Kp716115
Only read
- Дописи
- 1708
- Реакції
- 1999
- Бали
- 2980
Kp716115 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Винишко?)Нет, не угадал![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Винишко?)Нет, не угадал![]()
В смысле ?ясно! кашу жарила......
Работала, я целый день работалаВинишко?)

А зараз пельмені їси?)В смысле ?
Работала, я целый день работала![]()
та знаем мы ваших с пос.кота.....В смысле ?
Работала, я целый день работала![]()
Только адрес мой полностью не говори? а то уже район сдал ?та знаем мы ваших с пос.кота.....
Шо мы умеем языком даже и спрашивать не буду. А руками то?Віддатися в добрі руки за їжу!Багацько чого вмію,не язиком,а руками.)
Фууу... Жирное на ночь... Не не не не...А зараз пельмені їси?)
А что там в рюмочке?))vetal050, де ты там лазишь? Иди сюда, кормится буим! Приятного
Ах да,це дівчатка після 6 ї вечора не їдять,лише після 12 ночі холодильник провіряють на їстівне.)))Фууу... Жирное на ночь... Не не не не...
Ещё работаю?
Антисептик, а мне винцоА что там в рюмочке?))
Анти карантин,для профілактики!))А что там в рюмочке?))
Я не увидела ответа на свой вопросАнти карантин,для профілактики!))
Трішки не так дам самореклами.Згоден.)))Шо мы умеем языком даже и спрашивать не буду. А руками то?
Я вижу на форуме обо мне уже много информации ? где я живу, сколько ем ?Ах да,це дівчатка після 6 ї вечора не їдять,лише після 12 ночі холодильник провіряють на їстівне.)))
Ой, согласны на что?Трішки не так дам самореклами.Згоден.)))
Я с Вами!))Антисептик, а мне винцо
А винцо то домашнее, маминеЯ с Вами!))
Можливо " народ" турбується за Вашу фігуру.Як ніяк тут говорили про весілля та сало,а де весілля там гулянка,жарти,весела атмосфера,та відволікання від проблем.Краще бути на позитиві та гуморі,аніж в дипресії.)Я вижу на форуме обо мне уже много информации ? где я живу, сколько ем ?
????