Друзі я з вами ,пішов в прострочену

• Автор теми Автор теми Forest
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 67
  • Перегляди Перегляди 2K
Я на електронку подавав ,прийде на пошту ? Письмово?
Я подавав на рахунок того що пролонгаціями переплатив багато ,і друге звернення, що до ліцензії мфо
Як тут писати щоб окремий текст а не відповідь на попереднє питання?
Мені на електронку приходили відповіді.

Хтось пробував оскаржувати договір?? Так що він є не законним? Поділіться )

Я на електронку подавав ,прийде на пошту ? Письмово?
Я подавав на рахунок того що пролонгаціями переплатив багато ,і друге звернення, що до ліцензії мфо
Як тут писати щоб окремий текст а не відповідь на попереднє питання?
Не потрібно було робити цього :nonon:

Чому?

Як зрозуміти і на що оператись щоб його не визнавати взагалі?
На випадок судової тяганини не варто давати зайвий доказ сараям. Які такі кредити? Де договір? Нічого не підписував...

Добре,що форум знайшли.Мене форум свого часу врятував і зараз підтримка і потрібна інформація тут.Соцмережі позакривайте, рідних попередьте.І не спілкуйтеся з шарагами взагалі.
а якщо ну очень сильно хочется поговорить?) то можно?)

На випадок судової тяганини не варто давати зайвий доказ сараям. Які такі кредити? Де договір? Нічого не підписував...
Тобто не говорити взагалі про договір ?вимагати договір якій письмово підписаний?

взагалі, телефонні розмови з ними вести без толку... хіба, що душу відвести)
Просто чекати ,коли запропонують хороші умови?
Сьогодні повний треш ,ККаса ,наярюють жесть більше 50 звінкі ,через кожні 2 хв.. в кого було таке ?

Просто чекати ,коли запропонують хороші умови?
мені зараз інколи присилають) але я вже у просрочці 1,5 року) хтось ИНН вліпив, хстось калам продав, кали доки ніяк не нададуть) якось так) коли були цікаві пропозиції то я платив) зараз +- 10 в мене лишилось) а було більше 20ти)

мені зараз інколи присилають) але я вже у просрочці 1,5 року) хтось ИНН вліпив, хстось калам продав, кали доки ніяк не нададуть) якось так) коли були цікаві пропозиції то я платив) зараз +- 10 в мене лишилось) а було більше 20ти)
Саме цікаве попереду ех)
Які тіла кредиту були самі більші?
І як платили по них?

Саме цікаве попереду ех)
Які тіла кредиту були самі більші?
І як платили по них?
ой)) вони ще не сплачені) бізнеспозика мене образила, і я з ними буду тільки через суд, а еноти таліону продали) а ті документи шлють, шлють)) може коли пришлють то з пенсії їм виплачу)

ой)) вони ще не сплачені) бізнеспозика мене образила, і я з ними буду тільки через суд, а еноти таліону продали) а ті документи шлють, шлють)) може коли пришлють то з пенсії їм виплачу)
О в мене теж з бізнес позикою є,чого чекати від них,можна порадити? Як від старого воїна)) і чому образили?)

Назад
Угорі