- Дописи
- 2955
- Реакції
- 6444
- Бали
- 3885
Ri4ka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У меня нет такого. (( Поэтому поспешно собираюсь в магазин.))А винцо то домашнее, мамине
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У меня нет такого. (( Поэтому поспешно собираюсь в магазин.))А винцо то домашнее, мамине
Ну отбивні чи котлетки то таке,як і зелений борщик,а що то в тарілці,не можу зрозуміти?)Ой, согласны на что?
Здається в когось сьогодні буде свято?) Щось стає страшненько.)У меня нет такого. (( Поэтому поспешно собираюсь в магазин.))
Депрессия, а что это?? ?Можливо " народ" турбується за Вашу фігуру.Як ніяк тут говорили про весілля та сало,а де весілля там гулянка,жарти,весела атмосфера,та відволікання від проблем.Краще бути на позитиві та гуморі,аніж в дипресії.)
От фігуоа!))Депрессия, а что это?? ?
Это исключительно сарказм ? я ж с Одессы. Вы шо? Какая депрессия? ??
когда у людей депрессия они по табуреткам ходят.......Можливо " народ" турбується за Вашу фігуру.Як ніяк тут говорили про весілля та сало,а де весілля там гулянка,жарти,весела атмосфера,та відволікання від проблем.Краще бути на позитиві та гуморі,аніж в дипресії.)
Вот не совсем поняла, но надеюсь Вы написали, что-то хорошее ?От фігуоа!))
Фігура.
много жиранете реветь будете потомУ меня нет такого. (( Поэтому поспешно собираюсь в магазин.))
Нямка?
А що за салат такий не зрозумілий?!?
Реветь могу только от того, что кто-то вешает ярлыки на меня. ?много жиранете реветь будете потом
А это сын у меня умелец, студенческий)))А що за салат такий не зрозумілий?!?
Я й сам приготувати можу,чи то з рибкою чи м'ясцем.А от салатик...,хм,менше майонеза,помідорчик,огірочок,свіжа цибулька чи зелень,та олівкова олія,мммм,смакота.)))Нямка?
Рецепт мона в ЛК.Студенский,це типу з сухарями?)А это сын у меня умелец, студенческий)))
Ну да, не повезло с салом, повезет в любвиПравильно,сало з часником всерівно вже втратили![]()