Доброго дня. Черговий раз прошу про пораду,бо сама не вивожу. Все було спокійно майже місяць(кредит єгроші з 8.2020 р 2к), я сьогодні знову терор але тепер ще й робота попала під роздачу. Директору телефонували на вихідні на мобільний, сьогодні він викликав мого зав.відділенням і сказав,щоб я щось вирішувала,бо буде на мене писати заяву до поліції і теж саме сказав калам. Після 20 років моєї роботи я вперше задумалась про звільнення, хоча зараз в декреті і ще 6 місяців буду дома. Мій директор людина,яка не вирішує проблеми а позбувається людей, які приносять проблеми. Я не хочу йти з роботи але розумію, що він не дасть спокійно працювати,буде шукати привід довести мене до звільнення. Порадьте, що мені робити? Я знаю,що тут я завжди знайду підтримку,бо більше немає в кого її просити,чоловік вже психує до мене. Зранку вже преміум актив ввічливо пише,що дає мені можливість закрити кредит за 2 тіла,ще з гарантійкою і т.п.,але після всього бажання щось віддавати немає, а якщо попросять з роботи піти то взагалі їх вичеркну. Вибачте, що знову рознилась,але ця чорна полоса дістала,ще й камінь в жовчному всю ніч жити не давав а зранку ще проблем добавилось. Дякую, що є форум і підтримка.