Друзі я з вами ,пішов в прострочену

• Автор теми Автор теми Forest
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 67
  • Перегляди Перегляди 2K

Forest

Форумчанин
Дописи
49
Реакції
34
Бали
308
Forest не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім ,от тільки тепер я теж тут , жаль раніше не натрапив на цей форум (
Стільки грошей викинув в пусту ,коли перечитав багато інформації на форумі ,багато чого нового зрозумів .
І ось пішов в прострочку ,буду х вами ,хочеться підтримка від однодумців )
Дякую ,всі гарного вечора )

Доброго дня всім ,от тільки тепер я теж тут , жаль раніше не натрапив на цей форум (
Стільки грошей викинув в пусту ,коли перечитав багато інформації на форумі ,багато чого нового зрозумів .
І ось пішов в прострочку ,буду х вами ,хочеться підтримка від однодумців )
Дякую ,всі гарного вечора )
Хай! Бобро пожаловать в клуб аферистов и мошейников ;) :bye: :oops:

Вітаю) так ) якось страшновато будо ) зареєструвався тут ,сидів читав форум ,а тепер думаю настав час ))
Чого боятись? Ми аферисти а не канібали. Пишіть, спілкуйтесь і не переймайтесь. То все тимчасово.

Вітаю) так ) якось страшновато будо ) зареєструвався тут ,сидів читав форум ,а тепер думаю настав час ))

Я теж так думаю
Добре,що форум знайшли.Мене форум свого часу врятував і зараз підтримка і потрібна інформація тут.Соцмережі позакривайте, рідних попередьте.І не спілкуйтеся з шарагами взагалі.

Добро пожаловать.
Ничего страшного в долгах нет. У меня 32 МФО и просрочка больше 2 лет (общее тело 70 тыс.). Тоже платил пролонгации в никуда. Платил, платил и как форум нашел - перестал платить.
Читайте форум, тут найдёте все ответы на ваши вопросы.

Добре,що форум знайшли.Мене форум свого часу врятував і зараз підтримка і потрібна інформація тут.Соцмережі позакривайте, рідних попередьте.І не спілкуйтеся з шарагами взагалі.
Все це вже зроблено)
Соц мережах в мене 1 і та закрита повністю)
Картки заблоковано
Програма Анти колектор активована
Не спілкуюсь взагалі
Оточення вкурсі ,вони на це не реагують ,в них був досвід ,з сусідом ,там також звонили всім і після того вони не беруть трубку,і не спілкуються в деяких навіть теж стоїть антиколектор прога )
Добро пожаловать.
Ничего страшного в долгах нет. У меня 32 МФО и просрочка больше 2 лет (общее тело 70 тыс.). Тоже платил пролонгации в никуда. Платил, платил и как форум нашел - перестал платить.
Читайте форум, тут найдёте все ответы на ваши вопросы.
Вітаю,мені якось аж лекше стало від того коли почав читати форум і розумію що я ж не один такій ,і не від хорошого життя я в це вліз ,зараз на ранніх стадіях прострочки ,треба час щоб трохи освоїтись )
А так в мене десь до 10 мфо
Може і не зовсім коректно, але... Скільки Вам років?))
Мені 29
Хотів запитати ,комусь допомогло звернення в НБУ ?

Останнє редагування:
за всіх говорити не буду, але то даремна витрата часу. 30 днів розгляд питання і стандартна відпика в кінці.
Я скаргу подав,прийшла навіть смс з текстом що звернення зареєстровано ,номер ітд

Я скаргу подав,прийшла навіть смс з текстом що звернення зареєстровано ,номер ітд
В залежності від тексту скарги, прийде відписка на 3-6 листах, що Ви такий-сякий мусите платити...

В залежності від тексту скарги, прийде відписка на 3-6 листах, що Ви такий-сякий мусите платити...
Я на електронку подавав ,прийде на пошту ? Письмово?
Я подавав на рахунок того що пролонгаціями переплатив багато ,і друге звернення, що до ліцензії мфо
Як тут писати щоб окремий текст а не відповідь на попереднє питання?

Назад
Угорі