Досить жалітися! Час діяти! Час перемагати!

Вот! действующий неЮрист)) Понимаю, что разговор ни о чем, но скажи, что я не то что-то сказала или спросила?!
Nikolay Hruzdov, а вы там на попкорн не пресидайте) Tarass занял первые ряды на ваш со мной диалог)))

Вот! действующий неЮрист)) Понимаю, что разговор ни о чем, но скажи, что я не то что-то сказала или спросила?!
то то)))
имхо конечно, но подписывать под свой субьективный взгляд, при чем не аргумментировав, что не так? (Тільки законодавство має бути законодавством, а не збіркою загальних норм приватного права великого підприємства, А не липовим указом президента корпорації "Україна") десяток/два десятка/сотню людей, такая себе затея)))))
я прям виже как пару десятков запросов заставили расформировать 6й апелляционный суд, к примеру)) ? ?
тогда уж пишите запросы на КМУ, с хреналь они еще не поменяли свое постановление № 1172, ну что бы два раза не вставать)))

Nikolay Hruzdov, а вы там на попкорн не пресидайте) Tarass занял первые ряды на ваш со мной диалог)))
??????. Діалог підійшов логічному закінченню) Оскільки немає більше розбіжностей у певних поглядах на ті чи інші речі) Так що, Tarass, вибачте)

Повідомляю, що на цьому тижні до:
- Окружного адміністративного суду міста Києва;
- Шостого апеляційного адміністративного суду ;
- Донецького окружного адміністративного суду;
- Першого апеляційного адміністративного суду —
будуть направлені запити на встановлення ПРАВОСУБ'ЄКТНОСТІ, ПРАВОЗДАТНОСТІ ТА ДІЄЗДАТНОСТІ судів, що вказані вище та суддів цих судів.
Запити та відповіді на самі запити ми опублікуємо офіційно на сайті Антиколектор у відповідних розділах за посиланням: АнтиКоллектор | Форум должников
У випадку, якщо буде встановлено те, що організації, які вказані вище не утворені виключно ЗАКОНОМ ( ч. 1 статті 19 ЗУ "Про судоустрій і статус суддів"), не мають дієздатності, правоздатності, то будемо влаштовувати їм "хороший настрій". А також звертатися до компетентних та належних органів правосуддя, які утворені відповідно до ЗАКОНІВ УКРАЇНИ!
Окрім того. Пред'являємо запити на надання публічної інформації до таких державних реєстраторів, як:
Печерська районна в місті Києві державна адміністрація;
Департамент адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради;
Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація —
щодо встановлення ПРАВОСУБ'ЄКТНОСТІ, ПРАВОЗДАТНОСТІ, ДІЄЗДАТНОСТІ даних реєстраторів. У випадку відсутності однієї з цих вимог - діяти у відповідності до вимог закону, визнавши протиправною діяльність цих суб'єктів приватного, ПІДПРИЄМНИЦЬКОГО ПРАВА.
Також пред'явимо до вищевказаних суб'єктів запити на надання інформації щодо реєстрації юридичних осіб приватного права, таких як:
ТОВ "Смартівей Юкрейн", ТОВ "Манівео швидка фінансова допомога", ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС", ТОВ "АЛЕКСКРЕДИТ".

Також ми пред'являємо заяви щодо надання інформації та вчинення певних дій до Нацбанку, Державної фіскальної служби щодо перевірки діяльності фінансових установ (зазначені вище) на відповідність ліцензійним вимогам та правильність бухгалтерського, фінансового та податкового обліку операцій з укладення та виконання кредитних договорів, обліку та оподаткування отриманих та анульованих заборгованостей, до Антимонопольного комітету України на предмет перевірки достовірності реклам фін. компаній, до інспекції з питань праці та фіскальної служби на предмет перевірки того, чи всі їхні працівники оформлені офіційно та дотримання норм трудового законодавства.
У випадку негативної відповіді- починаємо мочити і цих "регуляторів"

Фотокопії відповідних запитів, клопотань і звернень, відповідей на них підлягають публікації в рамках законодавства про інформацію.

Долучайтеся до активної кампанії проти цих покидьків,разом ми сила! Висловлюю вдячність команді форуму за будь-яку підтримку з їхнього боку!

Далі буде, думай те..
Вот сейчас только не кидайте в меня тапками))))) Смысл вашего посыла, У нас не получается бороться с ними по закону, так давайте их отменим нах*р вместе с судами?!)))

