CreditKasa Досудове врегулювання , але навіщо ?

• Автор теми Автор теми Хоквуд
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 657

Хоквуд

Форумчанин
Дописи
380
Реакції
266
Бали
1013
Хоквуд не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні прийшло сповіщення від них про можливе врегулювання в досудовому порядку , але навіщо ? Для тих хто не знає , ще у 2023 взяв у них кредит ну як і у більшості тут не зміг закрити за пільговий період. Пройшов рік та ці жмури подали на мене в суд , відразу звернувся до форумного адвокату за допомогою , і разом ми склали відзив ! Та ось чекаю на рішення вже як 3 місяця із початку відкриття провадження у справі . Тіло кредиту було 15000 а хочуть 99500 , сумма для врегулювання 55000 ) мені от цікаво чи часто комусь приходили такі пропозиції , та на що вони надіються коли вже задіяний адвокат та складений відзив ?! Що я такий після всіх місяців телефонного терору радісно побіжу платити , бо вони скосили 40000тис ? Абсурд просто , моя думка така "Вони тупо вже бояться після тої кількості програних судів що не зможуть забрати а ні копійку " думаю моє рішення з цього приводу вже зрозуміло ) хотів би почути від форумчан що ви думаєте з цього приводу , та яка була ваша реакція на такі цікаві заходи лояльного врегулювання від кк)

Гадаю, що це один з варіантів розсилки.
"Врегулювання у досудовому порядку", шось таке чув чи від Діджи-фінанс, чи ще від когось...

В мене договір з На Все 2018 року. В суд, гадаю, якби могли - подали вже давно
Чекаю пропозиції за 50% тіла і закриватиму
хоча і кредит каса на таке не йде, я почекаю)

Гадаю, що це один з варіантів розсилки.
"Врегулювання у досудовому порядку", шось таке чув чи від Діджи-фінанс, чи ще від когось...

В мене договір з На Все 2018 року. В суд, гадаю, якби могли - подали вже давно
Чекаю пропозиції за 50% тіла і закриватиму
хоча і кредит каса на таке не йде, я почекаю)
Та я зайшов на сайт кк дійсно висить пропозиція ) з урахуванням того що до цього була мертва тиша вважаю це добрим знаком )

У мене суд іде с сенсом, так ці клоуни надіслали пропозицію по реструктурізації, де тіло вже на 30% вище чим їх хотілка по суду :шут::шут::шут:

У мене суд іде с сенсом, так ці клоуни надіслали пропозицію по реструктурізації, де тіло вже на 30% вище чим їх хотілка по суду :шут::шут::шут:
Какое отношение это имеет к Кредит кассе?

Назад
Угорі