Щоденник Двічі в одну річку...

• Автор теми Автор теми Mishanja
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 184
  • Перегляди Перегляди 8K
Це мабуть по акції, бо щось мало з 2000 тільки 348 тис))
Сьогодні прийшла смс, що планується позов до суду сума на сьогодні до сплати. 349003.86. K-Kapital. От що мені з ними робити 🤪 договір ще з 2018 року тіло 2000.

Сьогодні прийшла смс, що планується позов до суду сума на сьогодні до сплати. 349003.86. K-Kapital. От що мені з ними робити 🤪 договір ще з 2018 року тіло 2000.
Та, що зробите...Я не думаю, що кудись подадуть. Це смішна сума

Шо вообще никак ???? У меня еще они остались а у них 4 моих кредита 😂я все это время думала что он у них 1 🫣 и у меня так же сама я большая сума тела кредита 3750 грн 😅а хотят ой мамочка родная 🤪ешси бы они были умные я бы уже дала зав се 4 кредита им 15000 тысячи и все и то это много даже пусть бы было проценты за каждый , а так буду долго ждать таких сум по 65 тысячи я пока заработаю у меня уже там 600000 будет 😅😂

Вирішив, не створювати окремих тем, можливо хтось пояснить.

Із всіх судів які я програв, тільки юніт кепітал написали якусь заяву(і це прям зразу через день-два рішення суду) про відкриття виконавчого листа. Питання ось в чому чому не подають зразу до виконавця, чи це завжди так, щоб подати на Виконавче впровадження, саме суд має видати цей документ?
І чи є якісь терміни? Тобто чи може суд аж через місяць розглянути заяву?

Вирішив, не створювати окремих тем, можливо хтось пояснить.

Із всіх судів які я програв, тільки юніт кепітал написали якусь заяву(і це прям зразу через день-два рішення суду) про відкриття виконавчого листа. Питання ось в чому чому не подають зразу до виконавця, чи це завжди так, щоб подати на Виконавче впровадження, саме суд має видати цей документ?
І чи є якісь терміни? Тобто чи може суд аж через місяць розглянути заяву?
пусть меня поправят если я ошибаюсь, но сейчас в связи в военным положением без суда не могут наложить арест на р/с. Сначала суд, потом передают документы на исполнительную и где-то в районе месяца после того как вступит в силу решение, письмо летит в исполнительную службу, а уже оттуда на банки

Назад
Угорі