не извеняйтесь))) бог простит))) ? ?
Я не віруючий)
Вот сейчас только не кидайте в меня тапками))))) Смысл вашего посыла, У нас не получается бороться с ними по закону, так давайте их отменим нах*р вместе с судами?!)))
Так) Сенс такий - те, що України юридично не існує, у 91 році нас всіх розвели як лoxiв)

то то)))
имхо конечно, но подписывать под свой субьективный взгляд, при чем не аргумментировав, что не так? (Тільки законодавство має бути законодавством, а не збіркою загальних норм приватного права великого підприємства, А не липовим указом президента корпорації "Україна") десяток/два десятка/сотню людей, такая себе затея)))))
я прям виже как пару десятков запросов заставили расформировать 6й апелляционный суд, к примеру)) ? ?
тогда уж пишите запросы на КМУ, с хреналь они еще не поменяли свое постановление № 1172, ну что бы два раза не вставать)))
Я тоже на этой жизнеутверждающей ноте напряглась, если честно)
не извеняйтесь))) бог простит))) ? ?
И тут пришел неЮрист и диалог закончился)
Я не віруючий)

Так) Сенс такий - те, що України юридично не існує, у 91 році нас всіх розвели як л0хів)
ВСЕ! Вот тут и я считаю, что обсуждение окончено!

Діалог ДЕ-ФАКТО у розпалі)

не..ну чисто теоретически, зная наших управленцев, там вполне себе могут быть косяки при оформлении/создании указаных ТСом организаций)))
вот только толку от этого?

погоджуюсь)

Я не віруючий)

Так) Сенс такий - те, що України юридично не існує, у 91 році нас всіх розвели як л0хів)
Мы сейчас о локальных проблемах микрозаймов говорим? Или уже все, нашла коса на камень, в геополитику ударились?!)))

Мы сейчас о локальных проблемах микрозаймов говорим? Или уже все, нашла коса на камень, в геополитику ударились?!)))
Ми повільно скатилися з однієї теми на іншу, самі не помітивши цього)
Ми повільно скатилися з однієї теми на іншу, самі не помітивши цього)
пропоную закрити обговорення, але суть думки Ви зрозуміли, я сподіваюся)

не..ну чисто теоретически, зная наших управленцев, там вполне себе могут быть косяки при оформлении/создании указаных ТСом организаций)))
вот только толку от этого?
В теории все возможно, толку ноль, даже с минусом... развожу руки в стороны и делаю удивленно-возмущенное лицо))))) (пы.сы. впадло искать соответствующий смайлик?)

никакой геополитики))) это будет одно из обоснований, почему надо суд распустить)) раз нет страны, то нет и президента, раз нет президента то некому и судей назначать))

никакой геополитики))) это будет одно из обоснований, почему надо суд распустить)) раз нет страны, то нет и президента, раз нет президента то некому и судей назначать))
?
Шановні, одна проблема породжує іншу. Якщо одну деталь прибрати - картковий будиночок рухне з кінцями) Тому це безпосередньо також стосується теми МФО

Одно могу сказать! Удачи! :facepalm:?Я почему-то так и подумала, что проблему завышенных процентов в МФО, все их незаконные методы воздействия на должников и прочие сопутствующие проблемы нужно именно так решать)

Одно могу сказать! Удачи! :facepalm:?Я почему-то так и подумала, что проблему завышенных процентов в МФО, все их незаконные методы воздействия на должников и прочие сопутствующие проблемы нужно именно так решать)
іншого виходу немає, тут або пан, або пропав...

? еще меня улыбнула угроза проверками гоструда)))))
люблю когда люди пугают грозными организациями, предварительно не почитав, кто и на основании чего проводит проверки)))

іншого виходу немає, тут або пан, або пропав...
У вас очень правильные, благородные, но слишком амбициозные планы, абсолютно не имеющие никакого отношения к реальности. Если вы хороший юрист, мой вам совет: вытяните из кредитного болота с пару десятков должников. Вам это в "нашем юридическом рае" больше зачтеться, чем борьба с ветряными мельницами.

У вас очень правильные, благородные, но слишком амбициозные планы, абсолютно не имеющие никакого отношения к реальности. Если вы хороший юрист, мой вам совет: вытяните из кредитного болота с пару десятков должников. Вам это в "нашем юридическом рае" больше зачтеться, чем борьба с ветряными мельницами.
Шановні, для решти юристів - це бізнес, особисто для мене, як і для інших звичайних людей - проблема. Ви - ФІЗ ОСОБІ одягли намордники, вмієте за дійсно активні, хороші плани і дії лише висміювати) Саме через фіз особєй, які не хочуть воювати із системою - страждають і помирають українці. у мене все, хай буде бан, але так воно і є

Назад
Угорі