Щоденник «Двічі в одну річку не ввійдеш,АГА…ще й як ввійдеш» Тому пишу ,щоб більше не повторювати цю боргову яму!

• Автор теми Автор теми J.Volia🎀
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 1K
Тільки розійшлася з Є гроші з протермінованням кредитом ,а вони знову мені як віп клієнту кредит з промокодом пропонують 😂 і 100000 можна навіть взяти ,але на карту може кинуть 60 тис ,а віддати треба 135 тисяч ))) Тай не тільки вони ,але вже звʼязуватися з МФО немає бажання)
Останій кредит я брала 17.03 2025 ,від тоді тільки закриваю або сплачую частинами!
Сьогодні було тільки 2 дзвінки і тільки пропонували взяти кредит!

Вкладення

• IMG_4001.webp
    IMG_4001.webp
    46.6 Кб · Перегляди: 37
  • IMG_4002.webp
    IMG_4002.webp
    51.9 Кб · Перегляди: 37
Діло в тому що я в такий сім’ї де нормальні доходи і брати кредит це взагалі не про нас,а я одна така сім’ї яка влізла і вже 2-й раз, і якщо хтось з близьких друзів буде знати що я взяла кредит,то моїй сім’ї краще сплатити навіть проценти але забути цю історію!
Точно така ж історія, на жаль. Мама боїться ще дзвінків на роботу як вогню.

Тільки розійшлася з Є гроші з протермінованням кредитом ,а вони знову мені як віп клієнту кредит з промокодом пропонують 😂 і 100000 можна навіть взяти ,але на карту може кинуть 60 тис ,а віддати треба 135 тисяч ))) Тай не тільки вони ,але вже звʼязуватися з МФО немає бажання)
Останій кредит я брала 17.03 2025 ,від тоді тільки закриваю або сплачую частинами!
Сьогодні було тільки 2 дзвінки і тільки пропонували взяти кредит!
Вони пропонують,шлють промокоди, задовбали дзвінками, але по факту не факт, що вони вам хоч якусь суму одобрять після протермінування.
До речі, одна з самих кончених контор, як і кредит каса

Точно така ж історія, на жаль. Мама боїться ще дзвінків на роботу як вогню.

Вони пропонують,шлють промокоди, задовбали дзвінками, але по факту не факт, що вони вам хоч якусь суму одобрять після протермінування.
До речі, одна з самих кончених контор, як і кредит каса
Я кредит касу закрила ще до протермінованні,бо начиталася ,там і велика сума була !

Я кредит касу закрила ще до протермінованні,бо начиталася ,там і велика сума була !
Вони з тіла 21 000 мені виставили комісію 7000. Я їм сплатила 10 000, а вони кажуть
"У вас тіло 18 000" .
Перший раз як звязалась з цим гівном, то за 11 тис кредита кинула їм 115 грн за весь термін.
Вони задовбували страшно. Розмовляли тактично, але цю операторку не перебєш. На якісь закони посилалась. Тарабанила в трубку.
На дипломатичні питання відповідала дипломатично.
- "Ну як би так - у вас дуже проблемна заборгованість. Ваші документи вже на розгляді у керівництва".
Як розумію я, вони милили ласти на суд подавати на мене.

Сьогодні ще сплатила декілька кредитів,

Моя історія приближається до кінця,сьогодні закрила ще кілька кредитів і залишилось 4 кредити на загальну суму 18500!З юристами мені не пощастило,які нормальні гроші взяли,але їхні послуги вже не були актуальні,через те що я не хотіла прострочень і дзвінків !Я більше 50 тисяч переплатила здається ,з процентами,комісіями при оплаті і при поповненні карт різних банків,з їхніми лімітами !Мені урок ,який я повинна переосмислити з приводу грошей і відношення до рідних ,які мені добряче виписали ,але і допомогли швидше з цим справитись…

Вчора створювала на новий тел eSIM,так як не підтримує телефон фізичної сімки,ну і свій той самий номер реєструвала .Сьогодні в повідомлення приходить борг на мій створений номер,але у мене такого кредиту немає,прізвище не пише !Ще зі своїми не розібралась до кінця ,а тут ще й чужі сповіщення😂

«Я багато чому навчилася завдяки своїм помилкам, тому вирішила робити ще більше помилок щоб дізнатися ще більше»- фраза про мене 😂
Повторение, мать учения. Це про нас))

Я так розумію питання з боргами закрито повністю?)
Тричі в одну річку не ввійдеш, це вже точно?))

Повторение, мать учения. Це про нас))

Я так розумію питання з боргами закрито повністю?)
Так,закінчена історія вже ,свої проблеми прокачала внутрішні ,через яких виникли ці борги!

О нііі,не буду і не хочу входити 😂

Так,закінчена історія вже ,свої проблеми прокачала внутрішні ,через яких виникли ці борги!

О нііі,не буду і не хочу входити 😂
Це правильно. Життя одне, хватить таких помилок

Mishanja, але ця ситуація нам показує на що ми здатні,як і на погані вчинки і звички,так і вихід з цього,нескорені ,сильні ,переосмислені,з людьми які залишаються поруч!

Назад
Угорі