дуже велика сварка з чоловіком

• Автор теми Автор теми Yulja
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 130
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Оставлю свои 5 копеек.... Мужчины ведут себя с женщинами так, как позволят женщины( можете меня закидать камнями) автор темы выбрала позицию "жертва" вот и живет так. Сама была не в лучшей ситуации, пока мозги на место не стали
Згодна з тим,що ми самі дозволяємо.Саме про це і написала.

Згодна з тим,що ми самі дозволяємо.Саме про це і написала.
Так дозволяємо,а як відстоюємо себе то тоді по їх мові нагліємо
Ну так что Вы до сих пор делаете рядом с этим человеком?
Питання на яке немає відповіді(

Добрий день шановні форумчани....прошу поради,простіше подивитися на ситуацію не знаючи людини.
Так склалося,що одружена 10 років,маю доньку 5 років.
За цей час ні одного дня не була без роботи(власних коштів)працюю вчителем,зарплата маленька,не досить навантаження,але все ж таки гроші.
Збиралися у відпустку на море (відпускні затримують,такий район у нас)
Вчора була дуже велика сварка з чоловіком (((((він розказував мені,що сам не може тягнути все море, комуналку,відправляє на Польщу,каже хоть десь заробиш грошей.
Постійно нагадує иза колишні кредити(котрі він не платив).......
Важко морально....бо не один рік одружені і мало б бути навпаки все на краще....а тут......
При тому що я не вимагаю від нього,золота бріліантів і мєхів.
В мене перший чоловік,посилає доньку на Польщу працювати. Дитині 17р. Він є учасником АТО першої хвилі. Був на передовій. Не виробляє документів до сих пір. На зло мені??!!((( Mpaзь!!!
Дитина мріє стати лікарем,або хоча б медсестрою ((( Із за тих МФО- я позбавила її репетиторів. Сама навчалася. ЗНО здала з середнім баллом. Шкодую!!!!
Так що , подумайте чи це та людина яка буде допомагати в подальшому??((((
Відрізайте всі кінці,,якщо вирішили.
ЩЕ НЕ ОДНА,жінка не вмерла без чоловіка.---говорять жінки на селі!!!
Обдумуйте,що важливіше!!!

Вкладення

• H6k2S_3emJQ.webp
    H6k2S_3emJQ.webp
    41.4 Кб · Перегляди: 27
Я, коли жила з перших чоловіком відчувала себе спустошеною. Спочатку не розуміла,що зі мною твориться. До всього антипатія. Навіть донечка не рятувала. Багато що я втратила за той час. Чоловіка можна змінити а дитину(маленьку)НІКОЛИ!!!!!.
Як кажуть жінки на селі
,,Тримати його за одного ,,(лібідо))"""х---я'',не варто.
У нас є село де тільки 5мужчин і 35дворів жінок. Висновки,робіть самі. Дорослі діти не дають своїм мамам працювати в полях,біля худоби. ВДЯЧНІ!!())))

В мене перший чоловік,посилає доньку на Польщу працювати. Дитині 17р. Він є учасником АТО першої хвилі. Був на передовій. Не виробляє документів до сих пір. На зло мені??!!((( Mpaзь!!!
Дитина мріє стати лікарем,або хоча б медсестрою ((( Із за тих МФО- я позбавила її репетиторів. Сама навчалася. ЗНО здала з середнім баллом. Шкодую!!!!
Так що , подумайте чи це та людина яка буде допомагати в подальшому??((((
Відрізайте всі кінці,,якщо вирішили.
ЩЕ НЕ ОДНА,жінка не вмерла без чоловіка.---говорять жінки на селі!!!
Обдумуйте,що важливіше!!!
Подумаю(
В
Я, коли жила з перших чоловіком відчувала себе спустошеною. Спочатку не розуміла,що зі мною твориться. До всього антипатія. Навіть донечка не рятувала. Багато що я втратила за той час. Чоловіка можна змінити а дитину(маленьку)НІКОЛИ!!!!!.
Як кажуть жінки на селі
,,Тримати його за одного ,,(лібідо))"""х---я'',не варто.
У нас є село де тільки 5мужчин і 35дворів жінок. Висновки,робіть самі. Дорослі діти не дають своїм мамам працювати в полях,біля худоби. ВДЯЧНІ!!())))
Висновок зроблений....але наважитись

Вот почему все женщины думают что мужык должен работать как лошадь????
А почему все мужики думают, что женщина должна, готовить жрать, стирать, убирать, гладить, мыть посуду, няньчить детей, шить и т. д.?

Подумаю(
В

Висновок зроблений....але наважитись
Розійшлись. Дж Оля ще багато дарунків приготувала для мене. Не описати. ...
АЛЕ Я ВЕРНУЛАСЬ,СТАЛА МАМОЮ!!!!!!!
Але доля!!!
Помилка ,вибачайте))))

А почему все мужики думают, что женщина должна, готовить жрать, стирать, убирать, гладить, мыть посуду, няньчить детей, шить и т. д.?
Ще при цьому виглядати привабливо,і бути тигрицею)

Ситуація навпаки,жінка відправляє на заробітки,а я тільки за і пропоную зі мною,діти 12 та 8,моїх заробітків буде маловато,дітей є з ким залишити,і що робити?Вибачте що не в тему

Этот ответ прямо в точку. Мне тоже муж со своим бездействием дал мне железную закалку и я благодарна за это...Я знаю,что я могу и без него прожить, я уверена в своих силах. Я асфальт прогрызу ради своих детей.
Плохого ничего о муже сказать не могу, я с ним досих пор живу, он не плохой, но местами нам поменяться бы не мешало?
Но на заработки меня никогда не отсылал, он просто сам по себе не решительный....

Бо жінка має це робити,а чоловік ні...робити для обеспечения сім'ї
Ще при цьому виглядати привабливо,і бути тигрицею)
Це точно)
Ситуація навпаки,жінка відправляє на заробітки,а я тільки за і пропоную зі мною,діти 12 та 8,моїх заробітків буде маловато,дітей є з ким залишити,і що робити?Вибачте що не в тему
Якщо разом,то їхати ..спочатку на пробу,а там хто його зна,але разом

Но я бы никогда не позволила,чтобы меня так топтали и решали за меня, куда мне ехать на заработки,это ужас...
Поднимайте свою самооценку, возмите себя в руки,как выше сказано, распишите все за и против. Просто иногда приходит такой момент,когда нужно показать себя сильной и увереной в себе... Это на собственном опыте. Не позволяйте манипулировать собой, Вы это ему позволили с самого начала,это плохо. Мужчин всегда пугает уверенная женщина, тем более после того, как он видел Вас постоянно слабой.
Ой нагородила сама...! Конечно писать ,это не рассказать вживую.

Но я бы никогда не позволила,чтобы меня так топтали и решали за меня, куда мне ехать на заработки,это ужас...
Поднимайте свою самооценку, возмите себя в руки,как выше сказано, распишите все за и против. Просто иногда приходит такой момент,когда нужно показать себя сильной и увереной в себе... Это на собственном опыте. Не позволяйте манипулировать собой, Вы это ему позволили с самого начала,это плохо. Мужчин всегда пугает уверенная женщина, тем более после того, как он видел Вас постоянно слабой.
Ой нагородила сама...! Конечно писать ,это не рассказать вживую.
Ви праві на ?..

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі