Друзья, вам не кажется, что в последнее время мфо как-то поутихли все...

• Автор теми Автор теми Evgeniya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 198
  • Перегляди Перегляди 10K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Evgeniya

Форумчанин
Дописи
821
Реакції
1113
Бали
1218
Evgeniya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Что-то все поутихли, ну не все, но большинство, видимо наши частые обращения в Нацком и полицию немного приводят мфо в чувства и спускают на землю... Многим посписывали проценты, некоторым вообще долги списали, кому даже переплату вернули) Это не может не радовать) Вот только жаль не все о нашем Форуме знают...

Да, звонков меньше. Агрессивность у них упала, но не у всех контор.
Некоторые все равно продолжают, некоторым Закон не Закон.

Да, звонков меньше. Агрессивность у них упала, но не у всех контор.
Некоторые все равно продолжают, некоторым Закон не Закон.
думаю деятельность форума даёт о себе знать...

Evgeniya, Є таке.Але якщо на початку прострочок мріяла про реструктуризацію,а за тіло кредиту навіть і мріяти не могла,то зараз вже не хочеться ні їхньої реструктуризації ,ні їхнього тіла кредиту.От якось чисто принципово не хочеться і копійки їм віддавати.Так як вони опозорили і винесли мозг всім кого знайшли нехай топають в суд.А там ще повоюємо.

Сегодня по 112 каналу показали репортаж и только что 20:18 по НАШ.екс-Полковник полиции продавал базы данных про должников коллекторским конторам,большим банкам и пр.заработал на 9квартир.изьяли оборудования,сервера и задержали подельников 3чел.

думаю деятельность форума даёт о себе знать...
І я так думаю) Ми тут "піднатаскались", навчились відповідати і взагалі забили на іхні погрози! Так, як раніше люди боялись навіть смс від них, то зараз більшість іх навіть не читають!!!Аналогічно і з макулатурою, яку вони присилають. А форум - реальний порятунок! Впевнена, що більшість з нас без нього б не справились! Адміну " Респект і уважуха"!!!

Сегодня по 112 каналу показали репортаж и только что 20:18 по НАШ.екс-Полковник полиции продавал базы данных про должников коллекторским конторам,большим банкам и пр.заработал на 9квартир.изьяли оборудования,сервера и задержали подельников 3чел.
Киев.

Теж помiтила. Тихіше. Спокійніше. Різні варіанти списання пропонують. Душечки, одним словом))

Что-то все поутихли, ну не все, но большинство, видимо наши частые обращения в Нацком и полицию немного приводят мфо в чувства и спускают на землю... Многим посписывали проценты, некоторым вообще долги списали, кому даже переплату вернули) Это не может не радовать) Вот только жаль не все о нашем Форуме знают...
Дивлячись в кого яка прострочки, в мене початок,то террор тільки починається

Надо пробиваться на телевиденье,рассказывать

Но давайте будем расслабляться, а то может быть затишье перед бурей.

Всех в выездные группы "запрягли":yahoo:

umnik.gif
я зі 100 відсотковою впененістью можу вказати! :
chih.gif
щоcь мутять!

Evgeniya, Є таке.Але якщо на початку прострочок мріяла про реструктуризацію,а за тіло кредиту навіть і мріяти не могла,то зараз вже не хочеться ні їхньої реструктуризації ,ні їхнього тіла кредиту.От якось чисто принципово не хочеться і копійки їм віддавати.Так як вони опозорили і винесли мозг всім кого знайшли нехай топають в суд.А там ще повоюємо.
Позиція супер) Я такоі ж думки)))

umnik.gif
я зі 100 відсотковою впененістью можу вказати! :
chih.gif
щоcь мутять!
Ну хіба шукають нові ричаги давлення на нас!!!

... человеческая алчность границ не знает...
..а откуда у него эти базы?.

А у мене почався терор Е- кеш виклав у вайбер братові фото з сеkс услугами то мені життя не було сьогодні. А тепер він всім знайомим і друзям у Фб розказав яка я Ніхто в селі не знали, спасибі братику знають!!!

Не знаю меня за месяц просрочки по полной теперь кредиткасса уже почти 9 часов грубит

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі