- Дописи
- 15044
- Рішення
- 1
- Реакції
- 24576
- Бали
- 5690
0pus не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дальновидный.Странний ти якийсь
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Дальновидный.Странний ти якийсь
ой, не знаю, чего хочется, но точно не кофе...То що саме Вам сьогодні хочеться)Якщо не морозмір-то з шоколадом можна розгулятися...І не тільки))Щось у мене сьогодні масса ідей)
Блін, Міша.На фіга дивитись вдаль,якщо можна бути щасливим зараз.Всьо,я свалила???Дальновидный.
Друзей не ипут, во всех смыслах. Это если вкратце.

Ну тоді включити фантазію і впередой, не знаю, чего хочется, но точно не кофе...
Дружба подразумевает общие интересы и взаимную симпатию.Дружить можно телами... После кофе и перед кофе..![]()
Крайне редко, но ты умеешь мне понравиться..Всьо,я свалила???
Roman_KondratenkoТо що саме Вам сьогодні хочеться)Якщо не морозмір-то з шоколадом можна розгулятися...І не тільки))Щось у мене сьогодні масса ідей)

Это не специально..)))))))))))Я знаю коли нада уносить ноги???Крайне редко, но ты умеешь мне понравиться.
Ну тоді включити фантазію і вперед

Мля,не напоминаю мне эту песню))Ок?А то другую вспомню...Он ее съел?)Litvinenko_Nika, плюнуть на тебя?)
Ну...Тре дозувати)))
А нє,соромитись не треба)Соромитись можна буде в старості)
Надо правильно начинать..))Ну...Тре дозувати)))
А нє,соромитись не треба)Соромитись можна буде в старості)
Або так)З правильного...кінця?))Або розраховувати свої сили)Нащо ж всього то мазюкати?))Надо правильно начинать..))
Так же потом можно в душе продолжать..Або так)З правильного...кінця?))Або розраховувати свої сили)Нащо ж всього то мазюкати?))
Кончать надо правильно.Надо правильно начинать..))
Щоб змити всьо,що не здужала))Або вершки хоч брати меншої жирності)Варіантів масса)Так же потом можно в душе продолжать..![]()
Я не это имела ввиду))Щоб змити всьо,що не здужала))Або вершки хоч брати меншої жирності)Варіантів масса)