїлися. А іншого тероризували і далі.

Доброго дня. Черговий раз прошу про пораду,бо сама не вивожу. Все було спокійно майже місяць(кредит єгроші з 8.2020 р 2к), я сьогодні знову терор але тепер ще й робота попала під роздачу. Директору телефонували на вихідні на мобільний, сьогодні він викликав мого зав.відділенням і сказав,щоб я щось вирішувала,бо буде на мене писати заяву до поліції і теж саме сказав калам. Після 20 років моєї роботи я вперше задумалась про звільнення, хоча зараз в декреті і ще 6 місяців буду дома. Мій директор людина,яка не вирішує проблеми а позбувається людей, які приносять проблеми. Я не хочу йти з роботи але розумію, що він не дасть спокійно працювати,буде шукати привід довести мене до звільнення. Порадьте, що мені робити? Я знаю,що тут я завжди знайду підтримку,бо більше немає в кого її просити,чоловік вже психує до мене. Зранку вже преміум актив ввічливо пише,що дає мені можливість закрити кредит за 2 тіла,ще з гарантійкою і т.п.,але після всього бажання щось віддавати немає, а якщо попросять з роботи піти то взагалі їх вичеркну. Вибачте, що знову рознилась,але ця чорна полоса дістала,ще й камінь в жовчному всю ніч жити не давав а зранку ще проблем добавилось. Дякую, що є форум і підтримка.
Ну якщо вас не цінять як співробітника,то чи варто туди повертатись?У вас ще є 6 міс.підшуковуйте щось інше.А про вас вони ще довго будуть пам'ятати.Мфо не дасть їм забути.

Вы сейчас в декрете, поэтому, отпустите ситуацию. Пусть ваш директор пишет заявление в полицию. Они будут уже с каллами прояснять.

Так можно подумать о каждом, если на то пошло.
Добавлю : натравите на начальника Управление праци или соцстрах. Там жиночки похуже коллекторов.
Они столько понаходят, что он будет уже не рад.
Плюс, пожалуйтесь, что вы-декретчица и хотят уволить вас.

Добавлю : натравите на начальника Управление праци или соцстрах. Там жиночки похуже коллекторов.
Они столько понаходят, что он будет уже не рад.
Плюс, пожалуйтесь, что вы-декретчица и хотят уволить вас.
Тоже вариант, но тогда точно нужно будет другую работу искать. Если он сыкля, то будет отрыватся на ТС.

Та забейте) ко мне прибегали бухгалтера на прошлой неделе и пытались кричать, чтобы я прекратил звонки. А я такой, отпиваю чаек, и говорю,, я что, в ответе за все звонки, что вам поступают? ")

Та забейте) ко мне прибегали бухгалтера на прошлой неделе и пытались кричать, чтобы я прекратил звонки. А я такой, отпиваю чаек, и говорю,, я что, в ответе за все звонки, что вам поступают? ")
Вы мальчик, Вы должны быть храбрым, а ТС девочка.

Тоже вариант, но тогда точно нужно будет другую работу искать. Если он сыкля, то будет отрыватся на ТС.
Он в любом случае будет на мне отрываться. Он доводит не нужных ему людей методом постоянных проверок,находит мелочь и раздувает. Я с ним лично никогда не сталкивалась, просто видела методы его давления на других людях. Поэтому если не уберу проблему с звонками он додавит меня через моего непосредственного руководителя, а этот человек много мне помог,вот и не хотелось таким образом ему навредить.
Поделитесь пофигизмом,а то не от кого заразиться им.

Вы мальчик, Вы должны быть храбрым, а ТС девочка.
Та просто люди иногда берут на себя слишком большую ответственность. Если моим соседям навалят кучу под дверьми и оставят записку о том, что это будет продолжаться пока я не закрою займ, то я должен отвечать перед соседями за это? Аллегория плохая, но суть насчёт звонков окружению такая же.

Он в любом случае будет на мне отрываться. Он доводит не нужных ему людей методом постоянных проверок,находит мелочь и раздувает. Я с ним лично никогда не сталкивалась, просто видела методы его давления на других людях. Поэтому если не уберу проблему с звонками он додавит меня через моего непосредственного руководителя, а этот человек много мне помог,вот и не хотелось таким образом ему навредить.
Вы живете в большом городе?
Новую работу будет проблемно найти?
Может у частников, неофициально? Например стоматкабинет.

Поделитесь пофигизмом,а то не от кого заразиться им.
Я не несу ответственность за действия посторонних) вот и все)

Назад
Угорі